japanska buba Napisano 8. november, 2010 Prijavi Napisano 8. november, 2010 Pred kratkim sem kupil mazdo 6 in mi poka volanska letev. Danes sem bil na servisu in mi je gospodi? rekel, da je to pri teh avtih normalno in da se zadevo samo podma?e, zrihtat se pa kao ne da. Mene pa to zelo moti in me zanima ?e imate res vsi te probleme in ali se je kdo od lastnikov takega avta ?e postopil te?avo odpravit in kako jo je... Hvala za vsako pomo? in LP Jure Citiraj
SpEkTr Napisano 8. november, 2010 Prijavi Napisano 8. november, 2010 Jup, taprava mast v ve?ini skoraj odpravi te?avo! Citiraj
Alex Napisano 8. november, 2010 Prijavi Napisano 8. november, 2010 Pred kratkim sem kupil mazdo 6 in mi poka volanska letev. Danes sem bil na servisu in mi je gospodi? rekel, da je to pri teh avtih normalno in da se zadevo samo podma?e, zrihtat se pa kao ne da. Mene pa to zelo moti in me zanima ?e imate res vsi te probleme in ali se je kdo od lastnikov takega avta ?e postopil te?avo odpravit in kako jo je... Hvala za vsako pomo? in LP Jure Par krat volan ven-noter in z tem odpravi? te?avo,ker se sama poma?e.Za nekaj ?asa ima? pol mir. Citiraj
schurda Napisano 9. november, 2010 Prijavi Napisano 9. november, 2010 Par krat volan ven-noter in z tem odpravi? te?avo,ker se sama poma?e.Za nekaj ?asa ima? pol mir. Se strinjam. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
mazy1905 Napisano 17. april, 2012 Prijavi Napisano 17. april, 2012 Par krat volan ven-noter in z tem odpravi? te?avo,ker se sama poma?e.Za nekaj ?asa ima? pol mir. Imam podobno te?avo.Meni poka ko je avto uga?en takrat se full sli?i in ko premikam volan levo in desno, dela tk tk.Meni ne pomaga volan not in ven=ni spremembe.Kak?na ideja kaj bi to lahko bilo?hvala za odgovore Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.