Hanco Napisano 8. januar, 2011 Prijavi Napisano 8. januar, 2011 tuning majstri, imam uprasanje kak je z vgradnjo motorja od 323f gt v nejkotovo mx-5. Se to da izvedet? Citiraj
Symon Napisano 8. januar, 2011 Prijavi Napisano 8. januar, 2011 "?isto enostavno" mojstri. ?e boste sami naredili nove nosilce, verjetno tudi nov sesalni kolektor ali pa vsaj dolo?en del, nov izpu?ni kolektor, premetali nekaj stvari notri, da boste imeli sploh prostor, dobili menjalnik od RX-7, obenem naredili vmesnik za RX7 menjalnik, da bo pasal sploh na V6 motor, na novo napeljali ves ?trom.... No potem bi vam mogo?e uspelo. ?e pa nimate kaj dosti izku?enj s temi zadevami bo pa bolj te?ka. In tudi dvomim, da boste na?li norca, ki bi to ?el delat za vas. Po drugi strani pa ?e vr?e 1500? v Miato bo dobil kak turbo kit (ki bo pasal ?rauf na ?rauf in ga boste lahko sami zmontirali) bo imel ve?jo mo?. Odlo?ite se pa sami, je te?ka odlo?itev, vem. :ne vem: Citiraj
Ploki Napisano 8. januar, 2011 Prijavi Napisano 8. januar, 2011 symon rocks. velja tudi menjalnik od supre in rx8. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 8. januar, 2011 Prijavi Napisano 8. januar, 2011 stric google veliko najde na temo Miata in KLZE/DE ?e ena zanimiva in tudi razlo?i kaj vse je treba naredit http://majica.net/JNR/idea.htm Citiraj
Deeyan Napisano 9. januar, 2011 Prijavi Napisano 9. januar, 2011 "?isto enostavno" mojstri. ?e boste sami naredili nove nosilce, verjetno tudi nov sesalni kolektor ali pa vsaj dolo?en del, nov izpu?ni kolektor, premetali nekaj stvari notri, da boste imeli sploh prostor, dobili menjalnik od RX-7, obenem naredili vmesnik za RX7 menjalnik, da bo pasal sploh na V6 motor, na novo napeljali ves ?trom.... No potem bi vam mogo?e uspelo. ?e pa nimate kaj dosti izku?enj s temi zadevami bo pa bolj te?ka. In tudi dvomim, da boste na?li norca, ki bi to ?el delat za vas. Po drugi strani pa ?e vr?e 1500? v Miato bo dobil kak turbo kit (ki bo pasal ?rauf na ?rauf in ga boste lahko sami zmontirali) bo imel ve?jo mo?. Odlo?ite se pa sami, je te?ka odlo?itev, vem. :ne vem: ?e te?je bo najdit norca, ki vas bo vsako leto spustu ?ez tehni?nega in pa zarad tega sm js odpovedu projekt 323C Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Hanco Napisano 9. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 9. januar, 2011 projekt opu??en pred za?etkom hvala za info Citiraj
Symon Napisano 9. januar, 2011 Prijavi Napisano 9. januar, 2011 projekt opu??en pred za?etkom Bolje pred za?etkom kot, da bi se lotili in obupali. Citiraj
Mitja MX6&T Napisano 18. januar, 2011 Prijavi Napisano 18. januar, 2011 jaz sem lahko budala ki bi to naredla! Pa mislim da bi lahko pustil menjalnik od mx5! Citiraj
Deeyan Napisano 18. januar, 2011 Prijavi Napisano 18. januar, 2011 jaz sem lahko budala ki bi to naredla! Pa mislim da bi lahko pustil menjalnik od mx5! ne mi re?it, da pa?e? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Mitja MX6&T Napisano 18. januar, 2011 Prijavi Napisano 18. januar, 2011 Ne ne pa?e! Naret je treba prerobnico iz menjalnika na motor! Citiraj
jures Napisano 8. junij, 2011 Prijavi Napisano 8. junij, 2011 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/T3-T4-TURBO...s#ht_3917wt_960 turbo s police ? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marko_mx-3 Napisano 8. junij, 2011 Prijavi Napisano 8. junij, 2011 Tegale pa nebi na avto dajal Turbina je zeloverjetno kitajska, potem ?e izpu?ni kolektor mora? sam predelat, kaj z elektroniko, ...... Citiraj
