esentia Napisano 21. januar, 2011 Prijavi Napisano 21. januar, 2011 a je kdo ?e vgradil v Mazdo tak?no vsestransko enoto (DVD GPS bluetooth, 2 din). Ima mogo?e kdo izku?nje s Kitajskimi izdelki? Gledala sem recimo tole: http://www.smartauto24.com/2011-mazda-3-in...arket-head-unit Ful dobra cena, ?e bi dejansko vse tako delalo kot pi?e... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. januar, 2011 Prijavi Napisano 21. januar, 2011 Uporabi iskanje, je ?e veliko napisanega. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 21. januar, 2011 Prijavi Napisano 21. januar, 2011 kateri letnik mazde je? ?e ima? avtomatsko klimo,in potovalni ra?unalnik potem je to mission inposible!! Oz. tako bom rekel se da ampak se ne spla?a!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 21. januar, 2011 Prijavi Napisano 21. januar, 2011 zelo veliko napisanega...pa cena ni ravno dobra ?e je po?iljanje izven EU.... preberi si. un zakaj ne bi delalo? dela vse razen tv ker imajo te naprave mpeg-2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
esentia Napisano 27. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 27. januar, 2011 Mazda 3 je letnik 2011. Mimogrede. Novi diesel motor 116 je enkraten!!! Malo delikatno je naro?iti nekaj iz Kitajske, ker ?e je potem slu?ajno enota defektna, je te?ko uveljavljati garancijo. Po mojem se da v vsak avto vgraditi 2din napravo ane? Al misli? da potem potovalni ra?unalnik in prikazovanje klime ne bo ve? delalo? Citiraj
LabiGT Napisano 27. januar, 2011 Prijavi Napisano 27. januar, 2011 povej mi vec o motorju....kako se pelje, poraba ceim vec skratka napisi, ker me zanima Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
esentia Napisano 27. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 27. januar, 2011 ful potegne prav presenetljivo, vle?e ?e v ful nizkih obratih, reagira takoj, porabe pa ?e ne vem, sem glih dobila avto, tako da lahko kej ve? napi?em ?ez kak teden a mi loh kdo ?e kej svetuje o GPSuuuu!!! Kaj pa Caska. Ho?ejo met 800 EUR v 5pik. A je kej bolj?a od ostalih Kitajskih? A kdo ve? od Kitajcev zgleda da je par ponudnikov, witson, smartauto24 in Quair AutoDVDGPS pa ne vem kdo je bolj zanesljiv Citiraj
Stroker Napisano 28. januar, 2011 Prijavi Napisano 28. januar, 2011 a mi loh kdo ?e kej svetuje o GPSuuuu!!! Kaj pa Caska. Ho?ejo met 800 EUR v 5pik. A je kej bolj?a od ostalih Kitajskih? A kdo ve? od Kitajcev zgleda da je par ponudnikov, witson, smartauto24 in Quair AutoDVDGPS pa ne vem kdo je bolj zanesljiv 800 ? je pa mal preve?...Caska in Witson sta OK. Nas je nekaj uporabnikov tukaj, ki jih imamo. Ne kupuj tega v SLO, ker samo nategujejo s cenami, na eBay.de ima? kar nekaj modelov pa pridejo do 500? + 20? po?tnina. Pa ?e strani:CaskaWitson Jaz s kitajci do sedaj ?e nisem imel problemov (?e kupljena zadeva ne deluje OK, po?lje? nazaj in ti povrnejo kupnino). Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
