Andriy Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 Pozdravljeni Brskal sem ?e po netu in forumu a nikjer nisem na?el oznak Pri Mazdici mi je pregorela desna ?arnica za dolge lu?i, zdaj me pa zanima kaj?na je oznaka ?arnic. LP Andrej Citiraj
LabiGT Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 H1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Andriy Napisano 13. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 13. december, 2010 Tenx LabiGT, to je bilo pa speedy Citiraj
jures Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 Samo a nima Mazda tisti svoj TWIST H1, ne un standardni na 'fedr'??? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 ne komplicirat, standardna H1 zarnica je Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 ne komplicirat, standardna H1 zarnica je pol je pa ena redkih mazd Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 pol je pa ena redkih mazd Zase govor ! M6 je stroj kar se ?arnic ti?e, razen xenona. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
kowkele Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 Zase govor ! M6 je stroj kar se ?arnic ti?e, razen xenona. ja res je, sem zamenjal se mi zdi dve H1 za kratke lu?i v 4ih letih... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 Zamenjal vsaj 60 parov xenonk v zadnjh 5 letih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 Zase govor ! M6 je stroj kar se ?arnic ti?e, razen xenona. Dr?i. Citiraj
jures Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 Zase govor ! M6 je stroj kar se ?arnic ti?e, razen xenona. He he seat je tud H1 - in ne pomnim da bi kdaj na kermu menjal Da ne omenjam obe xenonki na CX7.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.