js1234 Napisano 14. november, 2010 Prijavi Napisano 14. november, 2010 Pozdravljeni V januarju sem tankal nafto na Petrolu in se mi je M6 v prostem teku zelo pogosto ugasnila! Nato sem tankal na MOL-u in v glavnem dela OK. Zelo poredko je ugasnil motor (1x na teden). Sedaj sem prej?njo soboto tankal na OMV in zopet mi avto "crkuje" zelo pogosto! Ob?asno pa se mi zgodi da deluje v prostem teku, jaz pa nikakor ne morem dodati plina. Zadnji? nisem mogel speljati v kri?i??u in sem moral pri?gati vse ?tiri utripalke in po?akati naslednjo zeleno lu?! Menda pravijo, da so verjetno krive ?obe? Filter je zamenjan in stanje je enako! ?obe so menda zelo drage! Ali obstaja kak?na druga re?itev popravila ?ob? Ali mogo?e je celo kaj drugega krivo? Kaj menite? LP Jo?e Citiraj
jures Napisano 14. november, 2010 Prijavi Napisano 14. november, 2010 Pozdravljeni V januarju sem tankal nafto na Petrolu in se mi je M6 v prostem teku zelo pogosto ugasnila! Nato sem tankal na MOL-u in v glavnem dela OK. Zelo poredko je ugasnil motor (1x na teden). Sedaj sem prej?njo soboto tankal na OMV in zopet mi avto "crkuje" zelo pogosto! Ob?asno pa se mi zgodi da deluje v prostem teku, jaz pa nikakor ne morem dodati plina. Zadnji? nisem mogel speljati v kri?i??u in sem moral pri?gati vse ?tiri utripalke in po?akati naslednjo zeleno lu?! Menda pravijo, da so verjetno krive ?obe? Filter je zamenjan in stanje je enako!?obe so menda zelo drage! Ali obstaja kak?na druga re?itev popravila ?ob?Ali mogo?e je celo kaj drugega krivo?Kaj menite? LPJo?e ?e en imv ventil? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 14. november, 2010 Prijavi Napisano 14. november, 2010 ?e en imv ventil? Najbr? je to,ja. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. november, 2010 Prijavi Napisano 14. november, 2010 Sedaj je sezona za crkovanje tega IMV ventila. ?e rabi? povej. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
js1234 Napisano 14. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 14. november, 2010 Sedaj je sezona za crkovanje tega IMV ventila.?e rabi? povej. bi prosil za kak?en kontakt ..... no bom poslal na ZSkak?ne so cene teh IMV ventilov? druga?e pa moj email: js1234@siol.net LPJo?e Citiraj
Boss Napisano 14. november, 2010 Prijavi Napisano 14. november, 2010 bi prosil za kak?en kontakt ..... no bom poslal na ZSkak?ne so cene teh IMV ventilov? druga?e pa moj email: js1234@siol.net LPJo?e Brez skrbi - precej cenej?i je kot ?obe Citiraj
jures Napisano 15. november, 2010 Prijavi Napisano 15. november, 2010 eden je bil celo v malih oglasih Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
James Napisano 15. november, 2010 Prijavi Napisano 15. november, 2010 Jaz sem dal zanj okrog 200eur, menjal mi ga pa je uporabnik YavarYe X6V6. Tako da je on pravi naslov. P.S.: Na ?erbineku v MB so hoteli imeti zanj 350eur, brez dela. Citiraj
Bosk1959 Napisano 15. november, 2010 Prijavi Napisano 15. november, 2010 Isto dogaja, samo ?e tankam na OMV. V leru padec vrtljajev. S Petrolom sicer ?e nisem imel te?av, tankam pa najraje na AGIP. lp Boris Citiraj
LabiGT Napisano 15. november, 2010 Prijavi Napisano 15. november, 2010 meni se to zgodi samo ko tankam v makedoniji... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
a_sist Napisano 17. november, 2010 Prijavi Napisano 17. november, 2010 na mazdi v BTC sem zanj dal 270? .. (z 10% popustom..). monta?a je stvar 5 minut (en konektor in 2 vijaka..) Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. november, 2010 Prijavi Napisano 17. november, 2010 na mazdi v BTC sem zanj dal 270? .. (z 10% popustom..). monta?a je stvar 5 minut (en konektor in 2 vijaka..) Ni drago, samo ?e vedno dra?je kot imam js, pa NI ponaredek ker ne obstaja in te venitile dela izklju?no samo Denso. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
js1234 Napisano 18. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 18. november, 2010 trenutno stanje: o?i??ena je bila samo mre?ica pri tanku! Je sicer bilo kar nekaj smeti, ampak to verjetno ni povzro?alo te?av! Izto?ili smo OMV nafto in nato?ili MOL nafto ..... Dva dni se vozim in zaenkrat dela OK! No v dveh dneh se mi je 2x zgodilo, da mi je ugasnil v prostem teku, pa ga ve?krat kar pustim stati v prostem teku! Bom ?e malo testiral in videl kako in kaj? Ali ?e vedno vztrajate pri tistem ventilu? Ali je res taka ob?utljivost na nafto? Ali ?oba? No?em metati denarja vstran, ?eprav bi ga z veseljem, ?e bi 100% vedel, da je to to..... Citiraj