esentia Napisano 28. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 28. januar, 2011 hvala! mimogrede poraba prvi dan po BTC-ju (v glavnem samo stalno speljevanje) je 9.3 litra na 100km. Upam, da se bo to kaj popravilo... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. januar, 2011 Prijavi Napisano 28. januar, 2011 hvala! mimogrede poraba prvi dan po BTC-ju (v glavnem samo stalno speljevanje) je 9.3 litra na 100km. Upam, da se bo to kaj popravilo... Adijo ve? kot moj "pihalnik", z ve? kot 2X tolk vranci. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 28. januar, 2011 Prijavi Napisano 28. januar, 2011 hvala! mimogrede poraba prvi dan po BTC-ju (v glavnem samo stalno speljevanje) je 9.3 litra na 100km. Upam, da se bo to kaj popravilo... haha 9.3moram ti cestitat za tako porabo, ze z mojo kanto jo je zelo tezko dosec Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
eclipse Napisano 28. januar, 2011 Prijavi Napisano 28. januar, 2011 alo fantje, vozila se je samo po btc-ju pa je poraba taka, kar pa ni treba ravno velik truda da rata (ve? al manj sam stoji? pa speljuje?.. lp Citiraj
esentia Napisano 28. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 28. januar, 2011 ja no jutri grem ?ez mejo in upam, da bo poraba res 4,4 kot pi?e v katalogu Caska je pa ravnokar izdala nov set GPSov za Mazde: http://www.caskamultimedia.com/index.php?o...131&lang=hu Citiraj
mazda3 2010 Napisano 29. januar, 2011 Prijavi Napisano 29. januar, 2011 Kako se pa to obnese ?e ima? Bose + bluetooth ?e fabri?ko ugrajen (TX plus oprema). Je sploh mo?no? Gre tudi potem telefonirat z komandami na volanu? Citiraj
JernejL Napisano 30. januar, 2011 Prijavi Napisano 30. januar, 2011 ?koda, da ne izdajo tak?ne enote, kjer je samo plastika & vdolbina + konektor za npr. galaxy tab.. to bi bilo carsko Citiraj
esentia Napisano 31. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 31. januar, 2011 Mislim, da Caska dela tudi z Boseom. Sicer pa ostali Kitajci prodajajo lo?en model za Mazde z Boseom. Povpre?na poraba po avtocesti 6.2 Citiraj
LabiGT Napisano 31. januar, 2011 Prijavi Napisano 31. januar, 2011 Povpre?na poraba po avtocesti 6.2 pa a si dejansko spraznila tank al sam na trip info geldas? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
esentia Napisano 31. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 31. januar, 2011 samo na potovalni ra?unalnik gledam, a je mo?no, da ni preve? natan?en? Citiraj
LabiGT Napisano 31. januar, 2011 Prijavi Napisano 31. januar, 2011 to itak, ampak moras dat povprecje potem, ko bos spraznila par tankov...tko dat porabo na podalgi 50km voznje ni nc bos vidla, ko bos spraznila recimo 5-6 tank kaksna je poraba Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
JernejL Napisano 31. januar, 2011 Prijavi Napisano 31. januar, 2011 Kako tebi uspe spravit na 6.2 na novi M3 dizel ko imam jst 5.5 na novi M3 bencinar, pa naredim na dan 120km.. Citiraj
Boss Napisano 31. januar, 2011 Prijavi Napisano 31. januar, 2011 Zdej pa povej kje pa kako vozi?. ?e se vozi? po regionalkah v povpre?ju 80-90km/h z neko enakomerno hitrostjo je to ?ist mo?no. V takih primerih diesel nima tiste prednosti, kot pa ?e je velik pospe?evanj, vi?je hitrosti, veliko menjav hitrosti, mestne vo?nje. Citiraj
esentia Napisano 31. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 31. januar, 2011 Ja, ne vem. Vozim ves ?as pod 3000 obratov, ker mi je prodajalec rekel, da ne smem iti ?ez na za?etku. Tako da ne grem ve? kot 140 v 6. prestavi. In teh 6.2 je bilo po avtocesti, pri vo?nji s povpre?no htrostjo 110km/h. Mogo?e je pa ta potovalni ra?unalnik narobe in v resnici porabim 4,4 litra! Bom zra?unala ?e po tankih, tako kot je rekel Labi Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.