uklopko Napisano 9. november, 2010 Prijavi Napisano 9. november, 2010 Na sre?anju smo imeli tudi debato o samem CAI sistemu in '' preverjeno '' v poletnem ?asu ima velik vpliv ta sistem,kaj pa vpliv zime na to. Zdaj pa me pa? zanima va?e mnenje ,ugotovitve (v praksi) mi?lenja + in - ,oz. zamnejati komplet nazaj v original zra?ni filter ali ne? Res da je za motor bol?e hladnej?i zrak (ve? kisika s tem ve? mo?i in vse kar je povezano s tem) verjetno to velja tam do 5°c :ne vem: Kaj pa ko so dnevne temp pod 0°c potem se zrak niti ne ogreje do njegove idealne temp.za motor oz.traja dlje in posledi?no temu avto dlje ?asa dela pod zavgom! Se motim :ne vem: lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 9. november, 2010 Prijavi Napisano 9. november, 2010 Ja eni pravijo, da ni dobro, da se kasneje ogreje itd... Samo glede na to kak?ne eksplozije se dogajajo v motorju res dvomim, da se ful pozna, ?e ima zrak, ki prihaja v motor 5°C ali pa -5°C. Druga stvar je to, da saj, ?e ima? navaden sistem v motor isto pride mrzel zrak, mogo?e par stopinj ve? ampak OK. Je pa bistven minus (po moje), ?e ima? filter nekje v koloteku saj je pozimi zaradi snega tam vse mokro, da plundre ne omenjam. Pri prej?njem avtu (100NX) dal pozimi navaden sistem tu imam pa filter itak v boxu in nima kaj priti notri. Aja pa ?e original airbox sem prodal. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. november, 2010 Prijavi Napisano 9. november, 2010 Js ga bom imel in bo popolnoma custom made by iVar. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 9. november, 2010 Prijavi Napisano 9. november, 2010 Js ga bom imel in bo popolnoma custom made by iVar. Ti a bo? potem zdajle spotoma zrihtal FMIC? Citiraj
Sishi Napisano 9. november, 2010 Prijavi Napisano 9. november, 2010 Jaz ga imam tudi stalno... ni nobenih problemov... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
YavarYe X6V6 Napisano 9. november, 2010 Prijavi Napisano 9. november, 2010 Ti a bo? potem zdajle spotoma zrihtal FMIC? Pa ?e kaj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 9. november, 2010 Prijavi Napisano 9. november, 2010 To vidi?! Tako se zdru?i prijetno s koristnim. Ko je meni ?la turbina sem tudi vse ostalo spotoma zamenjal. Citiraj
jures Napisano 9. november, 2010 Prijavi Napisano 9. november, 2010 Pa ?e kaj. da ga direktno nabije naslednji? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 Ti a bo? potem zdajle spotoma zrihtal FMIC? To?no tega ravno ne rabim, ker sem po?tudiral neko bolj simpl zadevo, ki mi vzame 5 minut, predno jo rabim, stro?ka pa ni. Sem pa gledal nekaj od unichip-a. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazda_mx Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 Avto gre pozimi 2x bolj kot poleti. Se posebej V6 motor, ki mu je ze tako in tako vroce pod havbo. Sedaj vrti kolesa v prazno v drugi prestavi po suhem asfaltu pri prehitevanju. Zadnjic sem ze mislil, da je crknila sklopka... Zajem hladnega zraka ugodno vpliva na moc, malo manj ugodno na porabo. Citiraj
Gorjup13 Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 Lih sm razmi?lov ?e je mo?no da je men poraba posko?ila,, kr precej odkar mam CAI gor? kr sm na polovici tanka pa sm naredu 150 km kr pomen da bom meu porabo cca 4 litre vi?jo se pravi okoli 12-13 je to mo?no?a lahko motor s CAI-om dobiva preve? zraka? danes so mi namre? ko sem stal na semaforju in sem dal v ler, spustil sklopko obrati padl skor na mejo, da bi avto crknu pol so se pa dvignl na normalno raven. ko sem se pa parkiral in pustil te?t mal je blo pa vse normalno. Citiraj
Deeyan Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 Lih sm razmi?lov ?e je mo?no da je men poraba posko?ila,, kr precej odkar mam CAI gor? kr sm na polovici tanka pa sm naredu 150 km kr pomen da bom meu porabo cca 4 litre vi?jo se pravi okoli 12-13 je to mo?no?a lahko motor s CAI-om dobiva preve? zraka? danes so mi namre? ko sem stal na semaforju in sem dal v ler, spustil sklopko obrati padl skor na mejo, da bi avto crknu pol so se pa dvignl na normalno raven. ko sem se pa parkiral in pustil te?t mal je blo pa vse normalno. Ja lej, ?e bo? ti??al, da se dere normalno da bo ve?ja poraba, ?e se bo? pa normalno vozu, pa nebi smel bit ve?je spremembe Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gorjup13 Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 N? dost ve? ga ne ti??im, mogo?e da sm parkat potegnu ampak se mi zdi da nikakor ne bi smel bit tok ob?utne razlike na ?eji. Je lahko avto ?ejnej?i zaradi ?esa drugega? Citiraj
Deeyan Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 N? dost ve? ga ne ti??im, mogo?e da sm parkat potegnu ampak se mi zdi da nikakor ne bi smel bit tok ob?utne razlike na ?eji. Je lahko avto ?ejnej?i zaradi ?esa drugega? npr. men se je zarad filtra in 17" gum (vse ob enem) poznal tut do 3 litrov. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
eye Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 nism en exper pa tud no?m pametovat al pa kej .. nekje sm zasledil (neko? nekda) .. da ?e ni cai sistem kao pozimi za??iten pred vlago in pa seveda soljo da zna posledi?no neugodno vplivat na motor ne samo na filter ... sedaj ?e je to res nimam pojma .. jst sm mel na mx kar originalni sistem gor .. Citiraj
Ploki Napisano 15. november, 2010 Prijavi Napisano 15. november, 2010 zna bit. meni vcasih zakaslja ze po dezju morm silica gel nametat not ampak za motor ce ga lih ne zalijes mislim da ni krize.. Citiraj
Symon Napisano 15. november, 2010 Prijavi Napisano 15. november, 2010 ampak za motor ce ga lih ne zalijes mislim da ni krize.. True, true! Citiraj
jures Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 V bistvu mam jaz tovarni?ki CAI Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 V bistvu mam jaz tovarni?ki CAI res je, rece se mu intercooler Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 res je, rece se mu intercooler ma sam gre direktno na zra?ni filter, intercooler ma svoj fridge..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.