jures Napisano 6. september, 2011 Prijavi Napisano 6. september, 2011 Zdej malo opazuj,kako ti bo padal kazalec in koliko litrov ima? ?e noter.In potem natankaj polno in pe? izra?unaj,za koliko ti la?e ta BC. bom slikal na 100 Pe? pa vedno ra?unam oz. poraba.com je pe?.... p.s. treba bo spuct mal avto... bo pa zanimivo pogledat: TEST 51 litri pred tankanjem in po tankanju, koliko bo razlika na displayu in koliko v resnici tankal....zato pa jaz sumim da je tisti test 50 +/- 0,5,10,15 treba dati na + 10 naprimer da se ti distance pove?a.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
goahead Napisano 8. september, 2011 Prijavi Napisano 8. september, 2011 Mehanik mi je ??istil senzor za pretok zraka, ker je bil baje zamazan. Injektorje ?e nismo dali ven ker uni na diagnostiki nima ?asa. Videl sem, da imam ?e ve?jo porabo zdej ko je ??i??en senzor. Ne vem ve? kaj se dogaja. Sem resetiral povpre?no porabo in po ene 20km mi ka?e celih 11l. Lahko da bo ?e kaj padlo. Katastrofa Citiraj
jures Napisano 8. september, 2011 Prijavi Napisano 8. september, 2011 Mehanik mi je ??istil senzor za pretok zraka, ker je bil baje zamazan. Injektorje ?e nismo dali ven ker uni na diagnostiki nima ?asa. Videl sem, da imam ?e ve?jo porabo zdej ko je ??i??en senzor. Ne vem ve? kaj se dogaja. Sem resetiral povpre?no porabo in po ene 20km mi ka?e celih 11l. Lahko da bo ?e kaj padlo. Katastrofa da ni ta mehanik kaj narobe nazaj dal ali ga uni?il... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
goahead Napisano 8. september, 2011 Prijavi Napisano 8. september, 2011 Ne! Je vse OK. Mu zaupam 100%. Citiraj
dpicul Napisano 8. september, 2011 Prijavi Napisano 8. september, 2011 ma ne more? re?t po 20 kilometrih koliko ti ?re. ?e je to mestna vo?ja je povsem realna pooraba, nekaj kri?i?? s ?tarti in to je to. Sem pri?el do iste ugotovitve. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. september, 2011 Prijavi Napisano 8. september, 2011 A nebi raje fural bencinarja ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 8. september, 2011 Prijavi Napisano 8. september, 2011 A nebi raje fural bencinarja ? ti ne razume? tukaj je merska enota mililiter, ne liter Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
goahead Napisano 8. september, 2011 Prijavi Napisano 8. september, 2011 Res ne morem re?t po 20 km da je toliko. Zato sem tudi napisal da je 20km. Vidim pa da bo slika ravno taka kot prej ali celo slab?a. Lp, Citiraj
Alex Napisano 8. september, 2011 Prijavi Napisano 8. september, 2011 A nebi raje fural bencinarja ? Po mestu bi mu potem pil 15. ma ne more? re?t po 20 kilometrih koliko ti ?re. ?e je to mestna vo?ja je povsem realna pooraba, nekaj kri?i?? s ?tarti in to je to. Sem pri?el do iste ugotovitve. Vseeno je ta malo prehuda,mesto gor ali dol.Edino,?e ga tera? samo v klanec vbi bilo toliko v redu. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. september, 2011 Prijavi Napisano 8. september, 2011 Po mestu bi mu potem pil 15. Vseeno je ta malo prehuda,mesto gor ali dol.Edino,?e ga tera? samo v klanec vbi bilo toliko v redu. Prosim ?e se prizemljite, in ne pretiravate, pri 260+ konjih po mestu niti pod razno ne pridem blizu zgoraj napisani ?tevilki, pa tudi ?e bi pri?el, me nebi jebale ?obe,tesnila na ?obah, IMV ventil, oljna pumpa, DPF lampa, spe?l olje,..... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 8. september, 2011 Prijavi Napisano 8. september, 2011 @Ajvar, ti si eden redkih mazada?ev, ki so na svojo ko?ijo ?e bolj ponosni od mene (me morte razumet, z Galune na tacga stroja) in ob vsaki priliki pove? kolko ma? konjenice in kolko tro?i! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 8. september, 2011 Prijavi Napisano 8. september, 2011 Danes sem ugotovil, kako se nastavi vrednost v test meniju, da tudi ostane -5,-10 itd ko nastavite vrednost s tipko INFO, na primer -10, pritisnite tiko CLOCK da se izpi?e ura in dr?ite INFO da zapiska (resetirajo se minute ure) vzame? kontakt. Sedaj bo v meniju vedno -10 pri Cd143 dobi? ?e chkengine in TCS lu?ko a to je znani error - wehicle speed senzor ker smo ga ro?no zje*** jaz samo pobri?em napako. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
