Symon Napisano 19. januar, 2011 Prijavi Napisano 19. januar, 2011 Do takrat bo imel Erc oreng konkurenco, ?e ti je osrednja Slovenija bli?e. Kdo in preko ?esa ti bo rihtal elektroniko? Sicer pa zanimiv projekt, ker me resno zanima koliko kaj tale motor zdr?i. Mogo?e ?e bolj kot motor tudi prenosi ker gre za awd avto, ki v osnovi ni bil mi?ljen za tak?ne ?tevilke. Jaz imam izku?nje bolj pri drugih avtih. Citiraj
ro-bi Napisano 19. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2011 Do takrat bo imel Erc oreng konkurenco, ?e ti je osrednja Slovenija bli?e. Kdo in preko ?esa ti bo rihtal elektroniko?Sicer pa zanimiv projekt, ker me resno zanima koliko kaj tale motor zdr?i. Mogo?e ?e bolj kot motor tudi prenosi ker gre za awd avto, ki v osnovi ni bil mi?ljen za tak?ne ?tevilke. Jaz imam izku?nje bolj pri drugih avtih. Glede ?ipanja se dogovarjam z temi.http://www.chipupdate.at/content_Produkte_...tuning_138.htmlDo sedaj so mi dali najve? zaupanja. Sodelujejo s Piasinijem, gledal sem nekaj njihovih dyno runov po tuningu in imam dober ob?utek.?e ne oni, potem bom prosil ?lana tega foruma, ?e bo pri volji.Ta motor je malo druga?en in tudi tuna se druga?e, zato ga ne more ?isto vsak dobro naredit.Ves ?as po malem ?vicam, kaj bo..... Citiraj
uklopko Napisano 19. januar, 2011 Prijavi Napisano 19. januar, 2011 tako je prav!!! kot bi navijal PC Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 Glede ?ipanja se dogovarjam z temi.http://www.chipupdate.at/content_Produkte_...tuning_138.htmlDo sedaj so mi dali najve? zaupanja. Sodelujejo s Piasinijem, gledal sem nekaj njihovih dyno runov po tuningu in imam dober ob?utek.?e ne oni, potem bom prosil ?lana tega foruma, ?e bo pri volji.Ta motor je malo druga?en in tudi tuna se druga?e, zato ga ne more ?isto vsak dobro naredit.Ves ?as po malem ?vicam, kaj bo..... Ok dobr spedeni, me pa zanima s ?im bo? tole ustavljal, ko bo potrebno ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 Mogo?e bi lahko dodal zavora kot jih je imel JURE Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 Mogo?e bi lahko dodal zavora kot jih je imel JURE Tisto je bl bolj en BS, sam za pogledat pa petarda. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 Mogo?e bi lahko dodal zavora kot jih je imel JURE ni bil bull shit, ampak je bil za ameriske - ki imajo 2mm manj?e diske za Automatskim menjalnikom Vsekakor potrebuje? nekaj ker serijske ?e s serijskim motorjem ne opravljajo dela. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 samo jure jih ni ni? ?imfal, samo ?e ti ve? da so za qrc potem prste vstran. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 samo jure jih ni ni? ?imfal samo ?e ti ve? da so zs qrc botem prste vstran Diski sami so bili ?isto ok, jih ?e vedno imam baj d vej, ker sem potem pod garancijo menjal diske, da sem avto predal Boj?u v garanciji z original deli. In glej si ga no 5.000km in je ?el spet menjat.... Boj? sedaj mir? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ro-bi Napisano 21. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 21. januar, 2011 Ok dobr spedeni, me pa zanima s ?im bo? tole ustavljal, ko bo potrebno ? Razmi?ljam o tem: http://www.streetunit.com/Rotora_Drilled_S...r.450767.1c.htm Razmi?ljam o tem: http://www.streetunit.com/Rotora_Drilled_S...r.450767.1c.htm Ali tem:http://www.racepages.com/parts/brake_rotors/cx7.html Citiraj
BOJČ Napisano 21. januar, 2011 Prijavi Napisano 21. januar, 2011 Diski sami so bili ?isto ok, jih ?e vedno imam baj d vej, ker sem potem pod garancijo menjal diske, da sem avto predal Boj?u v garanciji z original deli.In glej si ga no 5.000km in je ?el spet menjat.... Boj? sedaj mir? Trenutno po 19kkm od menjave je vse qul, bomo videli do koliko... Je pa res, da moja prav, da mo?nej?i ko imam avto, bolj se penzionisti?no peljem... Tudi prav, bo naslednji pa kak?en mlin?ek Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
