Skoči na vsebino

sre?enga pa zdravga

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

dragi mazda?i ?e z moje stani sre?nga pa zdravga pa se ga vidmo 9 pr gami :bravo:

dobr ga ?urerite, tisti bol umerjeni pa sami vete kaku bote mel, mi ostali pa tut :vino:

se ga vidimo drugo leto :ljubezen:

Napisano

U letu 11 razturite k zmaji, na vseh podro?jih, pa ne kupvat kakih francoskih vozil, ker to vam zna zagrenit cev let (predvidevam da si ho?te seb le najbolj?e)! :danzoman::bravo: :mi pijemoo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Vsem ?lanom foruma in tudi vsem ostalim Sre?no,zdravo in uspe?no 2011.

PS. Velja tudi za lastnike DPF.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Srecno in veselo leto 2011, pa cim manj nesrec :P

!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!

Napisano

jaz sem z vami in va?imi ?estitkami... kar vi meni, jaz vam! ;)

naj bo 2011 NA?E LETO!

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

itak

post-2637-1293912535_thumb.jpg

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
  je YavarYe X6V6 napisal:

Sama dobrota te je :blush:

?elim vsem nam sre?no s samimi pozitivnimi stvarmi posejano 2011.

Goro poztivizma in ni? nerganja ter negativizma pa nam bo uspelo :danzoman:

33112_1.png

Napisano
  je YavarYe X6V6 napisal:

:hohoho::hohoho::hohoho:

http://www.mimovrste.com/artikel/113013742...vertone-dpf-547

http://www.nakupovanje.net/sony-dpf-d72nbq...ancy-pr-1232585

http://www.zazzle.co.uk/dpf_tube_the_shirt...687082345698400

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Vsem mazda?em in non-mazda?em ?elim ?imbolj trezno, mazda?ko in ?immanj delovno novo leto :D

Sre?no MMXI :jupiii:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Motoristi so se vozili po cesti in se odločijo, da se bodo iz Solkana odpeljali v Goriška brda. Prišli do mosta čez Sočo in videli dekle, da stoji na ograji mosta. Gregor, vodja motoristov, človek pri 53ih letih, ki je zelo znan, ustavlja svojega Harleyja. Vsi ostali se ustavijo za njim. On gre mimo policista, ki poskuša pregovoriti dekle, da se vrne nazaj na cesto, in jo vpraša: - "Lepotička, kaj delaš na tej ograji?" - "Hočem se ubiti." Gregor ni hotel pokazati svojih čustev, ni pa želel izpustiti priložnosti, da postane še večja legenda, pa ji zakliče: - "Preden skočiš, daj meni svoj najboljši poslednji poljub!" Dekle ga pogleda in res spleza z ograje, objela sta se in strastno poljubila. Vsi motoristi so ploskali od navdušenja, policist je prikimaval, Gregor je še vedno objemal dekle in ji rekel: - "V tej 'vroči' oblekici bi se lahko vozila z menoj na motorju. Zakaj bi se rada ubila?" - "Hja, starši se jezijo, če se oblačim kot ženska..."   Ni znano, ali je skočila sama ali je bila porinjena...
    • Bell.   Me je presenetilo da sem jo polomil. Je pa res da čelada mora absorbirat energijo, in absorbira jo tako, da poči.    Imam lastnoglave izkušnje izpred skoraj 3desetletij iz plezanja zaledenelih slapov. Takrat so bile čelade narejene da ostanejo cele, le energija se, recimo razporedi, in prenese naprej. Meni je takrat resetiralo kompjuter tako, da nisem vedel za dogodke tistega dne ne pred nesrečo, ne po njej. Tista čelada takrat ostale kot nova in povsem uporabna.      Bell čelada SUPER Air R Spherical siva rdeča - Kolesarski center Valy-Žagar WWW.VALY.SI Bell Super Air R Spherical čelada je najlažja, najbolj zračna in izredno varna čelada za kolo s snemljivim ščitnikom za brado. Vsestransko...  
    • A to so navdih za obliko dobili pri Pixarju?    
    • Kaj pa, če bi novega papeža kandidirali iz Slovenije?   Saj imamo strokovnjaka, ki je bil že vse samo papež še ne...    
    • Ta ne rabi angelskih kril da poleti, ima ušesa zadost velika 😅
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.