Slivka Napisano 29. avgust, 2011 Prijavi Napisano 29. avgust, 2011 Se pa sveti kot iz salona k da ne bi bil od Slivke Kar zezajte se! No, resnici na ljubo, smo jo pred odhodom "glancali" celih 10,5 ur . Pa od zunaj, pa od znotraj, pa od zgoraj, pa od spodaj, pa kason, pa ?ipe, pa posesat, pa prah obrisat, pa blatne made?e s tapiserije, pa blatne made?e z notranje strani vrat, pa... ... ... pa presneti avto, k je tko velik pa se toliko umazanije nabere! Citiraj
uklopko Napisano 30. avgust, 2011 Prijavi Napisano 30. avgust, 2011 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 30. avgust, 2011 Prijavi Napisano 30. avgust, 2011 Oprosti lahko da? slike svojega avta, tale ziher NI tvoj, ker je preve? spucan. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
`ripper` Napisano 30. avgust, 2011 Prijavi Napisano 30. avgust, 2011 Jah ?e ga reve?a cele dneve trajba? tko kot si nam demonstriral zadnji?, je ?e presenetljivo da se sploh kaj da spucat iz njega... Verjetno pa je povsem normalno, da ko si ga spustil na relacijo, pa ?eprav z malo ve?jim spojlerjem zadaj, da brez vseh reduktorjev in 3., 4. in 5. prestavne ro?ice zadeva ?re znatno manj... Moja 6ka je za moje pojme po?re?na, samo ?im ji dam avto cesto za poduhat, se pozna na kestlu... 1 Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
Slivka Napisano 30. avgust, 2011 Prijavi Napisano 30. avgust, 2011 Jah ?e ga reve?a cele dneve trajba? tko kot si nam demonstriral zadnji?, je ?e presenetljivo da se sploh kaj da spucat iz njega... Verjetno pa je povsem normalno, da ko si ga spustil na relacijo, pa ?eprav z malo ve?jim spojlerjem zadaj, da brez vseh reduktorjev in 3., 4. in 5. prestavne ro?ice zadeva ?re znatno manj... Moja 6ka je za moje pojme po?re?na, samo ?im ji dam avto cesto za poduhat, se pozna na kestlu... Em, demonstriral zadnji?? Edino, kar mi pade na pamet pod "demonstriral zadnji?" je bilo nekaj umirjene vo?nje po suhem makadamu in malo po eni travnati potki. Ni? posebnega. Ne razumem, zakaj se ti to zdi presenetljivo? In kaj je bilo tam umazanega? In pa, na po?itnice nismo ?li brez reduktorja. Smo ga kar s seboj tovorili. Komu se pa da to dol pobirat, pa potem nazaj gor obe?at. In niti nisem prepri?an, da se ga da snet in vozit brez reduktorja. Pa sprednji diferencial smo tudi s seboj vozili. Ja, se strinjam s teboj, da na relaciji avto porabi manj kot pri kak?ni mestni vo?nji. A nisem vedel, da to velja tudi za poltraktorje. Precej "mrtve te?e" tovori s seboj, ki jo na taki relaciji ne potrebuje. Tudi oblika ni ravno najbolj aerodinami?na (niti ni vozilo, od katerega bi se pri?akovala neka aerodinami?nost). Poleg tega je na strehi stre?ni nosilec, ki je precej dolg in na tri pre?ke, kar je sicer odli?no za prevoz tudi 6 meterskih tovorov, pri hitri vo?nji pa ustvarja zra?ni upor. In ?e zimske gume na vro?em asfaltu pove?ajo kotalni upor. In ?e "malo ve?ji spojler zadaj" ima dodatno te?o, pa tudi dodaten upor. In pri vsem skupaj le okoli 8,3 litrov na 100 km me je presenetilo. Resnici na ljubo sem jih pri?akoval vsaj 10. Me pa res firbec matra, koliko bi bilo, ?e bi ?el brez prikolice, z letnim gumam in brez stre?nega nosilca. Saj bi bila poraba gotovo pod 8 litrov. Za tako gmoto zelo malo, se mi zdi. Citiraj
Hazzard20 Napisano 30. avgust, 2011 Prijavi Napisano 30. avgust, 2011 V na?i vasi se vozita dve Mazde bt 50, ki jih ima v lasti en star fotr. O?itno je totaln mazda fan, ker zadnji? sem ga v gostilni malce dra?il kako nism zadovoljen s svojo mazdo in ne verjamem da je tud mazdin terenec kaj prida. Mo?akarju je kar konkretno zakuhalo p.s na koncu sem mu dal za rundo in ga potola?u, da sem v resnici nenormalno zadovoljen s svojo belo gajbo Citiraj
