Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pripravlam se na novi projekt moje mazde mx3 1.8 v6 :D in sicer me zanima ?e gdo ve ali pa?e armatura od mx3 letnika 94 v mx3 letnik 92?? in ?e koliko je to delo zakomplicirano?? :D:bravo:

concept.gif

Napisano

Pripravlam se na novi projekt moje mazde mx3 1.8 v6 :D in sicer me zanima ?e gdo ve ali pa?e armatura od mx3 letnika 94 v mx3 letnik 92?? in ?e koliko je to delo zakomplicirano?? :D:bravo:

pomoje bi to moglo pasat glede na to, da gre za isti model avta

Napisano

A je novej?a lep?a :harhar:

A ti je pasal 94 'frtajler'?

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Ne pa?e 100%, neki nosilci so druga?ni. ?e se prav spomnim je Yavarje to ?e delal :bravo:

No panike 2 popoldneva pa pa?e.

Pa tudi elektriko je treba predelat, sem to oboje 1X ?e naredil. :harhar:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

A je novej?a lep?a :harhar:

A ti je pasal 94 'frtajler'?

ja je malo lep?a priznam <_< dopadeta se mi dodatna zra?nika na armaturi in ?isto spremenita obliko :D

Yavarye: ahha kaj pa moram nardit z nosilci? jih je treba kej krivit??

:bravo:

concept.gif

Napisano

ja je malo lep?a priznam <_< dopadeta se mi dodatna zra?nika na armaturi in ?isto spremenita obliko :D

Yavarye: ahha kaj pa moram nardit z nosilci? jih je treba kej krivit??

:bravo:

Premlati? jih s kladivom, na sredini pa nekaj od?aga? pa je, ?e se ?e prav spomnim.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Je kar precej druga?na tanova armaturka se strinjam! :danzoman:

Sicer me kar precej spominja na Hundej Kupeja, tam letnika do 99! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Je kar precej druga?na tanova armaturka se strinjam! :danzoman:

Sicer me kar precej spominja na Hundej Kupeja, tam letnika do 99! :P

ej ni? nebo iz tega projekta ker zdej ko sem razdru to novej?o armaturo sm opazu da nima airbagou in nekaj plastik je polamanih itd... <_<:glare:

concept.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.