komar Napisano 27. maj, 2005 Prijavi Napisano 27. maj, 2005 Vau, vas je kar nekaj tukaj. Sem pa mislil, da boste vsi pod Pohorjem na City-jevem 10. rojstnem dnevu! Jaz bi ?el, pa sem ?e prestar ... je pa h?erka tam, da re?uje ?ast dru?ine Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
Mazda323 Napisano 27. maj, 2005 Prijavi Napisano 27. maj, 2005 Eh jaz pa nisem ?el, sem bil prej?ni dve leti, letos pa se mi ni dalo! Pa tako je sama pijan??ina gori, pa ?e ?elado mora? imet na glavi da ti slu?ajno nena kak?na steklenica ali kak?en drug predmet prileti v glavo....! Komar, zato mislil da nisi ni? zamudil ( ni kaj bogve na Citiyu, lep?e je v Avstriji to?neje v Seiersbergu tam ko sem tudi jaz danes bil, in mislim da si ti tudi tam zelo rad ), ti lepo doma sedi pa misli na h?erko da bo vse ok!! Aja, pa nikoli nisi za ni? prestar!! Citiraj
komar Napisano 27. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 27. maj, 2005 Jap, Seiersberg je ZAKON! H?erka je v redu - je ?e doma - hvala bogu! Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 27. maj, 2005 Prijavi Napisano 27. maj, 2005 Tomy.....ti pa ?e kar doma uztraja?-----hihihihihi LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 28. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. maj, 2005 Tomy.....ti pa ?e kar doma uztraja?-----hihihihihi LP daVid Jaz pa sem kar doma - pravi familyman! Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 28. maj, 2005 Prijavi Napisano 28. maj, 2005 hm....no ja....sam namesto da bi razvajal koga....razvaja? ra?unalnik.....najbr? tvoja lepa polovica vesela a??!! hihihih ?alo na stran.....tomi sej ve? da te usi radi beremo..... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 30. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. maj, 2005 hm....no ja....sam namesto da bi razvajal koga....razvaja? ra?unalnik.....najbr? tvoja lepa polovica vesela a??!! hihihih ?alo na stran.....tomi sej ve? da te usi radi beremo..... LP daVid Moja "lepa polovica" je ?e tako razvajena, da bi bilo zelo nevarno jo ?e naprej razvajat (moja napaka prvih 10 let skupnega gospodinjstva ) - hehe... Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.