jures Napisano 18. november, 2010 Prijavi Napisano 18. november, 2010 trenutno stanje:o?i??ena je bila samo mre?ica pri tanku! Je sicer bilo kar nekaj smeti, ampak to verjetno ni povzro?alo te?av!Izto?ili smo OMV nafto in nato?ili MOL nafto ..... Dva dni se vozim in zaenkrat dela OK! No v dveh dneh se mi je 2x zgodilo, da mi je ugasnil v prostem teku, pa ga ve?krat kar pustim stati v prostem teku!Bom ?e malo testiral in videl kako in kaj?Ali ?e vedno vztrajate pri tistem ventilu? Ali je res taka ob?utljivost na nafto? Ali ?oba?No?em metati denarja vstran, ?eprav bi ga z veseljem, ?e bi 100% vedel, da je to to..... glej 2x ti je crknil...to NI OK, ker ne sme nikoli!!! To je ventil, ne vem kaj ima? za enega super eksperta ampak o?itno ne pozna mazde. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 18. november, 2010 Prijavi Napisano 18. november, 2010 glej 2x ti je crknil...to NI OK, ker ne sme nikoli!!! To je ventil, ne vem kaj ima? za enega super eksperta ampak o?itno ne pozna mazde. Ja,res je.Nafta pri nas je vsa o.k. in ni to vzok za crkavanje. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 18. november, 2010 Prijavi Napisano 18. november, 2010 trenutno stanje:o?i??ena je bila samo mre?ica pri tanku! Je sicer bilo kar nekaj smeti, ampak to verjetno ni povzro?alo te?av!Izto?ili smo OMV nafto in nato?ili MOL nafto ..... Dva dni se vozim in zaenkrat dela OK! No v dveh dneh se mi je 2x zgodilo, da mi je ugasnil v prostem teku, pa ga ve?krat kar pustim stati v prostem teku!Bom ?e malo testiral in videl kako in kaj?Ali ?e vedno vztrajate pri tistem ventilu? Ali je res taka ob?utljivost na nafto? Ali ?oba?No?em metati denarja vstran, ?eprav bi ga z veseljem, ?e bi 100% vedel, da je to to..... Lej bolj bo hladno ve?je bo sranje, odlo?i pa se sam. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
iceman22 Napisano 18. november, 2010 Prijavi Napisano 18. november, 2010 ce meni ne crkne avto v makedonij kjer je super duper slaba nafta potem lahko sklepas da pri nas ti sploh ne sme crknit avto... Citiraj www.trziskisladoled.si
kowkele Napisano 18. november, 2010 Prijavi Napisano 18. november, 2010 Lej bolj bo hladno ve?je bo sranje, odlo?i pa se sam. imel iste simptome-ko je postajalo hladneje zmeraj bolj pogosto uga?al. Zamenjal in ni ve? problemov... lp Citiraj
Sishi Napisano 18. november, 2010 Prijavi Napisano 18. november, 2010 Pi*za spla?a se za?et ?raufat navornike...posla kokr ?e?...Yavar a vzame? vajenca :ne vem: P.S. Sorry za OT. Upam, da ?imprej re?i? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
kowkele Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 Pi*za spla?a se za?et ?raufat navornike...posla kokr ?e?...Yavar a vzame? vajenca :ne vem: Ma, ?e gredo samo take malenkosti, kot je en ventil, pri skoraj 200 kkm, potem to res ni nobene panike... Citiraj
Boss Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 Ma, ?e gredo samo take malenkosti, kot je en ventil, pri skoraj 200 kkm, potem to res ni nobene panike... Ma sej je ?koda ?asa razlagat - so pa? privo??ljivci, ki o?itno u?ivajo, da ma kdo probleme, ?e pa so to diesli se jim pa ?e toliko bolj svetijo u?ki. Citiraj
SpEkTr Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 Pa sej gre za isto znamko gad dammit... Citiraj
Alex Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 Pa sej gre za isto znamko gad dammit... Pa sej je"njihova" rubrika tudi polna "?raufanja". Citiraj
jures Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 Tele table krasijo Kranj zadnje dni z veliiikim napisom servis diesel ?rpalk in injektorjev...o?itno je sezona http://www.boviteam.net/ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sishi Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 Ma, ?e gredo samo take malenkosti, kot je en ventil, pri skoraj 200 kkm, potem to res ni nobene panike... Ma sej je ?koda ?asa razlagat - so pa? privo??ljivci, ki o?itno u?ivajo, da ma kdo probleme, ?e pa so to diesli se jim pa ?e toliko bolj svetijo u?ki. Pa sej gre za isto znamko gad dammit... Pa sej je"njihova" rubrika tudi polna "?raufanja". Se opravi?ujem vsem, ni bilo zlonamerno ?e vam bo kaj la?je: meni je pred dnevi za?ela svetiti lu?ka za ABS pa ventilator se mi ne vklaplja . P.S. Glede Yavar-ja pa mislim, da ?e bi se specializiral za navornike, bi pridobili vsi: foruma?i in on Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.