a_sist Napisano 25. november, 2010 Prijavi Napisano 25. november, 2010 Pozdravljeni! Pred 14 dnevi sem dal avtomobil temeljito o?istiti pri lokalni avtopralnici in od takrat naprej je okoli avtomobila mo? vonjati vonj po nafti (zelo intenzivno). Ni vonj po avspuhih webasta ( to vem kako smrdi). Pod avtomobilom ni videti lu?ic nafte ( ali pa ostane na plasti?nem pokrovu ). Sem pa na hitro pregledal motorni del in pod pasti?nim pokrovom opazil, da je mal mastno.. sliki.. desna ( kaj je to? grelna sve?ka? ) je mastna od nafte.. Avto je mazda6, 2004, dizel.. hvala za morebitne namige.. Citiraj
Shrek Napisano 25. november, 2010 Prijavi Napisano 25. november, 2010 Oj. A ni mogo?e tista cevkica za nafto od spodaj preribana? Na spodnji slikci se mi zdi, da je to vidno... LP Ivan Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. november, 2010 Prijavi Napisano 25. november, 2010 To je ?oba ki dozira nafto v zgorevalni prostor. Tista cevka je povratni vod ki vra?a odve?no nafot nazaj v rezervoar. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Shrek Napisano 25. november, 2010 Prijavi Napisano 25. november, 2010 To je ?oba ki dozira nafto v zgorevalni prostor.Tista cevka je povratni vod ki vra?a odve?no nafot nazaj v rezervoar. Oj. Saj to mislim, da je povratna cevka preribana in spu??a. Sam sem mel tak primer... LP Citiraj
Gustav Napisano 28. november, 2010 Prijavi Napisano 28. november, 2010 Pri moji biv?i ljubici sem moral te povratne vode menjat vsakih 50 000 km....Fiat pa?.... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
a_sist Napisano 29. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 29. november, 2010 upam da je samo to.. bom pregledal te cevke, ko bom spet lahko pri?el do gara?e (sneg, pa to) hvala za odgovore Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.