Boss Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Takole, kot si opisal sem pri?el pred cca 13 leti v Kijin salon. Sprane kratke hla?e, superge, kratka majica - v glavnem kot bi s kak?nega streetballa pr?el. Ok, res se niso kej dost menili zame, ko sem si ogledoval avtomobile, kar mi je zelo ustrezalo, ker mi kr nekak ne pa?e, da takrat kdo vame rine in me spodbuja k odlo?itvi. Ko sem se ?e odlo?il pa pokli?em prodajalca, ki je takoj pri?el pa je bil zelo profesionalen ?eprav si je mislil, da je to itak djabe delo. Pol sem ga pa samo ?okiral, ker sem ga vpra?al, kolk moram are pustit in sem ?e ?eke ven vlekel iz ?epa. Redko vidi? spremembo tako spremembo na faci je pa res, da se za ceno nism ni? pogajal, ker so itak imeli popust iz 2,7mSIT na 1,8mSIT. Citiraj
glinik Napisano 15. februar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 15. februar, 2011 YOU ASKED FOR IT In kdo je tukaj "zmagovalec" ?? Vsi ti testi od CX7 so ali s Finske, Rusije ... Le enega nem?kega sem na?el, seveda so staro X3 razglasili za zmagovalca Lp Citiraj
jures Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 In kdo je tukaj "zmagovalec" ?? Vsi ti testi od CX7 so ali s Finske, Rusije ... Le enega nem?kega sem na?el, seveda so staro X3 razglasili za zmagovalca Lp Ok, samo a se bo? fural po takem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 U?eri sem slu?ajno videl na cesti (vzporedno) X3 in pa CX7 - heh kaka razlika, lepo vas prosim, to niti najve?ji BMW fani ne bi rekli, da je X3 lep?i! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Aja pa ne pozabit, da so BMW-ji zelo visoko na listi ?elja tatov avtomobilov. Ravno kar so enega X5 ukradli mami od enega ?lana na forumu a.com http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtop...f=2&t=82858 pa ?e isti dogodek v ?rni kroniki na 24ur http://24ur.com/novice/crna-kronika/tat-razbil-bmw-x5.html Ne vem ampak meni osebno tudi tak podatek ni zanemarljiv, ker ?e je avto rizi?en je na ve?ini zavarovalnic tudi zavarovanje dra?je ampak to je ?e najmanj, ker ?e ti ga ukradejo ima? precej jebe in izgubljenega ?asa, da dobi? zavarovalnino pa ?e to vemo, da je ni?ja od realne vrednosti avta. Citiraj
jures Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Aja pa ne pozabit, da so BMW-ji zelo visoko na listi ?elja tatov avtomobilov. Ravno kar so enega X5 ukradli mami od enega ?lana na forumu a.com http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtop...f=2&t=82858 pa ?e isti dogodek v ?rni kroniki na 24ur http://24ur.com/novice/crna-kronika/tat-razbil-bmw-x5.htmlNe vem ampak meni osebno tudi tak podatek ni zanemarljiv, ker ?e je avto rizi?en je na ve?ini zavarovalnic tudi zavarovanje dra?je ampak to je ?e najmanj, ker ?e ti ga ukradejo ima? precej jebe in izgubljenega ?asa, da dobi? zavarovalnino pa ?e to vemo, da je ni?ja od realne vrednosti avta. BMW X3 je bil runner up C4 v tekmovanju najlep?i avto leta 2011 :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 V?eraj ko sem bil v kranju, na prevzemu Jazz-a, sta uletela en ćapac in ?ena in hitela preko reda spra?vat kolk bi dali za lepo ohranjeno Dacio letnik 06 in neko kio 07 letnik, pa ?e bi vzeli v ra?un oba pa bi onadva po vzela Ćrno Mećko ML. Prodajalec Srb po narodnosti, ju je najprej steral ven, potem pa je ?el pogledat oba avta in ven potegnu eurotax in je za oba skupaj ponudil cca 3,2 k?, pol pa ?efurka v luft, da je avto ve? vredeni in ne vem kaj vse, je reku js dam tolk , ?e vam drugje dajo ve? predlagam da greste tja. Js sem se samo zadr?eval, da nisem butnil v smeh. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
glinik Napisano 15. februar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 15. februar, 2011 V?eraj ko sem bil v kranju, na prevzemu Jazz-a, sta uletela en ćapac in ?ena in hitela preko reda spra?vat kolk bi dali za lepo ohranjeno Dacio letnik 06 in neko kio 07 letnik, pa ?e bi vzeli v ra?un oba pa bi onadva po vzela Ćrno Mećko ML.Prodajalec Srb po narodnosti, ju je najprej steral ven, potem pa je ?el pogledat oba avta in ven potegnu eurotax in je za oba skupaj ponudil cca 3,2 k?, pol pa ?efurka v luft, da je avto ve? vredeni in ne vem kaj vse, je reku js dam tolk , ?e vam drugje dajo ve? predlagam da greste tja. Js sem se samo zadr?eval, da nisem butnil v smeh. Jaz se nebi ni? zadr?eval :) Si prepri?an, da ni ?lo za skrito kamero ? Lp U?eri sem slu?ajno videl na cesti (vzporedno) X3 in pa CX7 - heh kaka razlika, lepo vas prosim, to niti najve?ji BMW fani ne bi rekli, da je X3 lep?i! :ne vem: Pa ?e kako re?ejo ... Ampak v tem stilu: X3 je oblikovno izpopolnjen itd ... Tukaj lahko samo re?em, brez komentarja. Lp Citiraj
