Gustav Napisano 24. januar, 2011 Prijavi Napisano 24. januar, 2011 A kdo mogo?e ve, kje bi dobil papir v roli? Danes sem okol obrnil bauhaus,, merkur in baumax pa so samo ?udno gledali. Najbolj? kar h kakemu li?arju it al kako? Cele role pa? ne rabim, ker je menda 500 m gor, bi mi pa koristilo kakih 50 m2.... aja rabim za pokrit tla zaradi beljenja pa se mi ne da s kartoni ukvarjat... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
uklopko Napisano 24. januar, 2011 Prijavi Napisano 24. januar, 2011 A kdo mogo?e ve, kje bi dobil papir v roli? Danes sem okol obrnil bauhaus,, merkur in baumax pa so samo ?udno gledali. Najbolj? kar h kakemu li?arju it al kako? Cele role pa? ne rabim, ker je menda 500 m gor, bi mi pa koristilo kakih 50 m2.... aja rabim za pokrit tla zaradi beljenja pa se mi ne da s kartoni ukvarjat... Uporabi polivinil ali pa stare juhe Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 24. januar, 2011 Prijavi Napisano 24. januar, 2011 ?asopis Delo Ali pa kot klopko pravi, nazadnje ko smo belili nismo imeli drugega kot ogromne vre?e za smeti in so prav pri?le. Samo razre?e? in odpre?, dobro je ker so stati?ne in so se kar same prijele na parket Citiraj
jures Napisano 25. januar, 2011 Prijavi Napisano 25. januar, 2011 A kdo mogo?e ve, kje bi dobil papir v roli? Danes sem okol obrnil bauhaus,, merkur in baumax pa so samo ?udno gledali. Najbolj? kar h kakemu li?arju it al kako? Cele role pa? ne rabim, ker je menda 500 m gor, bi mi pa koristilo kakih 50 m2.... aja rabim za pokrit tla zaradi beljenja pa se mi ne da s kartoni ukvarjat... tudi merkur jama Bezigrad? pokli?i jih Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 25. januar, 2011 Prijavi Napisano 25. januar, 2011 A kdo mogo?e ve, kje bi dobil papir v roli? Danes sem okol obrnil bauhaus,, merkur in baumax pa so samo ?udno gledali. Najbolj? kar h kakemu li?arju it al kako? Cele role pa? ne rabim, ker je menda 500 m gor, bi mi pa koristilo kakih 50 m2.... aja rabim za pokrit tla zaradi beljenja pa se mi ne da s kartoni ukvarjat... Jaz sem nazadnje kupil rolo papirja pri prodjalcu avto lakov. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
daSKAn Napisano 25. januar, 2011 Prijavi Napisano 25. januar, 2011 Jest sem uporabil ene role polivinila. Sama rola ne zgleda velik, sam je treba polivinil razpreti in potem kar pokrije veliko prostora. Mislim, da je sestra to kupovala v Baumaxu al Bauhausu... Citiraj
jures Napisano 25. januar, 2011 Prijavi Napisano 25. januar, 2011 je pa res da je polivinil zoprn ker ne vpije barve in jo potem pohoja? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gustav Napisano 25. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2011 je pa res da je polivinil zoprn ker ne vpije barve in jo potem pohoja? pa drsi tud. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
daSKAn Napisano 25. januar, 2011 Prijavi Napisano 25. januar, 2011 Nisem mel kakih takih problemov, mam pa raj da ne vpija kaj preve?, da ne bi kaj ?ez spustilo. Citiraj
Mr_Sneaky Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Mogo?e je pri?lo v teh ?tacunah do nesporazuma... Se mi zdi, da imajo te zadeve bolj v paketkih, kot pa v rolah. Jaz sem nazadnje nabavil podobno zadevo v trgovini Topdom (www.topdom.si) v Logatcu. Stro?ek je bil nekaj manj kot dva Evra za pokriti dve sobi. Citiraj Visit Travel Photo Blogging - The place to discover your next vacation destination
BOJČ Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 V ve?jih trgovinah ima? za??ite za beljenje kolikor ho?e?, pa ?e poceni je glede na to, da jo na koncu samo pobere? in via kanta Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
lc4 Napisano 30. januar, 2011 Prijavi Napisano 30. januar, 2011 Papir v roli dobi? v trgovini z avtoli?arskim materijalom, ker se uporablja za maskiranje pred barvanjem. Citiraj
RoKo Napisano 30. januar, 2011 Prijavi Napisano 30. januar, 2011 Jaz sem kupil v Obi-ju zelo tanek najlon v roli, ki pokrije vso kramo v dnevni, je super, ker ni treba ni? umikat, po beljenju samo spravi? skupaj in zavr?e?... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 31. januar, 2011 Prijavi Napisano 31. januar, 2011 Papir v roli sem prej?nji teden kupil v Merkurju v Krajnu, ampak taozkega, ker sem ga rabil samo za polaganje ob stenah, po sredini potem ?ez name?em kartone, ker so n-krat bolj pripravni kot prej omenjen papir. Le ta se ?e pod nogami me?ka in drsi, ?e pa nanj postavi? lestev je luknja zagotovljena. V Merkurju v Krajnu so imeli tudi ?ir?i papir, ne vem to?no ali 80 ali 100cm, cena 200m role je bila malenkost ?et 20? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.