LabiGT Napisano 31. januar, 2011 Prijavi Napisano 31. januar, 2011 pa se olje Valvoline Synpower 5W40, neki cez 50 eur, 5l je pa lepo, da se vedno po tolkih letih dobim vedno opran avto Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
SpEkTr Napisano 31. januar, 2011 Prijavi Napisano 31. januar, 2011 HUH, filter cvetnega prahu 37? Citiraj
lc4 Napisano 31. januar, 2011 Prijavi Napisano 31. januar, 2011 HUH, filter cvetnega prahu 37? Od nipparts pa je 7,60. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. februar, 2011 Prijavi Napisano 1. februar, 2011 Od nipparts pa je 7,60. Z aktivnim ogljem ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 1. februar, 2011 Prijavi Napisano 1. februar, 2011 Z aktivnim ogljem ? ?ak a to ?e vedno govorimo filtru klime? A tudi to imajo? Citiraj
Jest Napisano 1. februar, 2011 Prijavi Napisano 1. februar, 2011 ?ak a to ?e vedno govorimo filtru klime? A tudi to imajo? To ni filter klime... ampak filter zraka v kabini, ki filtrira zrak od zunaj (mikrodelce, cvetni prah in kaj jaz vem kaj se vse ) ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 1. februar, 2011 Prijavi Napisano 1. februar, 2011 ?ak a to ?e vedno govorimo filtru klime? A tudi to imajo? Sta dve izvedbi mikro filtra(ventilacija, ki fitrira zrak od zunaj in tudi notranjega v primeru da imamo vklopljeno notranje kro?enje), navaden in z aktivnim ogljem, kak?na znanost je to ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 1. februar, 2011 Prijavi Napisano 1. februar, 2011 Sli?ati je zajebano do fudamenta. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. februar, 2011 Prijavi Napisano 1. februar, 2011 Sli?ati je zajebano do fudamenta. To gre ?e 2 metra globje od fundamenta. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Sirius Napisano 1. februar, 2011 Prijavi Napisano 1. februar, 2011 Pa saj se vidi kdo uporablja v filtrih aktivno oglje. To je vidno ?e posebej v Ameriki. Tisti, ki uporabljajo sisteme z aktivnim ogljem pridejo iz avtomobila ?rni. Zato nekateri samo mislite, da obstajajo ?rnci. So namre? samo ljudje, ki uporabljajo v avtomobilih aktivno oglje in tisti, ki ne. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
tauko Napisano 1. februar, 2011 Prijavi Napisano 1. februar, 2011 in kaj so rihtal skor 2 1/2 ure glede na ostale postavke materiala? Citiraj
jures Napisano 1. februar, 2011 Prijavi Napisano 1. februar, 2011 in kaj so rihtal skor 2 1/2 ure glede na ostale postavke materiala? Labija Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
eclipse Napisano 1. februar, 2011 Prijavi Napisano 1. februar, 2011 Hmm, kje pa ste ?ipali va?e ?estice, ker jaz sem iz RSRja dobil tak odgovor: Spo?tovani, na ?alost vozilih znamke Mazde ne optimiramo. Razlog ti?i v tem, da proizvajalec te znamke uporablja popolnoma druga?en tip motorne elektronike, s katerim pa na ?alost ne delujemo. Koliokor mi je znano tega, ne v Sloveniji ne v EU ne po?ne nih?e. Mo?nost optimiranja sicer obstaja z vmesniki, katerih delovanja pa ne zagovarjamo, Lep dan ?e naprejlp Citiraj
LabiGT Napisano 2. februar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 2. februar, 2011 jaz nisem cipal, pa nikol ne bom cipal...ni potrebe po tem sam probleme bi mel Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 2. februar, 2011 Prijavi Napisano 2. februar, 2011 Hmm, kje pa ste ?ipali va?e ?estice, ker jaz sem iz RSRja dobil tak odgovor:lp Tole zveni tako , ker mi ne moremo nobeden ne more, kar je dale? od resnice.Kontaktiraj Jures-a al pa Boss-a, pa bo? videl da ta odgovor NE dr?i. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mokster Napisano 2. februar, 2011 Prijavi Napisano 2. februar, 2011 Filter klime z aktivnim ogljem v Tapro-tu 19 evrov. Vsaj bil je jeseni. Citiraj
kowkele Napisano 2. februar, 2011 Prijavi Napisano 2. februar, 2011 Filter klime z aktivnim ogljem v Tapro-tu 19 evrov. Vsaj bil je jeseni. Jaz sem tudi dal ravno 2 dni nazaj 18?-v Tolminu.. Citiraj
Boss Napisano 2. februar, 2011 Prijavi Napisano 2. februar, 2011 Pa saj se vidi kdo uporablja v filtrih aktivno oglje. To je vidno ?e posebej v Ameriki. Tisti, ki uporabljajo sisteme z aktivnim ogljem pridejo iz avtomobila ?rni. Zato nekateri samo mislite, da obstajajo ?rnci. So namre? samo ljudje, ki uporabljajo v avtomobilih aktivno oglje in tisti, ki ne. Na evo - sem v?eri sre?al enga res ?rnga ?rnca med nakupovanjem v ?tacuni pa sem se takoj spomnu na tvoj tekst in me je skoraj smeh premagal, k sem si predstavljal kako mu mora oglje ven butat skoz zra?nike. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.