Gorjup13 Napisano 1. november, 2010 Prijavi Napisano 1. november, 2010 Zvedel sem, da se je ponovno za?elo tekmovajne Spedenaj moj avto http://www.spedenaj-moj-avto.si/si/nagradna-igra sicer je ?asa za prijavo bolj malo a kljub temu upam, da se mi kdo pridru?i. ?udno da tega ni ?e kdo objavil. Sem ?ist slu?ajno zvedel za tole. ?e ne boste mal zame glasval a ne Citiraj
canyon Napisano 1. november, 2010 Prijavi Napisano 1. november, 2010 tud est sm dons prjavu svojo mazdico Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Gorjup13 Napisano 1. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 1. november, 2010 tud est sm dons prjavu svojo mazdico A to pomen da mi bo? vse glasove s tega foruma spelou Citiraj
Deeyan Napisano 2. november, 2010 Prijavi Napisano 2. november, 2010 tut js sm razmi?lju, da bi tut letos prijavu C-jko, ampak sm si premislu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 2. november, 2010 Prijavi Napisano 2. november, 2010 Kaj pa ?e bi jz Renoja kandidiru, hoho - npr. u smeri antistajlinga, da morjo nardit ?imgr?iga (mo?no da bi zmagu)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 2. november, 2010 Prijavi Napisano 2. november, 2010 Kaj pa ?e bi jz Renoja kandidiru, hoho - npr. u smeri antistajlinga, da morjo nardit ?imgr?iga (mo?no da bi zmagu)! ?e vedno bo: Citiraj
Z M A J Napisano 2. november, 2010 Prijavi Napisano 2. november, 2010 To je ?ist res, hehe, sam tale znak bi mirno lohk pripadel kraljici odstavnih pasov, italjanski AR! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 2. november, 2010 Prijavi Napisano 2. november, 2010 ?e vedno bo: to mi deli, spet bom lohk sestri?a izzivu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 2. november, 2010 Prijavi Napisano 2. november, 2010 ?e vedno bo: haha Symon... you make my day. Skoz me je renaultov znak na neki spominjal pa nisem vedel na kaj Citiraj
uklopko Napisano 2. november, 2010 Prijavi Napisano 2. november, 2010 haha Symon... you make my day. Skoz me je renaultov znak na neki spominjal pa nisem vedel na kaj podpis Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
canyon Napisano 4. november, 2010 Prijavi Napisano 4. november, 2010 sam nevem pa ne zakva niso moje mazde objavli na strani za glasovanje ... pa prjavu sm se pa use tko k je treba Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Z M A J Napisano 4. november, 2010 Prijavi Napisano 4. november, 2010 Ma? 193.glas! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 4. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2010 sam nevem pa ne zakva niso moje mazde objavli na strani za glasovanje ... pa prjavu sm se pa use tko k je treba to pa res nvm, ene par mazd sicr je gor, a pa potrdilo o tem da je bla prijava uspe?na si dubu? Drga? pa fantje hvala vm kr tko naprej Citiraj
canyon Napisano 5. november, 2010 Prijavi Napisano 5. november, 2010 ne n? nism dubu ?e to se mi je ?udn zdel Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Z M A J Napisano 5. november, 2010 Prijavi Napisano 5. november, 2010 Sm mal poisku, zgleda te ni gor! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 5. november, 2010 Prijavi Napisano 5. november, 2010 Sam je blo pa lansko leto velik ve? Mazd prijavljenih kot letos Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 5. november, 2010 Prijavi Napisano 5. november, 2010 Zato, ker letos 99% ne bojo izbral mazde Citiraj
Deeyan Napisano 5. november, 2010 Prijavi Napisano 5. november, 2010 Zato, ker letos 99% ne bojo izbral mazde ja sej glede na to kolk je prijavljeni res zlo te?ko Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 5. november, 2010 Prijavi Napisano 5. november, 2010 Mislm da je cajt da Honda zmaga, a ne Tim? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 5. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2010 Mislm da je cajt da Honda zmaga, a ne Tim? Se strinjam in upam da bo res in to moja, tudi z va?o pomo?jo Obvestilo bi ti mogl na spletni strani kuj napisat, da si se uspe?no prijavil. Po en stran mi je bedno da ti ni ratal (kr nism ?ist tipi?n slovenc pa prvo??m dobr vsakmu) po drugi mi je pa fajn kr lahko tuki zame glasujejo, vklju?no s tabo (upam da vs moja iskrenost ne moti). ?e se ?e nism zahvalu, vam povem, da sem za vso va?o dobro voljo in pomo? resni?no hvale?en u rule Citiraj
Z M A J Napisano 6. november, 2010 Prijavi Napisano 6. november, 2010 Eto ma? ?e dodaten glas! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.