Slivka Napisano 28. februar, 2011 Prijavi Napisano 28. februar, 2011 Glede te?e- mojo sem natehtal 1890 kg z mano (84 kil) in cca 10l bencina.A ?estica tehta toliko???? Em, fantje, a ste prepri?ani? Mimo grede, moj poltraktor, tak kot je, tehta 1880 kg (tehtano na separaciji pri Mirnu). In to s polnim rezervarjem goriva (kar tudi ni zanemarljivo). Pa gre le za vozilo s ?asijo, reduktorjem, vitlom,... Skratka, gre za poltraktor. No, ko sem ?el ven, je tehtnica pokazala 2940 kg. Ravno ?e v mejah normale... Citiraj
ro-bi Napisano 28. februar, 2011 Prijavi Napisano 28. februar, 2011 Em, fantje, a ste prepri?ani? Mimo grede, moj poltraktor, tak kot je, tehta 1880 kg (tehtano na separaciji pri Mirnu). In to s polnim rezervarjem goriva (kar tudi ni zanemarljivo). Pa gre le za vozilo s ?asijo, reduktorjem, vitlom,... Skratka, gre za poltraktor. No, ko sem ?el ven, je tehtnica pokazala 2940 kg. Ravno ?e v mejah normale... Stehtal sem avto dvakrat in ni bilo razlike! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. marec, 2011 Prijavi Napisano 1. marec, 2011 Torej "na roko" popije manj??Nisem nikoli ra?unal, samo spremljam, kaj pi?e....Koli?nik zra?nega upora ima CX-7 po moje zelo dober! Problem je ?elni presek. Ker mo?, ki se porabi, da tole ti??i? skozi luft, je odvisna od zmno?ka CX-a (kol. zr. upora) in preseka. Glede te?e- mojo sem natehtal 1890 kg z mano (84 kil) in cca 10l bencina.A ?estica tehta toliko???? Kerb weight: 1665kg + 100 litrov plina . Pa ?e nekaj sem najdu. Ford Mondeo ST220: 0-62mph in 7.6 seconds, 249g/km, 223bhp, 6-speed manual, 3-litre V6; Vauxhall Vectra VXR: 0-60mph in 6.6 seconds, 247g/km, 255bhp, 6-speed manual, 2.8-litre turbocharged V6; Mazda6 MPS: 0-62mph in 6.6 seconds, 245g/km, 256bhp, 6-speed manual, 2.3-litre turbocharged four-cylinder. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.