Z M A J Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Phohoho - men je to ena tko starinska ?katla na pogled, no okusi so pa? (?e vedno) razli?ni! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 ?e je kater lep-uporaben in "malo" porabi za za drkanje po mestu je to Lexus RX400H. S tem avtom si pa res glavni na cesti, to pa zato ker je tako redek. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 OK, si noben ne upa povedat pa bom jaz : X3 je grdoba, presega ga v grdosti le VW Amrok Ne vem sprednje lu?i ima kr nekaj, da ne re?em ki?asto oblikovano boliko prednjega dela, blatniki zgledajo kot bi mel spu??ene hla?e, lu?i na zadku pa zgledajo, kot da so flikal iz ostankov. Ne vem, obstaja ogromno lep?ih SUV-ov. Citiraj
jures Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Jah ?e kupuje? SUVja ker je lep pol ne vem... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Jah ?e kupuje? SUVja ker je lep pol ne vem... Isto kot da o?eni? babo ki je "lepa" pa si tud lastne riti ne zna obrisat, zadetek v nulo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Isto kot da o?eni? babo ki je "lepa" pa si tud lastne riti ne zna obrisat, zadetek v nulo. va?n da da Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Jah ?e kupuje? SUVja ker je lep pol ne vem... Glih pri SUV-ih oblika igra precej vloge... za tiste, ki rabijo zmogljiv avto tudi za teren so pa pravi terenci ne pa teli ne ti? ne mi?. Citiraj
Alex Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Glih pri SUV-ih oblika igra precej vloge... za tiste, ki rabijo zmogljiv avto tudi za teren so pa pravi terenci ne pa teli ne ti? ne mi?. Lepo povedano:Sej se jih kupuje za razkazovanje,a ne?Pa da bolj varno peljemo otroke v vrtec.Ja pa ja.Kako,da ne. Citiraj
Don Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 Lepo povedano:Sej se jih kupuje za razkazovanje,a ne?Pa da bolj varno peljemo otroke v vrtec.Ja pa ja.Kako,da ne. O varnosti raje ne bi ... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
SpEkTr Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 A terenci naj bi bli bolj varni ? Citiraj
glinik Napisano 21. februar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 21. februar, 2011 Po mojem amaterskem mneju da LP Citiraj
Z M A J Napisano 21. februar, 2011 Prijavi Napisano 21. februar, 2011 ?e skupaj po?ta npr. X5 in MX5, mislim da bi nas ene 99,9 % napovedal, da bo kraj?i konec potegnila mazda, ?eprav je med slednjima zgolj 1 ?rka razlike! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Stroker Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 A terenci naj bi bli bolj varni ? Pred 12. leti sem bil pri?a karambolu na kri?i??u Tr?a?ke, Tivolske in A?ker?eve, med Nissanom Patrolom in Fiatkom "bolhico".V Fiatu so ?tirje mulci pripeljali s Tr?a?ke v rde?o na Tivolsko, jaz sem imel zeleno na Tivolski in sem zavijal na A?ker?evo in sem se takoj ustavil, ko sem jih zagledal, take sre?e pa ni imel ata v Patrolu, ki je prihajal z A?ker?eve ter zavijal na Tivolsko in sta tr?ila.... Pred mojimi o?mi je Patrol naredil salto v zraku in kon?al na levem boku, z nosom obrnjenim nazaj proti A?ker?evi, "bolhco" je pa le malo zaneslo in je kon?ala z malo skrivljenim prednjim odbija?em. Nikomur ni bilo ni?, le ata je bil tako zmeden in je ?e kar sedel v avtu in mi ni znal niti odkleniti sovoznikovih vrat, ki sem jih hotel dvigniti in odpreti, ko sem splezal na avto, da bi mu pomagal ven.... PS. Ne imet zaklenjenih vrat med vo?njo. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
jures Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 V?eraj nesre?a v Sloveniji Laguna - Chervrole Captivo - ?elno!!!! http://www.slovenskenovice.si/clanek/141226 Sre?no za vse, a spet poglejte stebri?ke lagune - avto se je skoraj prelomil :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 V?eraj nesre?a v Sloveniji Laguna - Chervrole Captivo - ?elno!!!! http://www.slovenskenovice.si/clanek/141226 Sre?no za vse, a spet poglejte stebri?ke lagune - avto se je skoraj prelomil :ne vem: pa glih Renault bi nej delu najbolj na varnosti Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 Jebesh varnost va?no da so ******(zvezdice) pa tud ?e komaj skup stoji. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 V?asih zgleda da ve? zvezdice ima avto, ve? jih ima? v glavi ....samo pri tak?nem udarcu te prej od sile pobere (ok ne vem koliko jo absorbira kletka), in na koncu si pa? lepo truplo, v kak?ni stari ki?ti so te pa spraskal. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.