dpicul Napisano 25. november, 2013 Prijavi Napisano 25. november, 2013 Eno vpra?anje za strokovnjake: zadnja dva tedna opa?am da ko zjutraj v?gem avto, avto neenakomerno te?e, se zaganja, kot da bi ob?asno delal po 3 cilindrih. Tudi ko ?tartam je vo?nja z njim zelo " trda" v smislu, ko spustim ali dam po gasu ruka, ni enakomernega ob?utka pojemka ko spustis gas, kot da bi bil nosilec fu?, upam da si predstavljate kaj mislim. Ko se segreje pa postane avto dela normalno, vsaj mislim tako. Sumim na na kak injektor. Kje bi lahko preveril le te? S kakim testerjem? Sem iz okolice NG. Citiraj
jures Napisano 25. november, 2013 Prijavi Napisano 25. november, 2013 Eno vpra?anje za strokovnjake:zadnja dva tedna opa?am da ko zjutraj v?gem avto, avto neenakomerno te?e, se zaganja, kot da bi ob?asno delal po 3 cilindrih. Tudi ko ?tartam je vo?nja z njim zelo " trda" v smislu, ko spustim ali dam po gasu ruka, ni enakomernega ob?utka pojemka ko spustis gas, kot da bi bil nosilec fu?, upam da si predstavljate kaj mislim. Ko se segreje pa postane avto dela normalno, vsaj mislim tako. Sumim na na kak injektor. Kje bi lahko preveril le te? S kakim testerjem? Sem iz okolice NG. Ali v leru kaslja? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dpicul Napisano 25. november, 2013 Prijavi Napisano 25. november, 2013 Ali v leru kaslja? v leru ko je mrzel ja. Citiraj
jures Napisano 25. november, 2013 Prijavi Napisano 25. november, 2013 v leru ko je mrzel ja. Sezona IMV ventilov je tu. Mislim da.ga zna ajvar met Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 26. november, 2013 Prijavi Napisano 26. november, 2013 Sezona IMV ventilov je tu. Mislim da.ga zna ajvar met Nimam na zalogi se pa da .... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
dpicul Napisano 28. november, 2013 Prijavi Napisano 28. november, 2013 Sezona IMV ventilov je tu. Mislim da.ga zna ajvar met ne nihajo obrati. Avto ima neenakomeren zvok, kot da bi ob?ano delal po treh cilindrih. Kot pri bencincu ?e sname? od od kap dol Rad bi se prepri?al da so injektorji vredu. Ali ima kdo od foruma?ev tester za to pogledat? Na servisu v N.G. ho?ejo met 60e za prikop... Citiraj
Deeyan Napisano 28. november, 2013 Prijavi Napisano 28. november, 2013 ne nihajo obrati. Avto ima neenakomeren zvok, kot da bi ob?ano delal po treh cilindrih. Kot pri bencincu ?e sname? od od kap dol Rad bi se prepri?al da so injektorji vredu. Ali ima kdo od foruma?ev tester za to pogledat? Na servisu v N.G. ho?ejo met 60e za prikop... za pregled injektorjev bo Vinder Gotovlje ( http://www.itis.si/MEHANIKA-VINDER-VINDER-FRANC?4581707 ) pravi naslov. K njemu se vozijo s cele slovenije, bo? pa verjetno mogu avto pri njemu pustit druga? pa ne sam da ti jih pogleda, ampak ti jih tut popravi, ?e kira ne dela dober, je pa kr ugoden Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marauder Napisano 28. november, 2013 Prijavi Napisano 28. november, 2013 Blizu NG ima? v Ren?ah BOSH servis... menda kar dobro pa poceni porihtajo te?ave s injektorji! Razen ?e Mazda nima Boshevih injektorjev... Citiraj
