Deeyan Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 Ma kdo kak?ne izku?nje s tem oljem? http://www.motornaolja.com/motul/8100-x-cess-5w-40-5l Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 To je prava stvar samo je ?e 1x dra?ja. Citiraj
Deeyan Napisano 13. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 13. december, 2010 To je prava stvar samo je ?e 1x dra?ja. Uf tole je pa ?e mal huda cena. Se pravi, da niso to slaba olja? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
uklopko Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 sam sem ga uporabljal pri mopedu!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 13. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 13. december, 2010 sam sem ga uporabljal pri mopedu!! Ok, hvala za info ampak po pogovoru z Mitjo se bom raj? odlo?u za original zoom-zoom olje Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
madmax Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 jst sm pri nissanu uporabljal motul pa sem bil full zadovoljen...popil ga ni prakti?no ni?...in po 20k prevo?enih je ob menjavi bilo ?e vedno iste barve kot ko se ga je vlivalo noter Citiraj
Z M A J Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 Sm mislu da je Motul bolj specializiran za dvokolesne dirka?e! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 Sm mislu da je Motul bolj specializiran za dvokolesne dirka?e! a oni imajo pa motorje na vodo? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 Vrjetn ?e ne Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 Ok, hvala za info ampak po pogovoru z Mitjo se bom raj? odlo?u za original zoom-zoom olje Keri modeli, le zakaj ne gredo po ole v leklerk, tam ga za tabo me?ejo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SpEkTr Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 Motul so zelo dobra olja. V mojo DPFjko bo ?lo najbr? naslednjo rundo ravno motul olje notri Citiraj
mokster Napisano 13. december, 2010 Prijavi Napisano 13. december, 2010 Jaz sem pogledal Motul stran, pa?e v Mazdo 6, vzel sem ga pa v Eurotonu, je ?e par evrov cenej?i. Tega konkretno ima uvoznik v akciji. Citiraj
fireman25 Napisano 15. december, 2010 Prijavi Napisano 15. december, 2010 Jz mam od novembra v svoji M6 DPF motorno olje Motul 8100 eco clean. 5 litr?kov olja s po?tnino je bilo 92?. Najdu sem ga pa edino pri enem dliarju in Nove Gorice. Zakaj to olje, zato ker (koker jz poznam) edino olje, ki ima poleg ostalih standardov tudi oznako C1, ostala olja 5W30 imajo C2 ali C3! Na tej internetni strani pa Motul 5w30 itaq ne prodajajo (( LP, U Citiraj **********************************************************************Enkrat sem nekje prebral: ?e nima? Japonca je bol?, da si bos
SpEkTr Napisano 15. december, 2010 Prijavi Napisano 15. december, 2010 Jz mam od novembra v svoji M6 DPF motorno olje Motul 8100 eco clean. 5 litr?kov olja s po?tnino je bilo 92?. Najdu sem ga pa edino pri enem dliarju in Nove Gorice. Zakaj to olje, zato ker (koker jz poznam) edino olje, ki ima poleg ostalih standardov tudi oznako C1, ostala olja 5W30 imajo C2 ali C3! Na tej internetni strani pa Motul 5w30 itaq ne prodajajo (( LP, U Na ebayu ga dobi? lahko za pol te cene Citiraj
jures Napisano 15. december, 2010 Prijavi Napisano 15. december, 2010 Saming v Medvodah ima zeloooo ugodno Motul Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 15. december, 2010 Prijavi Napisano 15. december, 2010 Ja ma akcijo, samo ne za ta dpf kot sm vidu na netu. Citiraj
jures Napisano 15. december, 2010 Prijavi Napisano 15. december, 2010 Ja ma akcijo, samo ne za ta dpf kot sm vidu na netu. Pokli?i imeli so vse, Ajvar je dubu C1 po 6? se mi zdi (I could be wrong) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 15. december, 2010 Prijavi Napisano 15. december, 2010 Pokli?i imeli so vse, Ajvar je dubu C1 po 6? se mi zdi (I could be wrong) NI ve?, po?la zaloga 80 litrov. 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
dravni Napisano 15. december, 2010 Prijavi Napisano 15. december, 2010 Jaz ga mam in naredil pribli?no 10k. V tem ?asu je mogo?e malo spremenil barvo, druga?e pa ga motor ni popil niti kapljice. Prej sem to?il TXT in je bil tudi dober do za?etka tega leta ko sem ga moral zamenjati je ratal po 10k ?isto ?rn pa voden. Duga?e pa ga uporabljam v mopedu ?e 20 let pa brez problema. Tudi moped ga ne porabi niti kapljice je pa seveda druga?no kot za avto. Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
Deeyan Napisano 17. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 17. december, 2010 Evo, na koncu sm se odlo?u in res ubavu to motorno olje, dobu sm ga pa u Eurotonu po akcijski ceni 35? za 5l Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
kowkele Napisano 18. december, 2010 Prijavi Napisano 18. december, 2010 Tudi jaz sem nabavil motul 5w40 v eurotonu za 35? kanta 5l... Citiraj
Alex Napisano 18. december, 2010 Prijavi Napisano 18. december, 2010 Tudi jaz sem nabavil motul 5w40 v eurotonu za 35? kanta 5l... Pravo olje je 5W30 za na?e dizela?e.Jaz sedaj uporabljam od Mobila 5W30 in je res enkratno-?isto ni? ga ne porabi. Citiraj
Liuch Napisano 19. december, 2010 Prijavi Napisano 19. december, 2010 Glede na moje kraj?e razdalje in Dpf, bi bilo fajn ?e bi ga malce pilo....pa ga ne. Skratka motul - p.s. YavarYe misli malo name...?ez cca. 3mesece bom nekje na poti v X . lp Leon Citiraj
Deeyan Napisano 19. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 19. december, 2010 vidim, da si zlo hvalite to olje, tak da zgleda, da bom tut js ostal zvesti uporabnik tega olja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.