rjavica Napisano 5. januar, 2011 Prijavi Napisano 5. januar, 2011 zanima me koliko olja kaj pijejo ti motorji na servisni interval? Al ni?? Hvala za odg. Citiraj
Z M A J Napisano 5. januar, 2011 Prijavi Napisano 5. januar, 2011 Te?ko re?t na splo?no, ampak nekaj ga bi kar znali, je pa od motorja do motorja razlika, to sm zihr! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mokster Napisano 5. januar, 2011 Prijavi Napisano 5. januar, 2011 Kupljen od prej?njega lastnika po 3tkm olje skor na minimumu. Servis orginal Mazda BTC, olja ne vem katerga so dali noter. Sedaj po servisu olje Motul 4tkm zaenkrat brez potro?nje. Citiraj
rjavica Napisano 5. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 5. januar, 2011 imajo pa ti motorji verigo,?e se ne motim.na kok km se jo menja,oziroma kaj vse se menja na cca.200k km. Citiraj
Z M A J Napisano 5. januar, 2011 Prijavi Napisano 5. januar, 2011 Kokr vem se verigo na 200000 prevo?enih ?ele preveri, ?e vse ?tima! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 5. januar, 2011 Prijavi Napisano 5. januar, 2011 res je na 180 kkm je pregled! Kar se pa ti?e olja ni ni? narobe ?e ga kak deci po?re! Je pa vse od na?ina vo?ne,?e ga vozi? ve? ali man v obrate je razumljivo da ga nekaj po?re,pri lepi vo?ni se poraba olja zman?a-seveda pa je odvisno kak?no olje ima? in kako je ohranjen motor. Sam imam m3GTA in mi na redni servis nekako po?re max do 3 deci olja Se pa ob?asno vrti tudi v rde?e polje!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 6. januar, 2011 Prijavi Napisano 6. januar, 2011 ?e ga na relaciji fajn ti?i? bo popil nekaj olja, druga?e niti ne. Meni ga je samo na relaciji par 100km ko sem res vozil kar hitro popil deci-dva. Prej in potem pa skoraj ni? od ni? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.