ro-bi Napisano 21. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 21. januar, 2011 Je pa res, da moja prav, da mo?nej?i ko imam avto, bolj se penzionisti?no peljem.. Meni se zdi, da cx-7 ni ravno za dirkat po ovinkih. Fajn je, ko sko?i? mimo med prehitevanjem, solidno se dr?i ceste, solidno bremza,... ampak ni to Rtype ali WRX. Ni in ne bo.Jaz bi rad dosegel samo , da ko stisnem, da POTEGNE in zalepi, ne pa da bom driftal po suhem asfaltu.Imam otroke, odgovornost in ne izzivam ravno, da se kje prilepim. Pred mnooogo leti, ko sem imel navitega yugeca, sem ves ?as vozil na 99% (dvakrat ?ez 100% a na sre?o brez huj?ih posledic) . Zdaj vozim ko penzionist proti tistim ?asom. Citiraj
LabiGT Napisano 21. januar, 2011 Prijavi Napisano 21. januar, 2011 caki ti bi mel 400 konjev, da "varno prehitevas"? za to je dost tud mojih 120 dizelskih Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 21. januar, 2011 Prijavi Napisano 21. januar, 2011 caki ti bi mel 400 konjev, da "varno prehitevas"?za to je dost tud mojih 120 dizelskih Hja pa ne za CX-7 Citiraj
ro-bi Napisano 21. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 21. januar, 2011 Ne samo, da varno prehitevam, ampak da ko stisnem, da v sede? zalepi. Ob?utek, ki je ?e sedaj dober, bi rad ?e malo polep?al Citiraj
323f Napisano 21. januar, 2011 Prijavi Napisano 21. januar, 2011 varno prehitevas nevem zakaj ampak ta stavk mi je full nor Citiraj
ro-bi Napisano 21. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 21. januar, 2011 nevem zakaj ampak ta stavk mi je full nor Sli?i se res malo sme?no, ampak ?e si na levem pasu 3 sekunde, namesto 10, je ziher ve? maneverskega prostora za re?evat mo?ne probleme, a ne? Citiraj
jures Napisano 22. januar, 2011 Prijavi Napisano 22. januar, 2011 Sli?i se res malo sme?no, ampak ?e si na levem pasu 3 sekunde, namesto 10, je ziher ve? maneverskega prostora za re?evat mo?ne probleme, a ne? hja ?e si na levem zaradi tega z 250 na uro ne bi rekel.....ker ostali vozijo 2x manj To je noro Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ro-bi Napisano 22. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 22. januar, 2011 hja ?e si na levem zaradi tega z 250 na uro ne bi rekel.....ker ostali vozijo 2x manj To je noro Pa zakaj imate potem TUNING temo!!??Za moralizirat al za CD-je na ogledala obe?at? ???? Citiraj
LabiGT Napisano 22. januar, 2011 Prijavi Napisano 22. januar, 2011 tud to sam point je v tem, da tunas zarad tega, ker hoces it hitreje...ne pa da "varno prehitevas" to se s trenutnimi 260km da z lahkoto Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 22. januar, 2011 Prijavi Napisano 22. januar, 2011 Pa zakaj imate potem TUNING temo!!??Za moralizirat al za CD-je na ogledala obe?at? ???? tuning si lahko razlaga? kot predelavo, vsak pa predelavo uporablja po svoje....?e ti tuna? samo zato, da z otroki prehiti? hitreje...sem jaz Pamela Anderson. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 22. januar, 2011 Prijavi Napisano 22. januar, 2011 tud to sam point je v tem, da tunas zarad tega, ker hoces it hitreje...ne pa da "varno prehitevas" to se s trenutnimi 260km da z lahkoto tukile se pa morm oglasit ?e z 200KM se da fajn prehitevat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 23. januar, 2011 Prijavi Napisano 23. januar, 2011 jaz sem vsko?il, ker sem imel CX7 in ?e preden so obrati dosegli zadnjo tretjino si bil ?e mimo 3h avtov... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 23. januar, 2011 Prijavi Napisano 23. januar, 2011 Kolk mate probleme ker vsaj en Mazda? nekaj tuna a? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. januar, 2011 Prijavi Napisano 23. januar, 2011 Razmi?ljam o tem: http://www.streetunit.com/Rotora_Drilled_S...r.450767.1c.htmAli tem:http://www.racepages.com/parts/brake_rotors/cx7.html Veliko sre?e s temi zavorami. Dokler nima? TEGALE sploh ne ve? kaj so to zavore. PS.Jaz sem na original konjih in jih imam in verjemi bolj pomembno je da se varno in hitro ustavi? kot pa "varno" in hitro prehiti?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.