Ecler Napisano 4. november, 2010 Prijavi Napisano 4. november, 2010 ?iujo forum! ?e dolgo se odlo?am za nakup drugega avtomobila in ?e od nekdaj ciljam na 323f lantis zdaj pa sem kon?no v nakupu torej zanima me kak je kaj z deli za ta avto, poraba pri 1.5 ma?inah in pa udobnost vo?nje mogo?e zadeve na kateri bi moral biti pozoren pri nakupu, in nazadnje kako ste posamezniki zadovoljni z svojimi konji?ki mogo?e kdo prodaja? neke pestre izbire na avto.netu ni lp,e Citiraj minimal is maximal
stembi Napisano 4. november, 2010 Prijavi Napisano 4. november, 2010 - deli se dobijo tut neoriginalni, vzdr?evanje je pa poceni - poraba je od 7 do 9, odvisno od nacina voznje - udobja z orig. fedri pa ne morem komentirat (je pa def. razlika ali imas presek gum 65 ali pa recimo 50 - gre za prakticno drug avto) pozoren bodi na rjo (pod vrati, pragovi,..) ! glede avta pa lahko recem: vozil sem ze veliko razlicnih, ampak ko se recimo po 1 tednu vsedem ponovno v f-ko, takoj vem zakaj mi je tako vsec in res uzivam v voznji. men je to avto za duso in upam, da mi bo se dolgo delu mam pa sreco, da je bil moj res dobro vzdrzevan (Grega se 1x hvala !) lp Citiraj
Ecler Napisano 4. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2010 hvala za odgovore! glede delov me je kar presenetlo, ker sem v enih dialektih dobil malo ?udne informacije Citiraj minimal is maximal
uklopko Napisano 4. november, 2010 Prijavi Napisano 4. november, 2010 Bil uporabnik 3 leta In sem bil zaelo zadovoljen z avtom. Prav tako malo str?an + zni?an kar se ti?e porabe med 7 in 9 (sicer nekega udobja pri mojem ni bilo na pretek-se je pa z eagle F1 gumami lepo dr?al ceste. Sam motor je delal bp. Pazi na rjavine pri vratih(sicer te?ko je dobit da nebi bila ni? rjava) ampak ne se ustra?it. Pri nakupu glej malo na sklopko in seveda bremze. Vglavnem ?elim ti dober nakup ko pa jo nabavi? pa le pra?aj za ka?no pomo? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 4. november, 2010 Prijavi Napisano 4. november, 2010 Trenutno ?e vedno zlo zadovoljn uporabnik 1.5 mlin?ka (sicer ne F ampak C, ki jo tut prodajam), samo servisi in vozi. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ecler Napisano 4. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2010 jah zgleda da sem brez avta, na avto.netu sta pa obe, ki sta aktualni prodani Citiraj minimal is maximal
Z M A J Napisano 4. november, 2010 Prijavi Napisano 4. november, 2010 Potro?nja se dejansko giblje nekje med 7 in 8 litrov benza, nekateri bolj var?ni pa jo mamo pre?timano na LPG (avtogas), potem pa je poraba ?e zanemarljiva! Rja je res problem pri teh avtih, tko da to je treba kar fajn pogledat. Sicer pa kak?nih ve?jih defektov naj ne bi imeli, je pa? Japonc, takrat so delali ?e orng avte, dandanes pa je tut pr Japoncu pra?anje kaj dobi? za svoj ke?! Ne se zaletet pri nakupu, vzem si cajt! P.S. - za moje pojme je optimalen motor za 323FBA - 1.8 16v, 115KM, ker 1.5 je nekolko podhranjen! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ecler Napisano 4. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2010 pa pri porabi se pomoje nebi tako poznalo ?e nimam prete?ke noge, drga? pa saj pravim ni neke izbire zdaj, tako da fantje, hitr se nej en odlo?i za upgrade in mi svojo f-ko proda stroski uvoza ala mobile.de itd. so pa cca 400 eur Citiraj minimal is maximal
Deeyan Napisano 4. november, 2010 Prijavi Napisano 4. november, 2010 pa pri porabi se pomoje nebi tako poznalo ?e nimam prete?ke noge, drga? pa saj pravim ni neke izbire zdaj, tako da fantje, hitr se nej en odlo?i za upgrade in mi svojo f-ko proda stroski uvoza ala mobile.de itd. so pa cca 400 eur a C-jka pa nebi velala? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ecler Napisano 4. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2010 a C-jka pa nebi velala? ta avto bi prej moji mami pripiso Citiraj minimal is maximal
Z M A J Napisano 5. november, 2010 Prijavi Napisano 5. november, 2010 V kakem cenovnim rangu pa kupuje?? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ecler Napisano 6. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2010 V kakem cenovnim rangu pa kupuje?? tam +/- 500 orlov, da mi ?e lepo ostane da ga na cesto spravim pa za?nem rihtat Citiraj minimal is maximal