andrejus Napisano 9. september, 2011 Prijavi Napisano 9. september, 2011 BC res po?teno la?e. Ob BC porabi 6,8 l/100 km je dejanska poraba 7,2 l/100 km . Tako da predvidevam da imam porabo na moji Mazdi ob moji normlani vo?nji - zoom zoom - okoli 9 l/100 km. Mogo?e malenkost manj. Me zanima kako je na drugih avtomobilih BC. Na Vectri je bil ?e kar to?en, prav tako na Hondi. ?parov?ek res ni Bom meril na dalj?e obdobje in poro?am. Citiraj
jures Napisano 9. september, 2011 Prijavi Napisano 9. september, 2011 BC res po?teno la?e. Ob BC porabi 6,8 l/100 km je dejanska poraba 7,2 l/100 km . Tako da predvidevam da imam porabo na moji Mazdi ob moji normlani vo?nji - zoom zoom - okoli 9 l/100 km. Mogo?e malenkost manj. Me zanima kako je na drugih avtomobilih BC. Na Vectri je bil ?e kar to?en, prav tako na Hondi. ?parov?ek res ni Bom meril na dalj?e obdobje in poro?am. meni ?e la?e la?e kontra ka?e 6,8-7,0 pa je vedno 6,5-6,8 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 9. september, 2011 Prijavi Napisano 9. september, 2011 Prosim ?e se prizemljite, in ne pretiravate, pri 260+ konjih po mestu niti pod razno ne pridem blizu zgoraj napisani ?tevilki, pa tudi ?e bi pri?el, me nebi jebale ?obe,tesnila na ?obah, IMV ventil, oljna pumpa, DPF lampa, spe?l olje,..... Pa dobr no, sej ga ne rabi? spravljat v ?e slab?o voljo... dejmo ugotovit kaj je narobe, ker to ni normalno pa ne glede na to, da ti dieslov pa? ne mara?. Se pravi je nekje en vzrok sam ugotovit je treba kje. Citiraj
Z M A J Napisano 9. september, 2011 Prijavi Napisano 9. september, 2011 Me zanima kako je na drugih avtomobilih BC. Na Vectri je bil ?e kar to?en, prav tako na Hondi. Na Laguni II.gen., 2002 letnik, mi ni lagal niti za deciliter, ne vem kje je zdej japonska preciznost (pregovorna)??? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 9. september, 2011 Prijavi Napisano 9. september, 2011 Exeo je lagal vendar ga zlahka z Vag Sw popravis na tocno do decilitra. Tisti 0,1 vcasih je bilo odvisno ce si tankal do roba Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 9. september, 2011 Prijavi Napisano 9. september, 2011 Meni pa na moji ?e kr nekaj ?asa ka?e to?no .Se mi zdi da pozimi malce fali..nisem pa 100% glede tega. Citiraj
jures Napisano 11. september, 2011 Prijavi Napisano 11. september, 2011 Ta avto dela ?ude?e - Medvode - Meja - predzadnji tank, meja - Rovinj - Medvode - Lenti (mad?arska meja) 90% avtocesta tempomat 140 po GPSu....zadnji tank meja - Budimpe?ta BC ka?e 6.0 (sedaj skalibriran) in da bom naredu skupaj 1100km http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=11885 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 11. september, 2011 Prijavi Napisano 11. september, 2011 Ta avto dela ?ude?e - Medvode - Meja - predzadnji tank, meja - Rovinj - Medvode - Lenti (mad?arska meja) 90% avtocesta tempomat 140 po GPSu....zadnji tank meja - Budimpe?ta BC ka?e 6.0 (sedaj skalibriran) in da bom naredu skupaj 1100km http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=11885 po?akaj, da tanka?. Tisti remaining vedno la?e... Citiraj
Tomozuki Napisano 12. september, 2011 Prijavi Napisano 12. september, 2011 Meni BC ka?e okoli 7,4 - 8l Trenutno sem naredil cca 400km, pa je ?e pod 1/2 mejo. Avta sicer nimam dovolj dolgo, da bi poro?al, kaka je dejanska poraba, verjetno pa se oglasim konec tedna (?e se spomnim). Vozim ga "normalno" (klasi?na cesta cca 90-100, AC med 130 in 150). Sem pa ?e ugotovil, da mu je AC precej bolj pisana na kolesa kot npr. lokalna cesta z naselji. Citiraj
Alex Napisano 12. september, 2011 Prijavi Napisano 12. september, 2011 Meni BC ka?e okoli 7,4 - 8l Trenutno sem naredil cca 400km, pa je ?e pod 1/2 mejo. Avta sicer nimam dovolj dolgo, da bi poro?al, kaka je dejanska poraba, verjetno pa se oglasim konec tedna (?e se spomnim). Vozim ga "normalno" (klasi?na cesta cca 90-100, AC med 130 in 150). Sem pa ?e ugotovil, da mu je AC precej bolj pisana na kolesa kot npr. lokalna cesta z naselji. ...najmanj je pa ljubitelj mestne vo?nje.Te ne mara sploh. Citiraj
Tomozuki Napisano 12. september, 2011 Prijavi Napisano 12. september, 2011 No, to sem tako pri?akoval, glede na to, da je dizl zizl Noben ji ni preve? naklonjen. Po mestu je ?e z bencinarjem sitno vozit. Gas, bremza, gas, bremza, sklopka, bremza itd. Citiraj
jures Napisano 13. september, 2011 Prijavi Napisano 13. september, 2011 evo ?e 700 in 800km .... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 14. september, 2011 Prijavi Napisano 14. september, 2011 Mi je ?e jasno, zakaj meni ne uspe Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.