David Napisano 30. maj, 2005 Prijavi Napisano 30. maj, 2005 Mlajsi sin: Reci mi oce, kaksna je razlika med "Potencialno" in >"Resnicno"? > >Oce: Pojasnil ti bom. >Oce vprasa svojo zeno: Bi ti spala z Robertom Redfordom za 1 milijon >dolarjev? >Zena: Seveda, take prilike zagotovo nebi spustila iz rok! >Oce nato vprasa svojo hci, ce bi spala z Brad Pittom za 1 milijon >dolarjev? > >Hci: Ja! Wow! To so moje sanje! >Oce se obrne se k starejsemu sinu: Bi ti spal z Tomom Cruisom za 1 >milijon >dolarjev? >Starejsi sin: Seveda, ves kaj lahko vse naredis z enim miljonom >dolarjev! >Oce se obrne k mlajsemu sinu: Si slisal sine, "Potencijalno" mi sedimo >na 3 >miljonih dolarjev; ampak "Resnicno" pa zivimo z dvema kurbama in enim >pedrom. LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 30. maj, 2005 Prijavi Napisano 30. maj, 2005 Auchhh, dobra ... ampak, ?e se malo zamislimo ... kak?na pa je potem ve?ina SLO familij ... ? Hmmm, ni ve? tako dobra ... Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 30. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. maj, 2005 Hm....objektivnega mnenja ti ne morem dat ker ?e nimam svoje familje....ti tomi pa ma?....torej???? LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 30. maj, 2005 Prijavi Napisano 30. maj, 2005 Ja, no, khmmm, moji pa ?e niso taki!!! Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 30. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. maj, 2005 hehehe Tomy...?e so po o?etu uzeli pol sem prepri?an da je res tako....))))) LP daVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.