bozo Napisano 7. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 7. november, 2010 Pri ro?ni zavori imam gumb (stikalo) TCS off. Kdaj se uporablja? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 7. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 7. november, 2010 Pri ro?ni zavori imam gumb (stikalo) TCS off.Kdaj se uporablja? Nikoli, razen v snegu ?e ti avto uga?a, ker to je tipka za izklop traction control system-a(sistema proti zdrsu gnanih koles) Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 7. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 7. november, 2010 ali pa ko se hoces mal z rocno zavrtet potem pa ugasnes,ker drugace ce bos imel TCS ON ti bo tezko ratalo... Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 7. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 7. november, 2010 ali pa ko se hoces mal z rocno zavrtet potem pa ugasnes,ker drugace ce bos imel TCS ON ti bo tezko ratalo... Oziroma se ti bo zgodilo ?e slab?e. ?e zategne? ro?no zmede? TSC/DSC in v ve?ini primerov se zavrti? nenadzorovano. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 7. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 7. november, 2010 Oziroma se ti bo zgodilo ?e slab?e. ?e zategne? ro?no zmede? TSC/DSC in v ve?ini primerov se zavrti? nenadzorovano. oziroma pri meni bilo tako,ko sem se peljal po snegu in dvignem rocno ne da bi zavrtel volan,zane zadek odnasat ampak avto bremza z eno od sprednjih koles in poravna avto,nisem pa probal kako je ce dvignes rono in obrnes volan to se pravi da ti na hitro zacne zadek odnasat...ko bom probam pa povem ok? Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 7. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 7. november, 2010 Jaz sem to probal pa sem skor avto razbil, ker sem ro?no rabil sam toliko, da odnese zadek ampak DSC je pa to razumel tako, da je ?e vedno zadr?al zavrto zadnje kolo in sem se samo zavrtel za 180°. ?e dobro, da je bilo dovolj prostora mi je pa srce razbijal kot zme?an, saj do takrat ?e nisem imel avta tako brez nadzora kot takrat. DSC je odli?en za re?evanje nepredvidenih situacij, ?e pa se malo poigra? je pa lahko tudi usoden. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
schurda Napisano 8. november, 2010 Prijavi Deli Napisano 8. november, 2010 Izklop TCS je lahko npr. takrat, ko se pova?i? pred kako bejbo in ho?e? pokazat, kako tile konji?ki posko?ijo. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
bozo Napisano 8. november, 2010 Avtor Prijavi Deli Napisano 8. november, 2010 ok, ga ne bo tikal lp Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.