Slivka Napisano 30. avgust, 2011 Prijavi Napisano 30. avgust, 2011 V na?i vasi se vozita dve Mazde bt 50, ki ji... ... ...Dve Mazdi , ne dve Mazde!Tretji razred osnovne ?ole... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 31. avgust, 2011 Prijavi Napisano 31. avgust, 2011 Lahko mu oprosti?, ker ga je presko?u. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 31. avgust, 2011 Prijavi Napisano 31. avgust, 2011 Pa smo poltraktor spet pripeljali v njegovo naravno okolje... Citiraj
`ripper` Napisano 31. avgust, 2011 Prijavi Napisano 31. avgust, 2011 hnja, ta l'blansk smo navajen na mal bolj mirne in gladke ceste kokr je tist poskakovanje tebi je to vsakdan, to mi je jasno, mi smo pa dostkrat z malim zadovoln Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
Slivka Napisano 1. september, 2011 Prijavi Napisano 1. september, 2011 Lahko mu oprosti?, ker ga je presko?u. A, tako se zdaj re?e. V starih, dobrih ?asih smo pa "pre?pricali"... Citiraj
Slivka Napisano 4. september, 2011 Prijavi Napisano 4. september, 2011 Pranje podvozja - ne?nej?a oblika... Citiraj
Slivka Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 Dedek Mraz, mi smo pripravljeni. Po?eni! Mazda BT 50 4x4 za vse ?ase... in razmere... in potrebe... Citiraj
Z M A J Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 Dobro in vdano ti slu?i (o tem smo se prepri?ali tudi na demo vo?nji)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 Ampak Slivka a ti pa tapravga traktorja nima?? Citiraj
Slivka Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 Ne, nimam. Glede na to, da delam bolj na pol, mi je poltraktor povsem zadosti. Pa ?e kam se lahko peljem z njim (npr.: pozimi v slu?bo,...) Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. oktober, 2011 Prijavi Napisano 2. oktober, 2011 ?e ena slika pred-predhodnika BT-50. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 2. oktober, 2011 Prijavi Napisano 2. oktober, 2011 Je pa trajal da mi je ofnal sliko! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 2. oktober, 2011 Prijavi Napisano 2. oktober, 2011 ?e ena slika pred-predhodnika BT-50. A ve?je slike nisi mogu naredit? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. oktober, 2011 Prijavi Napisano 2. oktober, 2011 A ve?je slike nisi mogu naredit? Lahko bi pa sem se zadr?al. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jstdoma Napisano 2. oktober, 2011 Prijavi Napisano 2. oktober, 2011 Ne, nimam. Glede na to, da delam bolj na pol, mi je poltraktor povsem zadosti. Pa ?e kam se lahko peljem z njim (npr.: pozimi v slu?bo,...) Sej ne rabi? traktorja - poglej to slikco! Pa je pol manj?i kot tvoj Citiraj
Z M A J Napisano 2. oktober, 2011 Prijavi Napisano 2. oktober, 2011 Tile so garant prodali Zetorja da so kupli Bavarca, no zdej pa je treba nadoknadit izgubljeno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 4. oktober, 2011 Prijavi Napisano 4. oktober, 2011 Pa je pol manj?i kot tvoj Kaj pa ti ve?, kolk je moj velik... A si z mojo ?eno govoril? Citiraj
LabiGT Napisano 4. oktober, 2011 Prijavi Napisano 4. oktober, 2011 ce je sam govoril si lahko srecen Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Slivka Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 Dedek Mraz je o?itno ?e drugi? pognal svojo opremo. Malo za preizkus, preden za?ne z rednim delom. A mi smo pripravljeni. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.