Sishi Napisano 13. januar, 2011 Prijavi Napisano 13. januar, 2011 Ebay ?ber Alles...jaz sem tudi svoje kupil iz UK za 360? komplet (280 v akciji +80 po?tnina). So pa 15'. Za 18' pa ne vem kje si to najdu? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
mazdaman Napisano 13. januar, 2011 Prijavi Napisano 13. januar, 2011 Ebay ?ber Alles...jaz sem tudi svoje kupil iz UK za 360? komplet (280 v akciji +80 po?tnina). So pa 15'.Za 18' pa ne vem kje si to najdu? Jaz sem kupil ebaj.de Mazda6 GT 17 za 260? z dostavo. Ebay rules. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 18. januar, 2011 Prijavi Napisano 18. januar, 2011 Ebay ?ber Alles...jaz sem tudi svoje kupil iz UK za 360? komplet (280 v akciji +80 po?tnina). So pa 15'.Za 18' pa ne vem kje si to najdu? ebay.co.uk Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 24. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 24. januar, 2011 sem tik pred naro?ilom teh felg, pa me zanima va?e mnenje http://cgi.ebay.co.uk/17-Bronze-5-Lug-Whee...=item5ade406025 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 24. januar, 2011 Prijavi Napisano 24. januar, 2011 sem tik pred naro?ilom teh felg, pa me zanima va?e mnenje http://cgi.ebay.co.uk/17-Bronze-5-Lug-Whee...=item5ade406025 meni so OK Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 24. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 24. januar, 2011 n? nebo, ravnokar prebral informacije, da je dostava mo?na samo v: United Kingdom, Canada, France, Germany Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 24. januar, 2011 Prijavi Napisano 24. januar, 2011 Si ga kontaktiral pa vpra?al, ?e res samo tja vozi? Citiraj
Symon Napisano 24. januar, 2011 Prijavi Napisano 24. januar, 2011 Ma ?e dostavi v Germany ni vrag, da ga ne bi dopla?ilo prepri?alo, da po?lje tudi na balkan. Citiraj
mare- Napisano 25. januar, 2011 Prijavi Napisano 25. januar, 2011 Kupujem plati??a za novo M6.Original so 17"x7" in ET60. Ta katera jaz gledam pa so ET40. Kaj mislite,da bi bila vredu ali bo vse skupaj pomaknjeno preve? ven? Citiraj
Gorjup13 Napisano 25. januar, 2011 Prijavi Napisano 25. januar, 2011 Vedno bl ugotavlam da je pr ns te?ko dubit u?itne feltne, sploh 15'' pa 5 krake pa da niso lih 3 premo?enja dragetele sm gledou pa nism ?ur ?e bi pasale na moj avto, kasnj bi pa kar je kkromastga vrjetn dau na rde?o. mnenja?? Citiraj
Deeyan Napisano 25. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2011 ok, zdej pa mal OFF ma kdo kak?ne izku?nje s pla?evanjem prek PayPal-a? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mare- Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Kupujem plati??a za novo M6.Original so 17"x7" in ET60.Ta katera jaz gledam pa so ET40.Kaj mislite,da bi bila vredu ali bo vse skupaj pomaknjeno preve? ven? A mi lahko kdo svetuje ali dam gor ET40 ali je bolje da dam ET50 17"x7"?Hvala,Marko Citiraj
Symon Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 ok, zdej pa mal OFF ma kdo kak?ne izku?nje s pla?evanjem prek PayPal-a? Ogromno. V ?em je problem? :ne vem: ?e gre preko ebaya itak te tam itak direkt na paypal preusmeri in izda ra?un tako, da je karseda enostavno. ?e gre na privat biznis pa da? pod goods in vpi?e? vsoto za katero si zmenjen s prodajalcem. Citiraj
jures Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Ogromno. V ?em je problem? :ne vem: ?e gre preko ebaya itak te tam itak direkt na paypal preusmeri in izda ra?un tako, da je karseda enostavno. ?e gre na privat biznis pa da? pod goods in vpi?e? vsoto za katero si zmenjen s prodajalcem. itak to je ena najvarnej?ih zadev, ?e zadeva ne pride do tebe, ni taka kot je treba se pritozis in dobis nazaj (z utemeljitvijo seveda) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 27. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 27. januar, 2011 Ogromno. V ?em je problem? :ne vem: ?e gre preko ebaya itak te tam itak direkt na paypal preusmeri in izda ra?un tako, da je karseda enostavno. ?e gre na privat biznis pa da? pod goods in vpi?e? vsoto za katero si zmenjen s prodajalcem. Symon, hvala za vso podrobnej?o razlago in pa tudi vsem ostalim Teh felg pa nebom vzel, ker je uporabnik iz USA mam pa ?e ene na ogledu, ki so pod avkcijo in je ?e malo manj kot 6 ur do konca Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.