Gorjup13 Napisano 2. november, 2010 Prijavi Napisano 2. november, 2010 Nadvse hvale?en bom vsem, ki bodo naslednjih 20 dni misll name in glasovali zame http://www.spedenaj-moj-avto.si/si/spedena...-G&cid=1019 Pa ?e zmagam oblubm da ga nom pori?ou Citiraj
Z M A J Napisano 3. november, 2010 Prijavi Napisano 3. november, 2010 Ma? moj glas, zdej jih ma? 15! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 3. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 3. november, 2010 Fantje hvala vam a ?al bo potrebno ?e veliko truda, ?e naj pridem med prvih 10 tekmovalcev o katerih bo odlo?ala ?irija. nekateri me krepko vodijo med drugim en star zgonjen punt? hvala vam in upam da mi boste pomagali ?e teh 19 dni kolikor se bo dalo. Zakon ste, se oddol?im na prvem sre?anju, ki se ga bom lahko udele?il Citiraj
Z M A J Napisano 4. november, 2010 Prijavi Napisano 4. november, 2010 Ne pusti mi glasvat, kao da sm v zadnjih 24ih urah ?e glasoval, kar pa nikakor ne dr?i, ker jih je minil ?e skor 28!!! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 24. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 24. november, 2010 Hvala vsem, ki ste mi pomagali pri glasovanju in s tem opravljali Sizifovo delo No ja bomo pa sami kj postoril za avto Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.