Z M A J Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 Pozdravljeni ?lani motoriziranega bataljona! V?eraj sem opravljal redni servis pri MarkotuMX3, na doma?i 323FBA, pa mi je manjkalo malo hladilne in sem nameraval dolit neko hladilno (rde?o oz. roza), ki sem jo ?e imel doma na lagerju. Ampak pozor v hladilnem sistemu mazde je trenutno modra teko?ina in mi je Marko odsvetoval dolivanje rde?e, ker lahko nastopijo konkretne te?ave (npr. tesnilo oz. "dihtunga" na glavi motorja itd.) Kak?ne so va?e izku?nje s to zadevo, ali ste morda ?e imeli kdaj te?ave, meni bi se se namre? do v?eraj to z lahkoto zgodilo, posledice pa vpra?anje kak?ne bi bile, morda sem ravno na Tojoti to kdaj nevede naredil, pa mi je ?la potem dihtinga na glavi, kar me je konkretno udarlo po ?epu! Lep dan ?e naprej! B. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 sam sem sicer vedno dolival rde?o teko?ino iz petrola,poznam ljudi ki do jo me?ali z rumeno pa ni bilo prob.,poznam pa tudi nekaj ki trdijo da jim je zaradi tega spistil hladilnik-oz ga pre?rlo :ne vem: Tako da sam nikoli nism imel probleme s tem ?e sm moral dolit sem pa? dolil kar se imel! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Sirius Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 Antifrizi se ne me?ajo!!!!Barve niso zaradi lep?ega, ozna?ujejo razli?no sestavo antifrizov.Nekaj ve? informacij dobite TU. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
LabiGT Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 sirius ma prav zadnjic sem na mazdi kupil antifriz za mazde, 6l =28 eur al neki tazga...ziher je ziher Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 sirius ma pravzadnjic sem na mazdi kupil antifriz za mazde, 6l =28 eur al neki tazga...ziher je ziher Ktero barvo si ubavu ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 bom pol pogledal, ampak se mi zdi da je bla neka zelenkasta/modrikasta barva... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 jaz mam rde?o, tako kot petrol :) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 10. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2010 Bo ?e Mare kej povedu iz 1. roke! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 Letos mora? vzet roza antifriz, da je v skladu z vinjeto Citiraj
jures Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 Letos mora? vzet roza antifriz, da je v skladu z vinjeto v bistvu je bolj roza kot rdec.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 Letos mora? vzet roza antifriz, da je v skladu z vinjeto Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 10. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2010 Letos mora? vzet roza antifriz, da je v skladu z vinjeto Pa fajn ti mora kiler pu??at, da se vid da si v trendu, ker drga? se niti neb porajtal kake barve ma?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
madmax Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 any coolant is better than no or too little coolant! moja kme?ka logika... Citiraj
Z M A J Napisano 10. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2010 Sa?o, nekak te razumem, ampak ?e prenesem to logiko na goriva, bi pa reku da u benz motorju je bol? da ni goriva (krepne) kokr da da? nafto notr, zna bit podobno s temi Antifrizi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 v bistvu je bolj roza kot rdec.... Enakega imam tudi jaz v Mazdi.Res kulska barva. Citiraj
madmax Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 Sa?o, nekak te razumem, ampak ?e prenesem to logiko na goriva, bi pa reku da u benz motorju je bol? da ni goriva (krepne) kokr da da? nafto notr, zna bit podobno s temi Antifrizi! borut to si zdej med psa dveh razli?nih pasem vrgel ma?ko malce neumestna primerjava se ti ne zdi? Citiraj
Z M A J Napisano 10. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2010 Re?mo da se strinjam, ampak hotu sem re?t, da o?itno tut tle ni vseen kaj name?a? in gre lohk posledi?no kaj rakom ?vi?gat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 10. december, 2010 Prijavi Napisano 10. december, 2010 Mene so u?il, da se jih ne sme me?at, zakaj sem pa ?e mal pozabil Naj bi se pa posledi?no lahko med seboj zeleni in modri me?ala, ampak v malih koli?inah. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.