Skoči na vsebino

Xsenon

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Js imam na zalogi enake ?arnice(v nevtralnih ?katlah vse so iz philipsove linije), za par bo? dal malenkost ve? kot ima? na linku eno, pa ?e 2 leti garancije ima?. :danzoman:

Se pa na?eloma menja samo ?arnici, zelo priporo?ljiva je menjava obeh, ker ?e menja? samo eno svetita z razli?no barvo svetlobe.

?e pa je po menjavi problem, pa je lahko problem tudi v elektroniki, pa tudi to imam na?tudirano in se da poceni predelat-popravit, ima ?e kar nekaj foruma?ev vdelano mojo re?itev.

Zelo priporo?am te od YavarYe-ja. :bravo:

Na za?etku sicer ni bila prav bela svetloba,a po enih 100 urah delovanja so postale sne?no bele-razlika neverjetna proti originalnim.Tudi svetijo bolj?e-bolj dale? in pa kar je najva?nej?e,veliko bolj?e se vidijo pe?ci,ker svetijo lep?e proti desnemu robu cesti??a.Ko jih montira? je priporo?ljivo,da preveri? vi?ino snopa.

Napisano

Snop je tam kot je, ker imajo ?arnice predpisane dimenzije in se nebi smelo ni? premaknit. :ne vem:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Zdravo, sem nov na forumu,lastnik mazde pa ?e kar nekaj ?asa, v?eraj pa sem pri YavarYe-tu menjal xsenonke in se strinjam z Aleksom, bistvo: pono?i se je naredil dan... :jupiii:

Napisano

Zdravo, sem nov na forumu,lastnik mazde pa ?e kar nekaj ?asa, v?eraj pa sem pri YavarYe-tu menjal xsenonke in se strinjam z Aleksom, bistvo: pono?i se je naredil dan... :jupiii:

Opa, sem te le prepri?al ? :hudicek:

PS.Pred hi?o stoji spet ena 6ka ki ima te?ave s xenonom, ki jih bo konec v pol ure.

• 5 mesecev kasneje...
Napisano

Lep pozdrav.

Spet imam proble leva xsenon-ka mi po par 100 metrih kr ene parkrat utripne in se ugasne! :angry: Zarnice so bile menane tam nekje okol februarja letos. :(

Se komu sanja kaj bi to lahko bilo do zdej so svetle cisto normalno brez problema? :ne vem:

Napisano

Kot ka?e ti balast vrag jemlje :(

Ni ?isto nujno, bi blo za pogledat. :ne vem:

Napisano

Lep pozdrav.

Spet imam proble leva xsenon-ka mi po par 100 metrih kr ene parkrat utripne in se ugasne! :angry: Zarnice so bile menane tam nekje okol februarja letos. :(

Se komu sanja kaj bi to lahko bilo do zdej so svetle cisto normalno brez problema? :ne vem:

Tko je meni delala, pol pa svetla samo ?e ?voh vijola, pol pa crknila.... <_< Zamenjaj ?arnico, verjetno je to to. Zdej je cena ?e ?ivljenska, okoli 25?.. ;)
Napisano

Tko je meni delala, pol pa svetla samo ?e ?voh vijola, pol pa crknila.... <_< Zamenjaj ?arnico, verjetno je to to. Zdej je cena ?e ?ivljenska, okoli 25?.. ;)

Izogibajte se teh, ker ve?inoma ne dr?ijo niti leto ali pa leto in pol.

Raje vzemte kake Philips-osram.

?e kdo rabi naj pove, cena je malenkost vi?ja roba pa ziher z GARANCIJO.

Napisano

Izogibajte se teh, ker ve?inoma ne dr?ijo niti leto ali pa leto in pol.

Raje vzemte kake Philips-osram.

No name so 12?, tele so pa 25?... :P

post-278-1321368962_thumb.jpg

Napisano

Ne vem ce je zarnica ker mi jih je ayavar februarja zamenal pa zaenkrat se ni spremenbe v svetlobi. :ne vem:

Napisano

Ne vem ce je zarnica ker mi jih je ayavar februarja zamenal pa zaenkrat se ni spremenbe v svetlobi. :ne vem:

Prezgodaj je se da bi barvo zamenjala. Poglej kaksne audije ali porche cayene kako imajo viola barvo. To je tik preden crkne. Ampak to se pokaze po nekej casa in ne v pol leta.

www.trziskisladoled.si

Napisano

Pol se bo? pa ?e 1X oglasu pa bova ?e 1X zamenala, in nardila reklamacijo in bom-o vidl kaj dogaja.

Napisano

Pol se bo? pa ?e 1X oglasu pa bova ?e 1X zamenala, in nardila reklamacijo in bom-o vidl kaj dogaja.

