Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Nisem še tega naredil, a sem naročil pri mehaniku zadnje Textar diske in ploščice za mojo 6-ko. Tako, da mi jih bk zamenjal ob rednem servisu.  Pa še vse ostalo, da pogleda. 
    • Še kako je pomebmo. Medtem, ko je oni revašistist skupaj z "lepotico" poziral na Bledu in fušal v petju, vemo, da je pred tem  "prepovedal" svojim par procentov volilcem, da bojkotirajo referendum, saj je verjel, da ne bo ljudi na referendumu in se bo lahko potem širokoustil in žugal s prstom je dobil kajlo natanko tam, kjer jo je dobival že prej. Skratka, upam, da bo levičarka , ki je to predlagala, gladko odstopila. H-asta la vista,baby.
    • K tole berem imam občutek, da si bil proti zgolj iz slovenceljske nevoščljivosti in verjetno sploh nisi prebral razlike med zakonoma, ki bo ostal v veljavi in tistim, ki bi bil nov. Se je pač igralo na to karto.   Tole je blo drugač čist brez veze in škoda dobrih 6 in pol milijona fuknjenih dobesedno stran za tale referendumdum. Ta referendum ne bo vplival na volitve, ker večina levega telesa je ostala doma in zdaj iz tega vlečt neke zaključke je pač bolj v stilu samozadovoljevanja. Sej je fino, ampak ni tisto pravo.   Sicer pa, nepomembna zadeva, ki ne vpliva na nič ampak le na nekaj tistih 10 mandeljcev, ki se jih dotika. Ostali pa zarad tega ne bomo nič bolje živeli.
    • Pazi, da ne pregoriš..... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.