nisde Napisano 14. januar, 2011 Prijavi Napisano 14. januar, 2011 ?ivijo! Rabu bi nekoga, ki se spozna na pralne stroje, Gorenje ?e se le da. Imamo model WA62121, in je ?e prekleto sklerozn. Dostikrat ko zalaufa? stroj z vklopljenim polovi?nom ?asom pranja, pere tud po 3 ure in ve? (normalno je 1h 1m). Kot bi se nek v programu zataknu, sam cinca levo desno boben in konstantno ?rpa vodo, in to je to. Pa u?asih proti koncu pranja (u?asih clo normalno pere) za?nejo utripat use lu?ke, nek eror javlja, sam mi ni jasn kaj ho?e od mene (navodila je mt tako kvalitetno pospravla, da jih ne najdemo ve?). Pa ?e se slu?ajno neb ve? spla?al popravlat tega skreta, kerga bi vi uzel, recimo do 400?? Tale Gorenje mi ne deluje ve? tist kar je biu. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Z M A J Napisano 14. januar, 2011 Prijavi Napisano 14. januar, 2011 Denis, doma mam Samsunga (1400 obratov), za male pare, dela pa kot se ?ika ?e 2 let! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
SpEkTr Napisano 15. januar, 2011 Prijavi Napisano 15. januar, 2011 Jaz imam 63131 pa ti lahko v navodila pogledam za kako napako...?e sploh notri kaj pi?e Citiraj
nisde Napisano 15. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 15. januar, 2011 No dj lepo prosim, ?e karkoli smiselnega pi?e prpopi sm, vsak info prou pride! Borut, a samsung ma ?ist svoje pralne stroje al je sam ime samsung, ker v tem primeru bi se bl k LG nagibu, unga k ma tehnologijo direct drive, un mi kr mikavn deluje Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
jures Napisano 15. januar, 2011 Prijavi Napisano 15. januar, 2011 Mi imamo matrixa ki pere vsak dan ze 4 leta za đabe denar.......... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 15. januar, 2011 Prijavi Napisano 15. januar, 2011 Ne vem denis, si pomoje ti bl expert za Korejce! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.