Z M A J Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 Zdavo, me zanima kerga ponudnika mate, mene mika iz "klasike" ?tartat na Gen-I, ki je baje nejcnej, a je to res in a je kje kak?en "hakeljc"? Pa lep viknd! B. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 Zdavo, me zanima kerga ponudnika mate, mene mika iz "klasike" ?tartat na Gen-I, ki je baje nejcnej, a je to res in a je kje kak?en "hakeljc"? Pa lep viknd! B. jaz imam gen-i, samo odkar smo na toplotni ?rpalki je ratalo vse ceneje. Letno za vso elektriko (2 klimi, steklokerami?na, pralni stroj 1x na dan, enako pomivalc), + celotno ogrevanje centralno + voda damo cca 1200? - s tem da ze eno leto posojam strom sosedu ki gradi drugega dvoj?ka Na? del ocenjujem na tam 800-900? letno za vse Seveda temu pripomore tudi zelo dobra izolacija, dobra okna in tudi zimski vrt ki pozimi segreje celoten zg. stuk ko je sonce Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 13. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 13. november, 2010 Dans smo mal debatiral, da ima morda tale Gen-I samo za?etne cene ni?je od konkurence, da pa? pridobijo folk, pol pa bojo navil da bo joj, a je to mo?no, ker se ne bi nasral?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 13. november, 2010 Prijavi Napisano 13. november, 2010 Dans smo mal debatiral, da ima morda tale Gen-I samo za?etne cene ni?je od konkurence, da pa? pridobijo folk, pol pa bojo navil da bo joj, a je to mo?no, ker se ne bi nasral?! Ja tako kot Mobitel in Itak D?abest. Citiraj
RoKo Napisano 13. november, 2010 Prijavi Napisano 13. november, 2010 Gen- I, prvi ki je razjebal el.monopol..... Citiraj
jures Napisano 13. november, 2010 Prijavi Napisano 13. november, 2010 Dans smo mal debatiral, da ima morda tale Gen-I samo za?etne cene ni?je od konkurence, da pa? pridobijo folk, pol pa bojo navil da bo joj, a je to mo?no, ker se ne bi nasral?! jaz imam 2 leti fiksne cene..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
theBill Napisano 14. november, 2010 Prijavi Napisano 14. november, 2010 Dans smo mal debatiral, da ima morda tale Gen-I samo za?etne cene ni?je od konkurence, da pa? pridobijo folk, pol pa bojo navil da bo joj, a je to mo?no, ker se ne bi nasral?! Tako ima Petrol, prve pol leta 15% ni?jo ceno, potem bodo pa kr lepo na normalno ceno povi?al. Nej si zataknejo teh 15% nekam. Glede Gen-I me nekaj zanima - koliko je pri njih kwH? A je res cenej?a od recimo Elektro Ljubljana? Ker tole koliko nekdo porabi in kak?en ra?un dobi, to je bolj tko od oka ocena. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Z M A J Napisano 14. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 14. november, 2010 Pa ?e zanima me, kako je pogodba sestavljena, a podpi?e? npr. za 5 let in prej ne mor? "skliznit" drugam al lohk pre?alta? na novga ponudnika kadar ti zapa?e??? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 14. november, 2010 Prijavi Napisano 14. november, 2010 Pa ?e zanima me, kako je pogodba sestavljena, a podpi?e? npr. za 5 let in prej ne mor? "skliznit" drugam al lohk pre?alta? na novga ponudnika kadar ti zapa?e??? jaz nisem vezan z ni?emer Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 15. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 15. november, 2010 U kermu delu mesca se pa nejbl spla?a zamenjaat ponudnika, da neb slu?ajno polo?nico od obeh dubu, kar me u tej dr?av sploh neb ?udlo?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.