mazy1905 Napisano 5. november, 2010 Prijavi Napisano 5. november, 2010 Pozdravljeni fantje, dovolite, da se vklju?im: imam M6 2005, 93tkm, cd 120 km z webastom in je vse okej. Opazil sem pa pri prostem teku motorja neko bren?anje oz.?ri?ek nekje v notranjosti oz spredjem delu motorja tik pod plasti?nim pokrovom. Samo, da se razumemo, webasto ni....zvok mi ni v?e?!A mi lahko kdo svetuje oz. pomaga, kaj bi to lahko bilo in kako naprej reagirati.Hvala vam vsem za odgovore in predloge/nasvete.lp mazy se opravi?ujem vsem, ?e sem prej svinjal po forumu-sem relativno nov.V bodo?e se to ne bo ve? dogajalo:) Citiraj
snjaper Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Napisano 23. marec, 2011 Pozdravljeni fantje,dovolite, da se vklju?im: imam M6 2005, 93tkm, cd 120 km z webastom in je vse okej.Opazil sem pa pri prostem teku motorja neko bren?anje oz.?ri?ek nekje v notranjosti oz spredjem delu motorja tik pod plasti?nim pokrovom. Samo, da se razumemo, webasto ni....zvok mi ni v?e?!A mi lahko kdo svetuje oz. pomaga, kaj bi to lahko bilo in kako naprej reagirati.Hvala vam vsem za odgovore in predloge/nasvete.lp mazyse opravi?ujem vsem, ?e sem prej svinjal po forumu-sem relativno nov.V bodo?e se to ne bo ve? dogajalo:) jst sm zadnje ?ase tudi to opazil in tudi nevem kaj je, ?e ve kdo kaj je to bi bil zelo vesel odgovora. Citiraj
Boss Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Napisano 23. marec, 2011 A se to sli?i tudi takrat ko je zuni ve? kot 10°C? Citiraj
snjaper Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Napisano 23. marec, 2011 A se to sli?i tudi takrat ko je zuni ve? kot 10°C? ja, mislm da... Citiraj
Boss Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Napisano 23. marec, 2011 Pol ziher ni webasto... n? bo? moral biti bolj konkreten pa bolj locirat od kod prihaja. Plasti?ni pokrov pa snemi, da bo? la?je lociral izvor zvoka. Citiraj
snjaper Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Napisano 23. marec, 2011 Pol ziher ni webasto... n? bo? moral biti bolj konkreten pa bolj locirat od kod prihaja. Plasti?ni pokrov pa snemi, da bo? la?je lociral izvor zvoka. Ko se vozim in spustim gas se sli?i k majhni ?ri?ki, da bi bili v motorju, ko pa dodam gas nehajo, ko je v prostem teku ho?e bit nek zvok podoben ?ri?kom, sam se mi zdi da prihaja iz voznikove strani motorja.. Citiraj
SpEkTr Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Napisano 23. marec, 2011 Po moje ti tam kjer je filter za zrak tista cev ki vle?e zrak vibrira..Saj pri meni je blo tko. Smo potem enostavno z vezico re?ili Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. marec, 2011 Prijavi Napisano 24. marec, 2011 Poglej servo olje, lahko pa da je vakum ?rpalka servo zavor. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Lojz Napisano 24. marec, 2011 Prijavi Napisano 24. marec, 2011 To ti verjetno jermen ?vi?ga. Jermen je verjetno malo deformiran ali odebeljen na kak?nem mestu in ko ta del jermena pride na jermenico potem malo za?kripje, zacvili in podobno. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. marec, 2011 Prijavi Napisano 24. marec, 2011 Hidravli?ni napenjalec jermena. Ampak odlo?i se na kateri strani je to proti akumulatorju ali stran od akumulatorja ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jako Napisano 24. marec, 2011 Prijavi Napisano 24. marec, 2011 Ta zvok prihaja iz "membranskega ventila" spredaj levo. Je okrogel fi 5cm, na sredini ima ?elezno iglo, dela na zra?ni tlak. Ta zvok se sli?i pri ve? mazdah. Ob?asno. Sicer oddaja zvok samo ob odvzemu in dodajanju plina. Je ne?kodljivo, ampak malo ?udno za sli?at. lp Citiraj
