Deeyan Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Zanimivo kam vse folk montira Mazdine ?estake: http://www.offroadvw.net/bajawes/V6_baja/K...ars/ZE_cars.htm Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
uklopko Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 hehe nazadne sem imel jaz tak motor zmontiran na vrtno kosilnico Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 22. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 22. november, 2010 hehe nazadne sem imel jaz tak motor zmontiran na vrtno kosilnico ti si pa zadnje cajte ratu tak la?njivc, da ga je za iskat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 hehe nazadne sem imel jaz tak motor zmontiran na vrtno kosilnico se tvoja vrtna kosilnica je hitrejsa od tvoje mazde, pa bi rad sel draggat Citiraj
Deeyan Napisano 22. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 22. november, 2010 se tvoja vrtna kosilnica je hitrejsa od tvoje mazde, pa bi rad sel draggat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Potem pa da? ?e en sparco racing zic gor, pa N2O ?e bo kriza, pa ma da zmaga?! Citiraj
uklopko Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 ma itak 2 cilindra nista delala sem pa zato izbral v 6 moped ker je lep nadomestek traktorja(beri dizla) pa ?e malo te?ji je da kosilnica ne poskakuje zaradi te?e Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Zanimivi projekti! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
eye Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 najbolj? je dat V6 na rolerje na vsako nogo V3 ... pa ABS gumo zavoro .. da te ustav (mal humorja) Citiraj
Deeyan Napisano 23. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 23. november, 2010 sam tisti MX-5 pa prov pa?e V6 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 17. januar, 2011 Prijavi Napisano 17. januar, 2011 pa kaj to so SOHC? ?ele zdele sm se am vzel enega zobnika... Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 17. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 17. januar, 2011 pa kaj to so SOHC? ?ele zdele sm se am vzel enega zobnika... ?e spra?uje? za ?estaka je double DOHC Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.