tauko Napisano 6. november, 2010 Prijavi Napisano 6. november, 2010 Za tega se pozanimi, ?e se ?e prodaja! : Citiraj
Ecler Napisano 6. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2010 Za tega se pozanimi, ?e se ?e prodaja! : kr lep ja, z tem da se je prodal v trenutku.ma pa o?pice, 350k na ?tevcu, vlki servis treba narest in en kup stvari je fu? Citiraj minimal is maximal
tauko Napisano 6. november, 2010 Prijavi Napisano 6. november, 2010 No, sej se mi je zdel, da neki ne ?tima na avtu in da se je prodaju za male pare Mi je bolj?a polovica celo predlagala, da nej sojo kanto prodam (jozagulikoza you ain't alone) in tega kupm, sam kokr prav?, da je bolehna... Citiraj
Ecler Napisano 6. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2010 meeeejbi..... mejbi.. mejbi bi pa ?ist malo pokukal na mx3 serijo. Citiraj minimal is maximal
Gorjup13 Napisano 6. november, 2010 Prijavi Napisano 6. november, 2010 Trenutno jih je clo nekej na avto.net samo ne vem pa v kak?nem stanju so. Vzami kakega mehanika s seboj ali pa prosi na forumu, da gre kdo, ki pozna avto s teboj. MX-3 je supr avto ?e se le ne nategne? za za?etek je tudi 90km posko?na Citiraj
PATO Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 Naprimer da je to primerna tema... Mene zanima na koliko bi vi ocenili mazdo 323f ba? Od opreme ima servo, elektri?ni paket (stekla,....), pa vrjetno ?e kaj... je letnik 97 ?e se ne motim in ima nekaj ?ez 120k prevo?enih km. Ohranjena je v nulo- brez rje, tut deluje vse (kolk je vsaj meni znano). Standardna zelo pogosta zelena ima neka alu plati??a (orig. vrjetno). Hvala vsem ?e vnaprej za odgovore. Citiraj
Ploki Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 1300-1500e je vredna po mojem mnenju.ra?unaj, 2.0V6 s polno opremo in 2 kompletoma litk je bla 2000e, 156k km http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4339259&show=1to je pa direktna konkurenca. 1300-1500e je kar dobra ocena, sploh ?e ma nekaj ?ez 120k km. malo jih je ?e s toliko kilometri.. vedno manj. Citiraj
PATO Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 Hvala za odgovor. Mi res veliko pomaga (imam mo?nost dobit poceni tak avto in bi ga prodal naprej ali morda obdr?al ?e mi bo v?e? ). Citiraj
Ploki Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 pomoj ti bo. fajn avti?. 120km ?e je lepo ohranjen ni ni? za ta avto... moj ma 228k km pa razen tega da ?re olje (obnovit bi blo treba motor) dela vse tip top. je pa res da ni bil nikol ruknjen, nikol spu??en al pa karkol (Razn ma?ine he he) rihtan. stara 1.5 Fka se je pa ?e pri 200k vozla naravnost ?eprav je bla po?ena kar ene parkrat (po podvozju) Citiraj
iceman22 Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 moja je zdrzala 250000 km,bla je zbita,nc servisa,sam dolivanje olja,no zadnji servis je bil narejen pri 120000 ko sem jo kupil..na koncu pa jo je tamau zjebal k je mrzlega tisal..pri -15 je dal gas do konca se je odmicna skrivla in en bat se je razletel...tko da ce ne bi tamal zjebal lahko recem da komot bi prsu na 300t km+..imel sem isti letnik ista masina ista oprema.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Ploki Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 ojoj... nism vedu da lahko TAKO zelo sesujes masino ce mrzlega stisnes. Citiraj
Deeyan Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 1300-1500e je vredna po mojem mnenju.Neki tajga ja, ?e je avto res tipi top Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 pomoj ti bo. fajn avti?. 120km ?e je lepo ohranjen ni ni? za ta avto...moj ma 228k km pa razen tega da ?re olje (obnovit bi blo treba motor) dela vse tip top. je pa res da ni bil nikol ruknjen, nikol spu??en al pa karkol (Razn ma?ine he he) rihtan. stara 1.5 Fka se je pa ?e pri 200k vozla naravnost ?eprav je bla po?ena kar ene parkrat (po podvozju) Zakaj meni pri 287 kkm NI ?rla olja ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.