YavarYe X6V6 Napisano 19. januar, 2011 Prijavi Napisano 19. januar, 2011 ?e parkrat videno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 19. januar, 2011 Prijavi Napisano 19. januar, 2011 Od uzadi je toook podobna Insinji! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 19. januar, 2011 Prijavi Napisano 19. januar, 2011 jaz sem ga ?e naro?il Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 19. januar, 2011 Prijavi Napisano 19. januar, 2011 jaz sem ga ?e naro?il js sm raj? 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 19. januar, 2011 Prijavi Napisano 19. januar, 2011 Od uzadi je toook podobna Insinji! A ti o?ala posodim... pa kje si najdu tole primerjavo in celo vidi? podobnost. :ne vem: So marsikatere oblike veliko bolj podobne kot pa tedva. Citiraj
eye Napisano 25. januar, 2011 Prijavi Napisano 25. januar, 2011 sam tale Shinari sploh ni tok grd tko me spominja na me?anco Astona in Maserati http://thethrottle.com/2010/08/31/shinari-...s-19-hq-photos/ Citiraj
Gorjup13 Napisano 25. januar, 2011 Prijavi Napisano 25. januar, 2011 va?no da sta dve hudi sliki zravn Citiraj
Z M A J Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Npr. ta telih slikah, vsaj osrednji del avtomobila, je men dokaj podobn! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Npr. ta telih slikah, vsaj osrednji del avtomobila, je men dokaj podobn! Samo,da je Mazdin za ene 100% lep?i in bolj dinami?en. Citiraj
Z M A J Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Ja no, Opelica je ?e neki cajta na cest, mazda pa samo fantazija! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Ja no, Opelica je ?e neki cajta na cest, mazda pa samo fantazija! ki po moje nebo ostala samo fantazija Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Ra?unam na to! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Npr. ta telih slikah, vsaj osrednji del avtomobila, je men dokaj podobn! Ne vem, sej mrbit sem pikolovski sam men je podobn edin to, da mata oba okrogu znak, par lu?i in tablco v odbija?u.... :ne vem: Citiraj
jures Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 insignia od zadaj in predvsem strani prej spominja na M6. Iz boka se v?asih kar zmotim Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 27. januar, 2011 Prijavi Napisano 27. januar, 2011 insignia od zadaj in predvsem strani prej spominja na M6. Iz boka se v?asih kar zmotim Sigurno se pa ne more? zmotit,ko vozi opelca pono?i za tabo- skoraj vse lu?i svetijo previsoko.Je pa nova mazda 6 skoraj vsem,ki jih poznam v?e? za razliko od insignie,ki ni nobenemu. Citiraj
Boss Napisano 27. januar, 2011 Prijavi Napisano 27. januar, 2011 Sigurno se pa ne more? zmotit,ko vozi opelca pono?i za tabo- skoraj vse lu?i svetijo previsoko.Je pa nova mazda 6 skoraj vsem,ki jih poznam v?e? za razliko od insignie,ki ni nobenemu. Z obema izjavama se strinjam... to z lu?mi je katastrofa, oblikovno je pa tako, da Opelica na slikah zgleda bistveno bolje kot v resnici z Mazdo 6 pa je ravno obratno. Na slikah je bolj tako tako povpre?no v ?ivo pa se marsikatera glava ?e danes obrne za tabo - pred dvema letoma, ko je bla ?e ?isto nova pa je folk redno zjal avto. Citiraj
Stroker Napisano 28. januar, 2011 Prijavi Napisano 28. januar, 2011 V notranjosti pa ?estka precej zaostaja za insignio... No, ?e bo nova kot Shinari, je pa to ?e druga zgodba. Za to se bom pa res z veseljem malo zapufal, pa verjetno ?e kdo (ane Boss?). Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Boss Napisano 28. januar, 2011 Prijavi Napisano 28. januar, 2011 V notranjosti pa ?estka precej zaostaja za insignio... No, ?e bo nova kot Shinari, je pa to ?e druga zgodba. Za to se bom pa res z veseljem malo zapufal, pa verjetno ?e kdo (ane Boss?). Jaaaa Citiraj
daSKAn Napisano 31. januar, 2011 Prijavi Napisano 31. januar, 2011 ?eprav mi tisti radiator spredi glih ni najbolj v?e?, mi je avto hud. ?e bojo res kaj tazga naredl, bom ?e ta dobro ledvico prodal, da ga nabavim... Pa s strani mal na Astona potegne... Citiraj
Alex Napisano 1. februar, 2011 Prijavi Napisano 1. februar, 2011 V notranjosti pa ?estka precej zaostaja za insignio... No, ?e bo nova kot Shinari, je pa to ?e druga zgodba. Za to se bom pa res z veseljem malo zapufal, pa verjetno ?e kdo (ane Boss?). V ?em pa?Da ne z barvnim displejem,ki je samo za video igrice.Za v avto to sigurno ni. Kolega,ki ima prej?njo bmw 5-ko,se ?e vedno ?udi,kak?no lepo notranjost ima moja 6-ka.Njegova je "pusta",pravi. Citiraj
Z M A J Napisano 1. februar, 2011 Prijavi Napisano 1. februar, 2011 ?e bi tale koncept u roku leta al dveh realiziral, bi bli oblikovno 2 koraka pred konkurenco! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 1. februar, 2011 Prijavi Napisano 1. februar, 2011 Jaaaa pa ne pozabi dopla?ati za 5i zic Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 1. februar, 2011 Prijavi Napisano 1. februar, 2011 pa ne pozabi dopla?ati za 5i zic Ajoj... partybraker Ja sej vem - ne more? dat v prtlja?nik. Citiraj
jures Napisano 1. februar, 2011 Prijavi Napisano 1. februar, 2011 Ajoj... partybraker Ja sej vem - ne more? dat v prtlja?nik. ne ker je tam plac za psa Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.