jures Napisano 8. junij, 2011 Prijavi Napisano 8. junij, 2011 Tegale pa nebi na avto dajal Turbina je zeloverjetno kitajska, potem ?e izpu?ni kolektor mora? sam predelat, kaj z elektroniko, ...... Itak da ne bi. Sam v uc ti pade....kaj vse dobis danes. :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 8. junij, 2011 Prijavi Napisano 8. junij, 2011 Enkrat sem na ebay videl podoben kit s kolektorjem vred. Kar v bistvu ni slab biznis, ?e upo?tevamo, da so sami intercooler, kolektor, cevi, blow off, in boost controller hitro toliko. Pa? turbino pa dobi? drugo, tole pa fura? na minimalnem boostu dokler ne za?ne kaj kaditi ali spu??ati ?udne zvoke. Sem na speedhunters gledal eno MX-5 s kitajskim turbo kitom, se lastnik smeje, da ob prvi priliki bo pa? turbino zabrisal stran in vrgel kako Garrettko T25 ali T28 pa bo. Na kratko: jaz bi kupil kak kitajski turbo kit ampak jaz bi vse delal sam in marsikaj spremenil. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. junij, 2011 Prijavi Napisano 8. junij, 2011 Js sem isto razmi?ljal, ?e drugega ne je FMIC 2X ve? dnara kot je tukaj komplet. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 8. junij, 2011 Prijavi Napisano 8. junij, 2011 525$ ---> 358? pa ?e 250$ po?tnine + ?e carina Citiraj
PATO Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 Morda naslov teme ni tapravi ampak mislim, da ste navedli dovolj podatkov da ne bo ve? vpra?anj o V6 v miato No moje vpra?anje pa je 2.0 V6 v bg? Tako malo tipam v katerih vi?avah se nahaja zamisel... Namre? "vsi" me?ete te motorje ven pa 2.5 not tako da se ziher nahaja kje kak?en odve? komplet 2.0 za primerno ceno? ?e bi bilo finan?no to mo?no potem bi seveda postala rde?ka second car ki se najverjetneje ne bi registriral. Nazaj k vpra?anjem... za obnovo oziroma zamenjavo podvozja so kak?ne mo?nosti? No, za obnovo ?e so, ampak ?e pa?e kaj od ostalih mazd z minimalnimi predelavami? POMEMBNO: Vpra?anja so bolj kot ne informativna, tako da ?e komu je pa ima prakso s tem bi bil vesel kak?nih podatkov, da se kaj nau?im ?e ?e druga ne. Sem namre? na tistem mestu ko sem ?e tolk v avto zmetal pa bi morda lahko pri tem nadaljeval....ali pa da ?param za drug "bolj pameten" avto PS: ?e bo kaj vzgojnega lahko tudi na PM Citiraj
bleki Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 misl?im da je en norc na club323f probaval tole ...tkoda poglej mal tam gor pod BG sekcijo Long live pop-ups! Citiraj
Deeyan Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 vse se da, sam te?ko bo? tole homologiru, sam more it pa ko pra**** druga? pa, ?e se loti? tega najprej za?ni pri podvozju Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazda_mx Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 Seveda pase. Direkt, samo zasraufas noter. Citiraj
PATO Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 Ta posnetek je moja inspiracija Ampak 2.5 motor bom te?je dobil kot 2.0, al se motim? Druga?e pa ja...tale del o podvozju me kr po?teno zanima ker bi ?e zdaj rad malo pove?al varnost. Moti me to ker so samo spredaj diski. ?e dam spredaj kak?ne ve?je gor potem bo ?e prevelika razlika proti zadnjemu delu. Kako je kaj z mostom in temi ve?jimi stvarmi? Lahko dose?e "to?ko propada" al bi bilo dovolj ?e ga malo re?im rje ter na novo za??itim? Citiraj
Deeyan Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 Ta posnetek je moja inspiracija Ampak 2.5 motor bom te?je dobil kot 2.0, al se motim? Druga?e pa ja...tale del o podvozju me kr po?teno zanima ker bi ?e zdaj rad malo pove?al varnost. Moti me to ker so samo spredaj diski. ?e dam spredaj kak?ne ve?je gor potem bo ?e prevelika razlika proti zadnjemu delu.Kako je kaj z mostom in temi ve?jimi stvarmi? Lahko dose?e "to?ko propada" al bi bilo dovolj ?e ga malo re?im rje ter na novo za??itim? to je fajn v vsakem primeru Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 27. november, 2012 Prijavi Napisano 27. november, 2012 da neboste misl, da ni mo?no Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.