Gustav Napisano 5. november, 2010 Prijavi Napisano 5. november, 2010 Evo fantje, da vidite kak?ne mojstrovine zmorejo nekateri... Hvala ti, ?alabajzeru P.S. ?e rabi kdo kak kos pohi?tva... najdete vse na nalepki. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Z M A J Napisano 5. november, 2010 Prijavi Napisano 5. november, 2010 Hehe, Ajver u akciji! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 5. november, 2010 Prijavi Napisano 5. november, 2010 s5 fu?a Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Symon Napisano 5. november, 2010 Prijavi Napisano 5. november, 2010 Evo ga dokazni material, da fu?a. Dobro ime, Mizarstvo Polh iz Polhovega gradca. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. november, 2010 Prijavi Napisano 5. november, 2010 s5 fu?a Narobe, ?e kr .... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gustav Napisano 5. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2010 Evo ga dokazni material, da fu?a. Dobro ime, Mizarstvo Polh iz Polhovega gradca. Tole niti z besedo ni dokazano za kakr?enkoli fu?. Vse kar je vidno je to, da na? prijatelj stoji pri kombiju. Kar pa seveda ni kriminal. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
mazdaman Napisano 5. november, 2010 Prijavi Napisano 5. november, 2010 Tole niti z besedo ni dokazano za kakr?enkoli fu?. Vse kar je vidno je to, da na? prijatelj stoji pri kombiju. Kar pa seveda ni kriminal. Vidi se da ho?e nekaj sabotirat, je prelepil napis, Ga symon podkupil da nebi imel konkurence. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Symon Napisano 5. november, 2010 Prijavi Napisano 5. november, 2010 Jaz nimam uradno ni? torej mi ni konkurenca. Citiraj
tauko Napisano 6. november, 2010 Prijavi Napisano 6. november, 2010 Hehe, underground fu?arji Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.