Turbo Lumpi Napisano 16. november, 2010 Prijavi Napisano 16. november, 2010 Pozdrav. Ali bi kdo vedel kako oz kje pri Mazdi 323f BA se meri hitrost, ker ?tevec ne ka?e hitrosti. 1x se mi je to ?e zgodilo, ampak takrat mi je tudi levi disk tresel, ko sem ga zamenjal je pa normalno meril. Ali je mo?no da je sedaj ?e desni disk fu? in zaradi tega ne meri hitrosti? Aja avto nima zajle za merjenje tako da se ta ni snela... Hvala za odgovore Citiraj
Ploki Napisano 16. november, 2010 Prijavi Napisano 16. november, 2010 edinokrat ko meni ni delal je bilo ko je crknil ABS racunalnik... ko sem ga zamenjal je blo spet OK. to je blo na 98 letniku, mislim da je s 97 enako. Citiraj
uklopko Napisano 16. november, 2010 Prijavi Napisano 16. november, 2010 ok malo off ampak zanima me nekaj-menjal si disk in ?e sem prav razumel samo levega?????? kaj pa desni?? Ponavadi se prodajajo v kompletu in se tudi v kompletu menjajo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Turbo Lumpi Napisano 16. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2010 ok malo off ampak zanima me nekaj-menjal si disk in ?e sem prav razumel samo levega?????? kaj pa desni?? Ponavadi se prodajajo v kompletu in se tudi v kompletu menjajo Ja da povzamem na hitro, disk je tresel, imel sem rezervne (beri: rabljene) in ker desni nikakor ni hotel iz avta za rabljene dele, sem zamenjal samo levega... Citiraj
Ploki Napisano 16. november, 2010 Prijavi Napisano 16. november, 2010 not the best idea ampak ni logike da bi stevc crknal zarad tega. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.