Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Teh še ni tukaj. Govorimo o tistih, katere smo kupili vozili nekaj let in verjetno v večini bili kar zadovoljni. Verjetno tudi ti s tisto tvojo bivšo petko. BT-jke nisem omenil, ker je preveč Forda zraven, da bi bila čistokrvna Mazda. Pač nek hafu, kot takemu miksu pravijo Japonci..
    • Imam kar ta nov X186. Sem prej spremljal in sem vedel, da je star X180 imel problem s kompresorjem in naj bi odpravili. No ocitno niso. Vpoklica tudi ni.   Bom po praznikih se oglasil na servisu in malo povprasal. Bom pa probal se tkole posneti kot je v tistem videu, ce se bo pojavil ta zvok. Ker sedaj se res pojavlja samo zjutraj po tem ko avto stoji cez noc. No pa recimo vcer sem bil v trstu in tist nor klanc nazaj gor, se je tudi parkrat lepo oglasil.
    • Če jih pa na Kitajskem delajo...
    • Pol potencialni kupci Mazde kar raje baby dinota zasledujemo, kot pa premium x186 😂🤓🤣
    • A maš ti X186 al X180 - namreč ravno 2021 so menjali za posodobljen motor. In če me spomin še ni zapustil se je to na X180 redno dogajalo, medtem, ko na X186 pa naj bi bila odpravljena težava z jokajočim superchargerjem.   Moj predlog je, da kar pejt na servis uveljavljat garancijo. Preveri pa prej, če je bil mogoče kakšen vpoklic za tole.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.