Skoči na vsebino

Nasveti...

Ustvari kratki URL

666

Priporočeno sporočilo

Sem novi ?lan na Mazda forumu, pa ne vem to?no na koga naj se obrnem :) zato bom napisal kar v splo?no debato.

Sam imam mazdo 6 letnik 02 in imam vpra?anja v zvezi z:

1. navigacijo (ali se da dobiti dvd z slo mapo in ali obstaja kak vmesnik zaradi katerega bi lahko vrtel navadne dvd-je na to navigacijo?)

2. Zanima me tudi, kako se razdre sredinska konzora pri ?estici (?elel bi zamenjati pregorene ?arnice).

3. Rad bi zamenjal tudi xenon zarnici, pa me zanima ali ima kdo izku?nje oz. kako si olaj?am delo ;)

Hvala vsem,

Jure

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Sem novi ?lan na Mazda forumu, pa ne vem to?no na koga naj se obrnem :) zato bom napisal kar v splo?no debato.

Sam imam mazdo 6 letnik 02 in imam vpra?anja v zvezi z:

1. navigacijo (ali se da dobiti dvd z slo mapo in ali obstaja kak vmesnik zaradi katerega bi lahko vrtel navadne dvd-je na to navigacijo?)

2. Zanima me tudi, kako se razdre sredinska konzora pri ?estici (?elel bi zamenjati pregorene ?arnice).

3. Rad bi zamenjal tudi xenon zarnici, pa me zanima ali ima kdo izku?nje oz. kako si olaj?am delo ;)

Hvala vsem,

Jure

?e ima? DENSO DVD GPS napravo potem ja - link za torrent je tukaj pod navigacija

2. ima? tudi v tehni?ne te?ave ali DIY postopek kako

3. Raje ne delaj sam....te bodo kontaktirali :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Navigacijo pozabi.

?arnice ti lahko js zamenjam v armaturi in Xenon, po ?elji dobavim-imam ves materijal.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.