Skoči na vsebino

crom ?arnice za smerokaze

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Za M6 gledam crom ?arnice za sprednje smerokaze, pa obstajata dve razli?ne izvedbe.

Z offset pins ali opposite pins, katere so prave ?

Saj zadnje pa so T20, ali ne ?

Napisano

Za M6 gledam crom ?arnice za sprednje smerokaze, pa obstajata dve razli?ne izvedbe.

Offset - zamaknjeni pini.

Zadaj pa je vseeno, ker je tako al tako pofarbano steklo, v ?arometu.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ali se nobenmu ne sanja ?

Offset - zamaknjeni pini.

Zadaj pa je vseeno, ker je tako al tako pofarbano steklo, v ?arometu.

Hvala, vendar ali ni zadaj oran?na ?arnica, steklo lu?i pa prozorno. (M6 prva generacija)

Napisano

Ali se nobenmu ne sanja ?

Hvala, vendar ali ni zadaj oran?na ?arnica, steklo lu?i pa prozorno. (M6 prva generacija)

Jap.

LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Po mojem je pri avtih podobno kot pri ljudeh - koliko zdržijo, je odvisno od več dejavnikov, eni imajo zelo kratko življenje, drugi živijo več kot 100 let: - geni - zasnova - prehrana - bencin/dizel - tempo življenja - kratke/občasne/zmerne vožnje - menjava partnerjev - menjava voznikov - zdravstvena oskrba - servisiranje - ... 😆  
    • Nikoli ne reci NE.... 😉 Lani na M. servisu so mi rekli, da so imeli eno pri cca 180kkm na servisu in dela bp, samo nadgradili so ji softwer.... 🤗 Je pa x180 motor... 😉 Mene ne skrbijo km, ker delam malo km pa še v penzijo grem🤗. No mogoče bo pa še dolgo pri hiši, ker standard penzonista je... 🥴😵‍💫😭😉
    • 120415944_199430485023794_2662713194390491638_n.mp4.506ba1e87140f10145a74d33f5df1054.mp4
    • Ji tole pokažem pa dam tvoj naslov.... 😁🫣😉
    • Ja razlika pri cestnini in zavarovanju bo cca 10%. Sam sem plačal pred letom z delnimi kaski in 50% premijskim razredom za G120 cca 550€, to pomeni v tvojem primeru letno razliko okoli 100€.    Razlika v kakovosti vožnje pa je velika - sam bi 100% izbral @Jest - ovo varianto. Ker je avto vsaj nivo višji (oprema, motor ... meni osebno ena najbolj posrečenih Mazdinih kombinacij) in ker ne bo provizije preprodajalca in vse boš izvedel iz prve roke. Pa še barva - žena se bo zatrepala vanjo 😆. Sploh ni kaj premišljevat med tema 2 variantama. Pa ne navijam zaradi Jesta, ampak sodim po svojih izkušnjah ... sem vozil že oba motorja pri Mazdi 3.   Sam avta brez opozarjanja na mrtvi kot, vzratne kamere in sprednjih in zadnjih senzorjev, več ne kupim.      
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.