M-A-Z-D-A-6 Napisano 6. november, 2010 Prijavi Napisano 6. november, 2010 Ima mogo?e kdo za prodat zavesice Mazda 6 od l. 2002 ....dalje ali ve , ki jih je mo?no kupit razn original .. Citiraj
Alex Napisano 6. november, 2010 Prijavi Napisano 6. november, 2010 je M-A-Z-D-A-6 napisal: Ima mogo?e kdo za prodat zavesice Mazda 6 od l. 2002 ....dalje ali ve , ki jih je mo?no kupit razn original .. Mogo?e kej takega? http://cgi.ebay.com/Mud-Flaps-Front-Mazda-...=item20b2e10186 Citiraj
Gorjup13 Napisano 6. november, 2010 Prijavi Napisano 6. november, 2010 Pomoje najbolje,da se zapelje? ali pokli?e? kak avto odpad in preveri? ?e jih imajo kaj. Citiraj
Alex Napisano 6. november, 2010 Prijavi Napisano 6. november, 2010 je Gorjup13 napisal: Pomoje najbolje,da se zapelje? ali pokli?e? kak avto odpad in preveri? ?e jih imajo kaj. Kolikor imam jaz izku?nje z na?imi avtoodpadi imajo nabite cene skoraj kot na servisu. Citiraj
M-A-Z-D-A-6 Napisano 6. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2010 je Alex napisal: Kolikor imam jaz izku?nje z na?imi avtoodpadi imajo nabite cene skoraj kot na servisu. Aha HVALA res na ebay sem pozabo .... AVTOODPAD -- JE KAK K , DA BI IMELI MAZDE PO DELIH ? ?E JE KDO KAJ ZASLEDO KI? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. november, 2010 Prijavi Napisano 6. november, 2010 Prosim ?e zaledi? tipko "Caps Lock" in jo za?ne? pravilno uporabljat ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.