Deeyan Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 We’ve heard Mazda was considering it before and we now have confirmation from AutoExpress. Work on the Mazda2 MPS (Mazdaspeed in the U.S.) is almost complete. Using the new three-door Mazda2 hatchback as the basis, power is expected to come from a turbocharged version of the 1.5 liter engine producing up to 230-hp. AutoExpress also tells us that an MPS version of the new Mazda6 is also on the way and it will definitely be a head-turner with body enhancements such as new spoilers, larger intakes and lowered side skirts. Rumor has it that Mazda will use a turbocharged version of the new 2.5 liter 4-cylinder engine producing up to... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 Hudo, dvojka in pa 230 konjev! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 1.5 z 230 hp in vse to v Mazdi 2. Nekako dvomim ker bi bilo ene 150-200 ?e ve? kot preve? za tako majhen avto ampak kaj pa jaz vem. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 1.5 z 230 hp in vse to v Mazdi 2. Nekako dvomim ker bi bilo ene 150-200 ?e ve? kot preve? za tako majhen avto ampak kaj pa jaz vem. Konkurenca Twingu Citiraj
Deeyan Napisano 11. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 11. november, 2010 1.5 z 230 hp in vse to v Mazdi 2. Nekako dvomim ker bi bilo ene 150-200 ?e ve? kot preve? za tako majhen avto ampak kaj pa jaz vem. ma na vsaki strani druga? pi?e, nekje sm prebral da bi nej mela 170HP Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 Tut to je ve? kot dovolj za tak?no gajbico! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 Konkurenca Twingu V bistvu res. Glede na velikost avtomobila in razred kjer je je tole bolj Twingo, Fiesta, torej nekje med 130 in 150 konjev. Za kaj ve? ima Mazda itak Mazdo 3 in Mazdo 6. Ne dvomim pa, da bo Mazda tudi prej ali slej dala kak (recimo) 1.4 turbo. Vse v stilu downsizinga. Vsaka genercija Mazde je presenetljivo la?ja in s takimi ukrepi (1.4 namesto 2.0) se spet pridobi na manj?i masi in emisijah. Citiraj
Deeyan Napisano 11. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 11. november, 2010 a lohk pri?akujemo, da se lohk kak MPS pojavi v Saturnusu? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
tauko Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 Dvojka MPS= ?estka MPS= :ne vem: n? posebnga za vidt; je ?e serijska bolj strupena za vidt kot ta vsaj po sliki sode? Citiraj
iceman22 Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 ma ta slika od 6 krozi po netu ze od vsega zacetka prodaje mazde..tko da ni receno da bo taka MPS,bi pa rad prebral vec podatkov o masini 6.. Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 ma ta slika od 6 krozi po netu ze od vsega zacetka prodaje mazde..tko da ni receno da bo taka MPS,bi pa rad prebral vec podatkov o masini 6.. Mojo lahko prides? pogledat od blizu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
iceman22 Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 Mojo lahko prides? pogledat od blizu. a razdrto?sej bom prsu sam cakam da me poklices ko bos imel cas ves...ti bos na moji mazdi sraufal js pa se bom s tvojo okoli peljal ok? Citiraj www.trziskisladoled.si
Deeyan Napisano 12. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 12. november, 2010 Mojo lahko prides? pogledat od blizu. sam pazi, ta bo 2.5 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.