jures Napisano 26. november, 2010 Prijavi Napisano 26. november, 2010 ?Alostno je da je tudi on, ker mu bo zalilo novo turbino..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
miha666 Napisano 26. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 26. november, 2010 glejte, mehanik ?e dela na vsem (tudi na podlo?kah)...da dobim nek celosten vpogled v vozilo. pa ne se hudit Citiraj
Gustav Napisano 28. november, 2010 Prijavi Napisano 28. november, 2010 Ne gre tle za hudovanje. Kolegi s foruma so ti posku?ali jasno povedati cause and effect varianto. ?e stopi? na ?ebelj, dobi? luknjo v nogo. Kriv je ?ebelj. Res pa je, da boli pa luknja v nogi. LAhko si seveda kupi? nov ?evelj, a ?e bo? ?e enkrat stopil na ?ebelj, bo? imel spet luknjo. Tvoj problem je podoben: ?la ti je turbina. ?al pa no?e? videti ?eblja, v tem primeru so to podlo?ke. Ta diagnoza pa ni le tvoja, to je rak rana M6 dizleric. Seveda bo pri novi turbini encajt mir. Ko pa bo spet ?la bo pa kriv zagaman japonc in nikakav avto. To je pa? problem VSEH avtov, ?e jih ?raufajo neki univerzalci, ?al ne vedo za malenkosti, ki povzro?ijo te?ave. Stavim da ima tudi famozni TDI kak?no. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
YavarYe X6V6 Napisano 28. november, 2010 Prijavi Napisano 28. november, 2010 je Mazda 6 Combi napisal: Stavim da ima tudi famozni TDI kak?no. A bi ti rad bil bananiran ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gustav Napisano 29. november, 2010 Prijavi Napisano 29. november, 2010 je YavarYe X6V6 napisal: A bi ti rad bil bananiran ? Se pardoniram. izjavil sem za M-forum prekleto in prepovedano besedo Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
jures Napisano 29. november, 2010 Prijavi Napisano 29. november, 2010 je Mazda 6 Combi napisal: Se pardoniram. izjavil sem za M-forum prekleto in prepovedano besedo A TDI Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 29. november, 2010 Prijavi Napisano 29. november, 2010 je jures napisal: A TDI Ja kva a ti tud ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 29. november, 2010 Prijavi Napisano 29. november, 2010 je YavarYe X6V6 napisal: Ja kva a ti tud ? Takoj sprejmem banovce....all inclusive, jih potrebujem. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 29. november, 2010 Prijavi Napisano 29. november, 2010 Miha, upam da te bo ?im cenej vse skupej pri?lo ter da ti bo Mazdura potem slu?ila kot se za Japonski stroj spodob, namre? ?e bi ?elel imet stalne neke te?ave, bi verjetno kupu Francoza! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
miha666 Napisano 29. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 29. november, 2010 je JozaGulikoza napisal: Miha, upam da te bo ?im cenej vse skupej pri?lo ter da ti bo Mazdura potem slu?ila kot se za Japonski stroj spodob, namre? ?e bi ?elel imet stalne neke te?ave, bi verjetno kupu Francoza! hvala ze spodbudne besede jaz tudi mo?no upam, da bo sedaj vsaj naslednjih 30000km mir oz. brez ve?jih problemov ker ?e ne pa... poceni pa itak da ni, ?e turbina izdahne Citiraj
SpEkTr Napisano 29. november, 2010 Prijavi Napisano 29. november, 2010 Si zdej dobil drugo turbino? Citiraj
miha666 Napisano 29. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 29. november, 2010 je SpEkTr napisal: Si zdej dobil drugo turbino? ja, kupil rabljeno, ker nove se mi nikakor ne spla?a kupovati...pa avta tudi ne mislim dlje furati kot ?e kak?ni 2 leti... Citiraj
SpEkTr Napisano 29. november, 2010 Prijavi Napisano 29. november, 2010 Aha, od kake zbite? kok te je pr?lo? Citiraj
miha666 Napisano 29. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 29. november, 2010 je SpEkTr napisal: Aha, od kake zbite? kok te je pr?lo? od razbite ja, za turbino je hotel 400? in po?teno vztrajal pri ceni(ni hotel spustiti niti za cent )...zdaj pa ?e +delo, +priklop na ra?. da bom brez napake oz. lu?ke na armaturki... Citiraj
Z M A J Napisano 29. november, 2010 Prijavi Napisano 29. november, 2010 Kako pa ve? v kak?nem stanju si dobil turbino, ?e je rabljena? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
miha666 Napisano 30. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 30. november, 2010 je JozaGulikoza napisal: Kako pa ve? v kak?nem stanju si dobil turbino, ?e je rabljena? hja, kar problemati?na zadeva tip je zagotovil, da je v redu, v nasprotnem primeru jo bom seveda vrnil... druga?e pa je mehankar rekel, da je OK, sprobal jo bom pa danes oz. jutri... Citiraj
eye Napisano 30. november, 2010 Prijavi Napisano 30. november, 2010 a ti je vsaj pisno zagotovil ... al pa kej ... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 30. november, 2010 Prijavi Napisano 30. november, 2010 V glavnem imam mo?nost dobiti popolnoma novo turbino z garancijo za 600?. ?e enkrat novo in NE obnovljeno ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
miha666 Napisano 1. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 1. december, 2010 je YavarYe X6V6 napisal: V glavnem imam mo?nost dobiti popolnoma novo turbino z garancijo za 600?.?e enkrat novo in NE obnovljeno ! a prav IHI-jevo turbino...original??? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. december, 2010 Prijavi Napisano 1. december, 2010 Jap. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
miha666 Napisano 1. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 1. december, 2010 kje si bil 1 teden nazaj? Citiraj
miha666 Napisano 1. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 1. december, 2010 Sploh ne morem verjeti....mehanik preveri tudi podlo?ke injektorjev, kot sem mu naro?il...in kaj ugotovi, da so te itak fu?, so ?e bile menjane, so pa PLASTI?NE! halooooo, pa vsaka druga?ne barve Kako je lahko folk tako nor? namesto bakrenih podlo?k za 20 evrov, vgradi ?lovek plasti?ne podlo?ke... jaz sem pa najbolj pameten, ker sem kupil tak avto... Citiraj
SpEkTr Napisano 1. december, 2010 Prijavi Napisano 1. december, 2010 jah smola, nima? kaj. Kaj a naj bi ?u pred nakupom ?raufat ma?ino? No najbolj? bi blo. Upaj na najbolj?, tako kot jaz : ). No jest sm naredu ene h60 jur?kov od nakupa tko da, kar je blo tazga je blo Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.