lc4 Napisano 16. januar, 2011 Prijavi Napisano 16. januar, 2011 Ali lahko dam 5mm distan?nike na original vijake, pa kako je potem z sredinskim naslonom ? Mam 17 col feltne od RX8. Citiraj
uklopko Napisano 16. januar, 2011 Prijavi Napisano 16. januar, 2011 Ali lahko dam 5mm distan?nike na original vijake, pa kako je potem z sredinskim naslonom ?Mam 17 col feltne od RX8. z lahkoto da?!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
lc4 Napisano 16. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 16. januar, 2011 z lahkoto da?!!! V mislih sem mel neki tazga. http://cgi.ebay.de/5MM-ALLOY-WHEEL-SPACERS...=item43a38af868 Se pravi, da ni bojazni, da bi zaradi teh 5mm kolo viselo samo na vijakih. Bo ?e zadosti naslona na sredini plati??a. Citiraj
uklopko Napisano 16. januar, 2011 Prijavi Napisano 16. januar, 2011 saj mislim da 5mm nima roba ?e pa daja? nad 10 pa mislim da imajo sredinski rob za feltno. Vem pa da ima uporabnik yavarye na svoji mps 20mm distan?nike (zaradi brembo bremz)nevem pa ?e ima rob-najbolje da njega pra?a? ali pa se bo sam javil Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
lc4 Napisano 16. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 16. januar, 2011 saj mislim da 5mm nima roba ?e pa daja? nad 10 pa mislim da imajo sredinski rob za feltno.Vem pa da ima uporabnik yavarye na svoji mps 20mm distan?nike (zaradi brembo bremz)nevem pa ?e ima rob-najbolje da njega pra?a? ali pa se bo sam javil Dal bi gor maximalno, kar gre na original vijake, pa da ma ?e dovolj sredinskega naslona.Uglavnem, da bo vse skupaj ?e zmerom varno. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 18. januar, 2011 Prijavi Napisano 18. januar, 2011 Prej preveri vi?ino roba, na pestu, kjer se pozicionira feltna, ker se mi vsaj zdi da ni vi?ina ve? kot 5 mm, da ne bo potem kako sranje. Druga?e pa imam jaz gor 20mm distan?nike spredaj in zadaj, seveda od H&R.. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 Jaz sem imel od FK 5 mm gor da sem lahko dobil gor od Mazde6GT 17 je plati??e ?e bilo naslonjeno na sredini. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
lc4 Napisano 20. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 20. januar, 2011 Jaz sem imel od FK 5 mm gor da sem lahko dobil gor od Mazde6GT 17 je plati??e ?e bilo naslonjeno na sredini. Kje pa si nabavil te distan?nike ? Citiraj
mazdaman Napisano 24. januar, 2011 Prijavi Napisano 24. januar, 2011 Kje pa si nabavil te distan?nike ? Ebay primer Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Andriy Napisano 24. januar, 2011 Prijavi Napisano 24. januar, 2011 Lahko tudi tukaj kupi?, s tem da so poleg ?e vijaki http://www.a3m-tuningshop.com/Article.asp?articleid=542 Citiraj
lc4 Napisano 25. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2011 Lahko tudi tukaj kupi?, s tem da so poleg ?e vijaki http://www.a3m-tuningshop.com/Article.asp?articleid=542 Fora je v tem, da se mi ne da menjavat vijakov in razbijat po pestu, zato bi dal max. kar se da na original vijake. Glede na odgovore nekaterih lahko dam 5mm bp.Sicer pa so feltne 7,5x17 ET50 in verjetno zlo ve? kot 5mm ne bi mogel dati, ker bi drsalo, ?e pa je ?e teh 5mm preve? naj mi kdo pove, preden nabavim.Labi bi sigurno vedel. Citiraj
LabiGT Napisano 25. januar, 2011 Prijavi Napisano 25. januar, 2011 7.5 pa 50 ET, in 5mm z gumami 215 si se na zelenem obmocju.. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
lc4 Napisano 25. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2011 7.5 pa 50 ET, in 5mm z gumami 215 si se na zelenem obmocju.. Gume so 225. Kaj pa misli? o 5mm na original vijakih.BO ?la ta kombinacija brez drsat.Kak?no je tvoje mnenje o takih distan?nikih. http://cgi.ebay.de/5MM-ALLOY-WHEEL-SPACERS...43a38b06e5#shId Citiraj
LabiGT Napisano 25. januar, 2011 Prijavi Napisano 25. januar, 2011 mislim, da bo ok glede teh distancnikov pa jih ne poznam...upam, da so top kvaliteta, drugace bos mel sam tezave po drugi strani pa ne razumem zakaj hoces dat distancnike, glede na to da mas ET50 na sirino 7.5, pa se guma je 225? se bo vec kot dost ven strlelo tko al tko... jaz jih ne bi dal Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
lc4 Napisano 25. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2011 mislim, da bo okglede teh distancnikov pa jih ne poznam...upam, da so top kvaliteta, drugace bos mel sam tezave po drugi strani pa ne razumem zakaj hoces dat distancnike, glede na to da mas ET50 na sirino 7.5, pa se guma je 225? se bo vec kot dost ven strlelo tko al tko...jaz jih ne bi dal Zaenkrat samo ?ekiram, ?e je to izvedljivo. Kupil jih bom le, ?e bo res kaka fuuul dobra cena. Ne gre se mi, da bi lih mogu met. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.