Symon Napisano 5. januar, 2011 Prijavi Napisano 5. januar, 2011 Najbr? ?e ne poznate... Dokaj nova ampak preverjena zadeva. Med Mazda?i pride v po?tev pri Mazdi 3 in 6 MPS... Citiraj
Deeyan Napisano 5. januar, 2011 Prijavi Napisano 5. januar, 2011 Najbr? ?e ne poznate... Dokaj nova ampak preverjena zadeva. Med Mazda?i pride v po?tev pri Mazdi 3 in 6 MPS... se prav je to samo za avte, ki majo turbo kit? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
uklopko Napisano 5. januar, 2011 Prijavi Napisano 5. januar, 2011 se prav je to samo za avte, ki majo turbo kit? bravo tu ti pa v6 ni? ne pomaga Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 5. januar, 2011 Prijavi Napisano 5. januar, 2011 cx-7? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 5. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 5. januar, 2011 bravo tu ti pa v6 ni? ne pomaga Saj, ko bo kak 4 cilindra? padel mimo mu tudi ne bo, samo ?e finance so potrebne... cx-7? Pomoje bi ?lo. Citiraj
Deeyan Napisano 5. januar, 2011 Prijavi Napisano 5. januar, 2011 kaj pa, ?e je turbo kit zmontiran aftermarket? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 5. januar, 2011 Prijavi Napisano 5. januar, 2011 cx-7? A ni identi?en motor kokr v seriji 3 in 6, al je kej malga prirejen SUV makini? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 5. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 5. januar, 2011 kaj pa, ?e je turbo kit zmontiran aftermarket? A-a. Za naknadno vgrajen turbo rabi? vsaj zelo dober piggy-back ali pa standalone ECU. Na CX-7 pa pomoje, da tole prime, ?e ne se pa vpra?a. Saj gre na?eloma za iste motorje. Citiraj
jures Napisano 5. januar, 2011 Prijavi Napisano 5. januar, 2011 A-a. Za naknadno vgrajen turbo rabi? vsaj zelo dober piggy-back ali pa standalone ECU. Na CX-7 pa pomoje, da tole prime, ?e ne se pa vpra?a. Saj gre na?eloma za iste motorje. motor ja ne pa elektronika pa prenos/porazdelitev mo?i po moje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 5. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 5. januar, 2011 Hja sam prenos (menjalnik) nima veze. Vpra?anje je kak?no imajo krivuljo mo?i/navora. Sicer pa, ?e lahko naredijo mapo za MPS3 in MPS6 sem prepri?an, da lahko tudi za CX7. Citiraj
jures Napisano 5. januar, 2011 Prijavi Napisano 5. januar, 2011 Hja sam prenos (menjalnik) nima veze. Vpra?anje je kak?no imajo krivuljo mo?i/navora. Sicer pa, ?e lahko naredijo mapo za MPS3 in MPS6 sem prepri?an, da lahko tudi za CX7. povej to boj?u in njegovi sklopki Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 5. januar, 2011 Prijavi Napisano 5. januar, 2011 Hja sam prenos (menjalnik) nima veze. Vpra?anje je kak?no imajo krivuljo mo?i/navora. Sicer pa, ?e lahko naredijo mapo za MPS3 in MPS6 sem prepri?an, da lahko tudi za CX7. Misli? da je COBB bolj?i od KLIK ?Cenovno je malo razlike.Sam ne vem teli amerikaci majo mape samo za 91 in 93 oktanov, mi pa 100 ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 5. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 5. januar, 2011 Standalone (?e se ne motim Unichip to je) je itak zakon. Ampak tudi AccessPORT ima nekaj prednosti. Ostane vse original, vklju?no z ECU ?katlo. In ?e sem prav razumel, lahko potem ?ipa? ?e komu drugemu, saj deluje po principu plug-and-play. Priklopi?, nalo?i? mapo, odklopi? in vozi Mi?ko. Ravno zaradi tega sva nekaj tak?nega (ampak za Renaulte) naro?ila s prijateljem. Glede oktanov je pa tako, da imamo v EU druga?ne oznake kot v USA. Na kratko:87 octane in the USA = 92 octane in Europe89 octane in the USA= 94 octane in Europe92 octane in the USA = 97 octane in Europe Citiraj
ro-bi Napisano 9. januar, 2011 Prijavi Napisano 9. januar, 2011 COBB TUNNING Is it possible to tune CX-7 DISI 2,3l turbo with your device?Are maps from mazdaspeed 6 o.k. for cx-7? Hi Robert, Unfortunately we will not be supporting that platform. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. januar, 2011 Prijavi Napisano 9. januar, 2011 Mater so kmetje, saj je dejansko vse enako, samo kon?ni prenos v menjalniku je druga?en. Najbol? da ga kupva pa probava, in dav fifty fifty, itak ga rabi? samo za mapo nalo?it in pol je to to. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 9. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 9. januar, 2011 COBB TUNNING Is it possible to tune CX-7 DISI 2,3l turbo with your device?Are maps from mazdaspeed 6 o.k. for cx-7? Hi Robert, Unfortunately we will not be supporting that platform. Sam so res ?udni. Citiraj
Deeyan Napisano 9. januar, 2011 Prijavi Napisano 9. januar, 2011 zaka to ne more na lantisa malo vi?je gor smo ?e mel debato, da je to samo za turbo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 10. januar, 2011 Prijavi Napisano 10. januar, 2011 malo vi?je gor smo ?e mel debato, da je to samo za turbo BTW NI res, simonoc klijo NI turbo, pa se da. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 10. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 10. januar, 2011 Ja tako je s temi zadevami. Pri naturalcih dobi? ene par procentov. Zdaj pa, ?e dobi? 3% pri 90 konjih se res ne spla?a, da ima? pa ene 180 konjev, aftermarket izpuh, CAI, se pa z optimizacijo ?e nekaj pozna, pa tudi laufa potem lep?e.Ravno sem prejel klic, modul (za Renaulte) je ?e pri prijatelju.... Gre pa za tale proizvod. Citiraj
Symon Napisano 19. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2011 Ja tako je s temi zadevami. Pri naturalcih dobi? ene par procentov. Zdaj pa, ?e dobi? 3% pri 90 konjih se res ne spla?a, da ima? pa ene 180 konjev, aftermarket izpuh, CAI, se pa z optimizacijo ?e nekaj pozna, pa tudi laufa potem lep?e.Ravno sem prejel klic, modul (za Renaulte) je ?e pri prijatelju.... Gre pa za tale proizvod. Danes s to ?katlico ?ipiran ?e tretji Clio RS in tudi ta lastnik je takoj ob?util razliko. Nekaj bo na tem. Citiraj
Symon Napisano 12. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 ?e nekaj za vse, ki imajo 2.5 V6. Koliko zadeva ?tima pa ne vem. Citiraj
Deeyan Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 ?e nekaj za vse, ki imajo 2.5 V6. Koliko zadeva ?tima pa ne vem. to mi deli Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 2. november, 2011 Prijavi Napisano 2. november, 2011 je pa zanimivo, glede na to kater avto se gre in kaj so nardil z njim. je pa ?e bolj sick. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 2. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 2. november, 2011 Daj nehi, bom ?e Mzade spet za?el gledat namesto Renaultov. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.