Le se bova zmenla ce bos tok dober bi mi sam tastaro zarnco not dal k mam eno pa bom pol vidu al je zarnca al ke druzga. Seveda ce bos za to in ko bos imel cas.

Napisano

nmal offtopic: glih dons mi je prjatu razlagu od enih ?arnc k nj bi ble kot ksenonke, ne niso super whie, svetile pa nj bi bombasti?no. ?e jo v rok dr?i? (?arnco) pa pogleda? v njo nima nitke ampak kot nek ?ip z vezjem :ne vem:

ve kdo kj o tem?

Napisano

nmal offtopic: glih dons mi je prjatu razlagu od enih ?arnc k nj bi ble kot ksenonke, ne niso super whie, svetile pa nj bi bombasti?no. ?e jo v rok dr?i? (?arnco) pa pogleda? v njo nima nitke ampak kot nek ?ip z vezjem :ne vem:

ve kdo kj o tem?

Krneki. :D

Isto k vibrator za babe, nima rok, nima nog, ampak trese pa kot utrgan. :hudicek:

Le se bova zmenla ce bos tok dober bi mi sam tastaro zarnco not dal k mam eno pa bom pol vidu al je zarnca al ke druzga. Seveda ce bos za to in ko bos imel cas.

Ni panike se bova zmenila.

Bo? kdaj kje v bli?ini ?

Napisano

Ni panike se bova zmenila.

Bo? kdaj kje v bli?ini ?

Ma se se slisva pa bom enkrat sel mal na izlet v Loko :D

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Danes videl na?ega Gorenjca - majstra na delu, priporo?am tudi ostalim ?e vam za?nejo ?arnice ?trajkat! :bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Prodam dobro ohranjena platišča Tomason TN7 19", ET40, 8.5J, razmak med vijaki 5x114,3.    Prodajam, ker so preširoka na Mazdi 3 ☹️    
    • Huh. Tu me šiješ. Prazno gre v embalažo.   Zbiram pa baterije (vozim v zbirni center), elektroniko oz. vse kar ima žico (v posebni keson v bližini), zdravila (lekarna ali zbirni center), vse kar je železnega (ko se nabere, zbirni center) in kar koli je keramike (zbirni center - gradbeni odpad), staro jedilno olje (zbirni center).   Samo taki kot ti in jaz, sva redka.   Da se vrnem, v Nemčiji mi niti ene flaše/pločevinke/plastenke ni avtomat zavrnil.
    • Sam zakaj bi mene tolkel po žepu? Ker sem zglede državljan in se ves čas trudim reciklirat. Še tolk sem "neumen", da celo deodorante in spreje vozim na odlagališče in čakam v vrsti, da jih lahko pravilno oddam, ker spadajo med nevarne odpadke. Kdo od forumašev še to počne?   Vsi vemo komu je to v interesu, da se uvede. Najbolj so "zagreti" proizvajalci pijač, ker je to za njih vsakič 20 centov direkt v žep, če se plastenka ne vrne oziroma pločevinka. S to zadnjo se bo veliko dogajalo, ker prazna težko obdrži obliko, stroj bo pa sprejemal samo nepoškodovan in vsaka deformacije bo zavrnila sprejem.   To so počenjali tudi hrčki, da so mašine bile nastavljene tako natančno, da vsaj 10-15% prinešenih piksen ni sprejelo zaradi malih udrtin. To je pač lopovluk, ker ravno proizvajalci pijač bi zdaj radi delali dobičke na kavciji nevrnjene embalaće. To je samo in zgolj biznis in vsi mi smo ovce, ki nas morajo odret.   Slovenija ima že danes sistem, ki poseka večino kavcijskih sistemov drugod v EU, zato uvajanje kavcijskega sploh ni smiselno, ker ne bomo uspeli zvečat trenutnega procenta recikliranja plastenk na tak način.   Sicer pa kot vedno "follow the money" pa boste videli kdo je zagret za tole. Sami pizdeki se spet zbirajo in lobirajo ter manejo roke, kako bodo služili na ovcah.   Necenzurirano.si - Bodo pri Kumru tujim pijačarjem dali večmilijonsko darilo, ki ga bomo plačali vsi? NECENZURIRANO.SI Ministrstvo za okolje, ki ga vodi Bojan Kumer, bi z uvedbo kavcijskega sistema za embalažo pijač dalo darilo proizvajalcem pijač v tuji lasti in...  
    • Smo imeli danes odlično druženje v gostilni Adam Ravbar. Fajn družba in pa nihče se ni napil, smo pa zelo dobro jedli ter ne prav veliko zapravili.
    • Odvisno kje je poškodba. Če je v vidnem polju direkt pred tabo pol menjat če pa je kje bolj nemoteče pa bo tu popravilo OK.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.