mi_c_ho Napisano 22. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 22. december, 2010 evo, akumulator zamenjan. Zdej pa kresne... Vzel sem pa Fiaam 100Ah. Vem da ni bogvekaj ampak druzga ni blo za dobit razn Moll, ki pa je kar nekaj dra?ji. Ni bilo potrebno sukat volana, ker se ni pri?gala nobena lu?ka, samo ?ipo je bilo treba nau?iti. Citiraj
Alex Napisano 22. december, 2010 Prijavi Napisano 22. december, 2010 evo, akumulator zamenjan. Zdej pa kresne... Vzel sem pa Fiaam 100Ah. Vem da ni bogvekaj ampak druzga ni blo za dobit razn Moll, ki pa je kar nekaj dra?ji. Ni bilo potrebno sukat volana, ker se ni pri?gala nobena lu?ka, samo ?ipo je bilo treba nau?iti. Kaj pa radio? Citiraj
mi_c_ho Napisano 22. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 22. december, 2010 Kaj pa radio? ja to?no pa ?e radio pa uro Citiraj
iceman22 Napisano 22. december, 2010 Prijavi Napisano 22. december, 2010 evo, akumulator zamenjan. Zdej pa kresne... Vzel sem pa Fiaam 100Ah. Vem da ni bogvekaj ampak druzga ni blo za dobit razn Moll, ki pa je kar nekaj dra?ji. Ni bilo potrebno sukat volana, ker se ni pri?gala nobena lu?ka, samo ?ipo je bilo treba nau?iti. kok pa si dal za akumulator? Citiraj www.trziskisladoled.si
Mihael1 Napisano 24. december, 2010 Prijavi Napisano 24. december, 2010 110? JAZ SEM MENJAL akumulator pa ni blo treba kaj sukat volana pa sipe gor in dol?????prvi? sli?im!zakaj je to dobro??pa radio popolnoma brez problemov pa sem mel akumulator odklopljen celo nedeljo da sem ga v ponedeljek pol novega noter dal!Ps. pri -20 pa tudi novi akumulator te?ko bolj za?ene! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. december, 2010 Prijavi Napisano 24. december, 2010 JAZ SEM MENJAL akumulator pa ni blo treba kaj sukat volana pa sipe gor in dol?????prvi? sli?im!zakaj je to dobro??pa radio popolnoma brez problemov pa sem mel akumulator odklopljen celo nedeljo da sem ga v ponedeljek pol novega noter dal!Ps. pri -20 pa tudi novi akumulator te?ko bolj za?ene! ?e je starej?a od 2005 letnika, pol tega ni, , ?e pa je mlaj?a pol pa to je. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Sirius Napisano 24. december, 2010 Prijavi Napisano 24. december, 2010 Pri mazdi 6 vidim pametno re?itev, ki omogo?a vstavljanje akumulatorjev razli?nih velikosti. Pri mojem Francozu z 2,2 HDI motorjem pa to ni mo?no zaradi omejenosti prostora za akumulator. Najve? kar spravim noter je 77Ah in deluje. Pri prej?njem 2.5 TD s klasi?no ma?ino (bosch ?rpalko) pa je zadostoval akumulator 75 Ah, pa je bila ma?ina, da je bilo kaj za videt. Tako, da pri 2.0 dizlih bi moralo zadostovati nekaj nad 70Ah. Pomembno pa je, da ima ?im vi?ji zagonski tok. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Alex Napisano 18. marec, 2012 Prijavi Napisano 18. marec, 2012 Evo ,po 3 letih in pol zgleda, da je oddelal svoje akomulator in sicer znamke Banner, 100Ah. Izgleda, da je eno sranje od akomulatorja, ker prvi original je zdr?al skoraj 5 let.Bom probal sedaj nabavit od Boscha S4 model.baje, da so med najbolj?imi. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.