dpicul Napisano 28. november, 2013 Prijavi Napisano 28. november, 2013 Blizu NG ima? v Ren?ah BOSH servis... menda kar dobro pa poceni porihtajo te?ave s injektorji! Razen ?e Mazda nima Boshevih injektorjev... poznam Ar?ona. Mazda ima Denso injektoje, samo kar vem da rihta tud te. Bolj me zanima ?e ima kdo tester da lahko pogleda"globlje" kot navaden tester, tam je lepo videt kateri je zani? ?e je.. Citiraj
Deeyan Napisano 28. november, 2013 Prijavi Napisano 28. november, 2013 poznam Ar?ona. Mazda ima Denso injektoje, samo kar vem da rihta tud te. Bolj me zanima ?e ima kdo tester da lahko pogleda"globlje" kot navaden tester, tam je lepo videt kateri je zani? ?e je.. Vinder ma konkreten tester pogleda, ti vbrizg, predvbrizg..... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
dpicul Napisano 29. november, 2013 Prijavi Napisano 29. november, 2013 dobil majstra, 2 km stran Citiraj
skydriver6 Napisano 6. maj, 2017 Prijavi Napisano 6. maj, 2017 Dpicul, vem da je minilo ve? kot 3 leta, ampak me zanima kaj je blo narobe? Ker jez sem vsa 4 injektorja dal na remont v Beogradu in spet nekaj klepeta kot injektor. Citiraj error driver 6
Alex Napisano 6. maj, 2017 Prijavi Napisano 6. maj, 2017 Dpicul, vem da je minilo ve? kot 3 leta, ampak me zanima kaj je blo narobe? Ker jez sem vsa 4 injektorja dal na remont v Beogradu in spet nekaj klepeta kot injektor.Jaz sem vse ?tiri kupil v Nem?iji, obnovljene, in od takrat je mir. tudi poraba mi je padla. Nemci pa? naredijo z "doj? precizjon". 1 Citiraj
skydriver6 Napisano 6. maj, 2017 Prijavi Napisano 6. maj, 2017 Odlicno! Zanima me ce si to najdu pri prodajalcu keteri popravlja te injektorje v Nemciji, ali je to privatna oseba? Kolk denarja so ble vse skupaj? ??????? ?? SM-J510FN ?? ????? ???????? Citiraj error driver 6
Alex Napisano 6. maj, 2017 Prijavi Napisano 6. maj, 2017 Odlicno! Zanima me ce si to najdu pri prodajalcu keteri popravlja te injektorje v Nemciji, ali je to privatna oseba? Kolk denarja so ble vse skupaj???????? ?? SM-J510FN ?? ????? ????????Ko pridem domov bom preveril pa ti javim 1 Citiraj
dpicul Napisano 6. maj, 2017 Prijavi Napisano 6. maj, 2017 jah, injketorji so bili, oz. samo eden(obnovil sem vse). O?itno niso vsi ve??i obnove.. 1 Citiraj
Alex Napisano 7. maj, 2017 Prijavi Napisano 7. maj, 2017 Odlicno! Zanima me ce si to najdu pri prodajalcu keteri popravlja te injektorje v Nemciji, ali je to privatna oseba? Kolk denarja so ble vse skupaj? ??????? ?? SM-J510FN ?? ????? ???????? Evo, tukaj sem jih vzel. Po?lje ti obnovljene, ti mu da? garancijo 50? za vsakega, ko po?lje? tvoje stare nazaj ti garancijo vrne na pay pal ra?un. http://www.ebay.de/itm/Injektor-Einspritzduse-Injector-Mazda-6-MPV-2-0-DI-89kW-100kW-13H50A-5031-/111086441031?hash=item19dd449247 1 Citiraj
skydriver6 Napisano 7. maj, 2017 Prijavi Napisano 7. maj, 2017 Hvala! ??????? ?? SM-J510FN ?? ????? ???????? Citiraj error driver 6
iceman22 Napisano 7. maj, 2017 Prijavi Napisano 7. maj, 2017 Lep pozdrav, ali kdo ve oznako ma moje injektore 2.0 dizel 140 KM letnik 2008 ali so isti injektorji? Lp Citiraj www.trziskisladoled.si
Alex Napisano 7. maj, 2017 Prijavi Napisano 7. maj, 2017 Lep pozdrav, ali kdo ve oznako ma moje injektore 2.0 dizel 140 KM letnik 2008 ali so isti injektorji? LpNe,poglej na tej isti strani gor in bo? na?el tudi za tvojo m6. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.