Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

cao

danes sem se po dovgem casu zapelal spet v ljubljano ter obiskal mazda servis (gama center),

ter vprasal za homokineticni zglob za ceno in cas servisa,...

odgovor: samega zgloba se ne dobi, se ga dobi pa se z osovino cena le tega je 702? + delo cca 1,5h 75?

:vskalo: pa sej so nori.

se da to kje ceneje zrihtat?

kak mojster za take zadeve?

plz help me

lp dejan

Preveri TU.

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

Napisano

Preveri TU.

uuu hvala se bom pozanimal

!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!

Napisano

Preveri TU.

Kar mravljince dobim ko sli?im za to firmo! :angry2:

Sm dal na 626 rihtat polosovine - oz. zglobe. ?tirkrat so popravljal v enem letu (tok ti dajo garancije) pa niso zrihtal.

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Napisano

Sm dal na 626 rihtat polosovine - oz. zglobe. ?tirkrat so popravljal v enem letu (tok ti dajo garancije) pa niso zrihtal.

Nima? sre?e js z njimi delam 15 let in niti ene reklamacije.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

• 2 meseca kasneje...
Napisano

Cao

Glede zgloba sem se pozanimal kar tukaj pri tej firmi, no servisi so dosti ugodni (servis zunajnega zgloba racunajo cirka 100 do 150? odvisno od poskodbe) sem pa v dilemi, naj nabavim novega in ga potem sam montiram novo je pac novo, ali naj obnovim starega in potem cakam gdaj se tezava vrne,... servis pride naslednji teden.

Predlogi dobrodosli

PS zgloba ne bom kupoval na pooblascenem servisu (so predragi :vskalo: )

Napisano

Cao

Glede zgloba sem se pozanimal kar tukaj pri tej firmi, no servisi so dosti ugodni (servis zunajnega zgloba racunajo cirka 100 do 150? odvisno od poskodbe) sem pa v dilemi, naj nabavim novega in ga potem sam montiram novo je pac novo, ali naj obnovim starega in potem cakam gdaj se tezava vrne,... servis pride naslednji teden.

Predlogi dobrodosli

PS zgloba ne bom kupoval na pooblascenem servisu (so predragi :vskalo: )

meni ga je zamenjal na xedoski Veli? iz Medna / Stane?i? - 80? menjava + zglob, ne vem kam ga je ?el iskati vendar je bil nazaj v 40min....:)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

meni ga je zamenjal na xedoski Veli? iz Medna / Stane?i? - 80? menjava + zglob, ne vem kam ga je ?el iskati vendar je bil nazaj v 40min....:)

Hmm a je to kaki domaci mojster, iz kje tocno pa je ta servis(predvidevam da je to servis in ne neki domaci mojster), ce je kje v lj ni problema sam kam dlje pa nebi sel rad, pac preventiva :P

lp

Napisano

Hmm a je to kaki domaci mojster, iz kje tocno pa je ta servis(predvidevam da je to servis in ne neki domaci mojster), ce je kje v lj ni problema sam kam dlje pa nebi sel rad, pac preventiva :P

lp

pred medvodam iz Lj, ni 'doma?i' mojster je kar maher, vulkanizerstvo veli? - ampak delajo vse (kar se ti?e mehanike, ne bi pa nikoli tja peljal kake specialne zadeve) so na netu.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Paštete so čist ok, letne gume danes v tem soncu pa tudi Tk da za tole temo je vse uredu, če le to ne pomeni, da ker jejo paštete zdaj še bolj cijazijo ali pa nalagajo več stiropora na strehe:
    • Po nekem toku dogodkov sem rentacar dobil mx-30. Plastika se disi po novi, 4000km je mela. Doseg ob prejemu 195km, doseg na AC po cca 20km hitrost 100-120 135km....doseg na cilju po cca 70km (zadnjih 10km mesto) 70km....   Nazajgrede sem ze moral imeti polnjenje (vmes ko je mirovala) ampak skupaj 150km pot pa ze v mislih kje bom.... Ker nisem rezerviral tega avta oz samo mini compact za kratko razdaljo, nisem niti pomislil da moram razmisljat o temu, pa sem moral zvecer po sluzbenih zadevah se odpeljat do shopping centra, nisem niti vedel a je kabel itd, no bil je, placal 2€ in dofilal   Nazajgrede zelo podobno dosega se 60km od nafilanih 200km. Kako rentacar smatra vrnjen avto s 'praznim tankom' za strom pa ne vem   Zdaj bo pa kdo rekel zakaj renta car za tako kratko pot....orly - Les Clayes taxi 140€ v eno smer, pa rabis se taxi do sihta vsak dan pa se nazaj. Rent a car 90€ komplet (kerkol avto te klase)    
    • Krištodio, ki čm, sm kmet an s hribu doma an prou ne zastopm, ki čjo tile zdej povedat:   V Novi Gorici prebili led: odprta prva varna soba v Sloveniji (FOTO) - Robin WWW.ROBIN.SI „ Led je prebit,“ je ob današnjem odprtju programa Goriška varna soba dejal Miha Kramli, terapevt, vodja Centra za zdravljenje odvisnosti v Novi Gorici in preds   Če jaz tole prav razumem, so odprli sobo, kjer se bodo drogeraši lahko varno in pod kontrolo zadevali, da si ne bodo droge pripravljali na skrivaj po skretih in grmovjih. In mi jim bomo še igle plačevali. Pa strokovno osebje - če sem prav razumel: "je tu strokovno osebje, da ti pomagajo, in če se že stopil na to pot, boljše, da se tukaj, kot da nekje jemlješ neko „porkerijo“ ali da se dobi kakšne bolezni.“"    Sem jaz to res prav razumel?
    • Za kune si je treba vzet čas...    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.