SpEkTr Napisano 24. marec, 2011 Prijavi Napisano 24. marec, 2011 Ta zvok prihaja iz "membranskega ventila" spredaj levo. Je okrogel fi 5cm, na sredini ima ?elezno iglo, dela na zra?ni tlak. Ta zvok se sli?i pri ve? mazdah. Ob?asno. Sicer oddaja zvok samo ob odvzemu in dodajanju plina. Je ne?kodljivo, ampak malo ?udno za sli?at. lp O tem sem govoril, no nisem znal to?no povedati. Ampak men je to majstr z eno vezico re?il Citiraj
snjaper Napisano 24. marec, 2011 Prijavi Napisano 24. marec, 2011 O tem sem govoril, no nisem znal to?no povedati. Ampak men je to majstr z eno vezico re?il sm bil pr mehankarju pa je poslu?al in je rekel da je mikrojermen, ga je po?pirical in je takoj za?el cvilt ?e bolj. Hvala za va?e odgovore. Lp Citiraj
SpEkTr Napisano 24. marec, 2011 Prijavi Napisano 24. marec, 2011 Ja pol je pa to cviljenje ja, ne pa ?ri?ek Tisto je drugo Citiraj
Lojz Napisano 25. marec, 2011 Prijavi Napisano 25. marec, 2011 A nisem jaz povedal da je jermen? Res ne vem zakaj me ne jemljete resno? Citiraj
snjaper Napisano 25. marec, 2011 Prijavi Napisano 25. marec, 2011 A nisem jaz povedal da je jermen? Res ne vem zakaj me ne jemljete resno? res je sam v tem ?asu ko ste pisal je bil?e pr izvedencu.... druga?e pa vseeno hvala za va?e odgovore. Citiraj
mazy1905 Napisano 6. april, 2011 Avtor Prijavi Napisano 6. april, 2011 A se to sli?i tudi takrat ko je zuni ve? kot 10°C? Ja, absolutno in ni kostano ?ri?kanje.Je cca 5 sec nato zopet ni?, pa ?ez ?as zopet 3sec itd Citiraj
Mihael1 Napisano 7. april, 2011 Prijavi Napisano 7. april, 2011 Ja, absolutno in ni kostano ?ri?kanje.Je cca 5 sec nato zopet ni?, pa ?ez ?as zopet 3sec itd meni tale t.i. ?ri?ek poje ?e skoraj od novega ven, pa imam sedaj 230000 preVO?ENIH PA VSE OK!pa? ob?asno v prostem teku se oglasi za paer sekund pa potem neha!Ni? bat ni kaj hudega!Pa? Diesel motor! Citiraj
jures Napisano 7. april, 2011 Prijavi Napisano 7. april, 2011 meni tale t.i. ?ri?ek poje ?e skoraj od novega ven, pa imam sedaj 230000 preVO?ENIH PA VSE OK!pa? ob?asno v prostem teku se oglasi za paer sekund pa potem neha!Ni? bat ni kaj hudega!Pa? Diesel motor! ha ha ha....dobra. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
tomaz108 Napisano 8. april, 2011 Prijavi Napisano 8. april, 2011 Meni pa ?ri?ka v motorju na voznikovi strani v peti predstavi, pri hitrosti 100-140km/h, ko dam gas in samo takrat, ko je temperatura nad 10 °C. Mogo?e kdo ve kaj je tukaj razlog? Citiraj
mazy1905 Napisano 8. april, 2011 Avtor Prijavi Napisano 8. april, 2011 meni tale t.i. ?ri?ek poje ?e skoraj od novega ven, pa imam sedaj 230000 preVO?ENIH PA VSE OK!pa? ob?asno v prostem teku se oglasi za paer sekund pa potem neha!Ni? bat ni kaj hudega!Pa? Diesel motor! O.K- HVALA ZA ODGOVOR!TOREJ NI? ZASKRBLJUJO?EGA.LP Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.