Skoči na vsebino

mazda bt 50

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sicer so nekateri tu prepričani, da "na morju je pač najlepše", ampak jaz nisem ravno tega mnenja.

Diapozitiv11.JPG.459090086171b44609434b46cf882fcc.JPG

Mir, tišina, nobene gneče, nobene korone,...

Diapozitiv8.JPG.0b0b9b45eb26e1bf8dcb5ecf59f883f1.JPG

Ja, smo pa imeli zvedave sosede. Ampak, resnici na ljubo, kje jih pa ni... Samo, da naši zvedavi sosedje so bili vsaj prijazni: srne, zajci in polhi. So pa bili preveč plašni, da bi katerega lahko slikal...

Diapozitiv7.JPG.b8bc66282957a4febb2525a41d612378.JPG

Diapozitiv9.JPG.de29d929a04c496fff0572186e844b21.JPG

Diapozitiv10.JPG.7ca21eebed0b477f9934950b4128adee.JPG

• Všeč 3
  • Ljubim 1
Napisano

Aha, pol je bilo vprašanje kje bo dojenček bival - umestno. Al pa se je ata umaknil v tišino oziroma se je izselil v divjino?

• Haha 2
  • Zmeden 1

33112_1.png

Napisano (urejeno)

Slike so sicer stare nekaj ur, ampak vseeno: kdor me najde, zdaj imam že sveže pečene čevapčiče in ostalo, kar paše zraven...

razgled.JPG

prostor.JPG

Ja, pa poleč gostije imam tudi že postavljen "baldahun" in šotor

Popravljeno od Slivka
Napisano

V soboto je še prevažala polena, danes že v kamnolomu...

Kamnolom1.JPG.ab3b3fec984cf29e49b2c058151e4f03.JPG

Kamnolom2.JPG.78f48ba70f27688bc853485be267b214.JPG

Tole je pa skupna teža kompozicije:kamnolom3.JPG.c337a7c92936b95c3e4fd7370e529999.JPG

Še šofer zraven, pa je že več kot 4 tone...

• Začuden 3
  • Zmeden 1
Napisano

Kaj se zgodi, če z gumami, ki so prevozile že 35.000 km po makadamih, gozdnih vlakah, pozimi okovane v verige,... pelješ v toplem sončnem vremenu 1000 kg tovora + zadaj pripeto prikolico, na kateri je še 500 kg tovora okoli 125 km daleč po avtocesti s hitrostjo okoli 100 km/h?

Namig poiščite na spodnji fotografiji.

guma.JPG

• Začuden 1
  • Žalosten 2
Napisano
pred 8 urami je Slivka napisal:

Kaj se zgodi, če z gumami, ki so prevozile že 35.000 km po makadamih, gozdnih vlakah, pozimi okovane v verige,... pelješ v toplem sončnem vremenu 1000 kg tovora + zadaj pripeto prikolico, na kateri je še 500 kg tovora okoli 125 km daleč po avtocesti s hitrostjo okoli 100 km/h?

Namig poiščite na spodnji fotografiji.

guma.JPG

Sej niti ne izgledajo slabo za te kilometre. 

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Sej niti ne izgledajo slabo za te kilometre. 

Katera Kitajska je to, da se jo na široko izognem 🍀

Napisano
pred 9 minutami je Bini napisal:

Katera Kitajska je to, da se jo na široko izognem 🍀

Saj ne kupuješ kitajskih? 

Napisano

V bistvu Italijanska...

Po toliko takih kilometrih - jaz bom nabavil še četrto garnituro. Ali pa je že peta... Ni važno, v glavnem take gredo spet nazaj gor. Le menjat jih bo treba prej...

Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Saj ne kupuješ kitajskih? 

Ne, Japanerke pa. Zaenkrat so zimske Falken, letne Mišelinke. Oboje so ok. :bravo:

• 2 tedna kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
  • 1 leto kasneje...
Napisano
pred 44 minutami je Slivka napisal:

BTjka se mi je polulala...

Spustil semering na zadnjem diferencialu...

😭

Napisano
dne 27. 1. 2022 ob 21:41 je Slivka napisal:

BTjka se mi je polulala...

Spustil semering na zadnjem diferencialu...

Saj smo ti govorili, da ne kupit dizla 🤣

Napisano
pred 44 minutami je Slivka napisal:

Hja, saj, pa nisem poslušal. Zdaj pa imam ko nimam...

😊😂🤣

Napisano

Tale reč je pa... 

Za 250 gramov naložbenega srebra bi v Zlatarni Celje radi 150€. 

Ko sem zvedel, koliko pri Mazdi stane kos gume, se mi srebro sploh ne zdi več drago. Moram samo še stehtat, pa da vidimo, kaj je dražje na 1 gram: srebro ali Mazdina guma... 

Pa vedno domov dobivam sto in eno reklamo, kjer mi ponujajo zlodja in pol. Ko pa nekaj potrebujem in vprašam, je pa dobava kakšen teden, če je v glavnem skladišču, drugače tudi več...

Napisano
pred 11 urami je Slivka napisal:

Tale reč je pa... 

Za 250 gramov naložbenega srebra bi v Zlatarni Celje radi 150€. 

Ko sem zvedel, koliko pri Mazdi stane kos gume, se mi srebro sploh ne zdi več drago. Moram samo še stehtat, pa da vidimo, kaj je dražje na 1 gram: srebro ali Mazdina guma... 

Pa vedno domov dobivam sto in eno reklamo, kjer mi ponujajo zlodja in pol. Ko pa nekaj potrebujem in vprašam, je pa dobava kakšen teden, če je v glavnem skladišču, drugače tudi več...

A semering mora biti original?

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• https://www.caszazemljo.si/zelena-energija/kako-v-rotterdamu-s-pomocjo-rastlin-osvetljujejo-park.html
    • Ja, pa cukri iz Hoferja.... 😉
    • Je na sopotnikovi strani, tako da ni moteče za vožnjo....če zalijejo vem da bo pika, ne menja se mi trenutno zdaj cele šipe :), to še vedno lahko naredim kdaj kasneje, no razen če je preveč globoko in mi bo počila v vsakem primeru.....sem se zdaj naročil na carglass pa da vidim kaj bodo mojsti povedali (na spletu ko oddaš obrazec, menijo, da če je manjša razpoka kot eur kovanec potem naj bi to lahko popravili), no bom videl ko bom tam opravil pregled....če bo potrebna menjava bom zahteval original šipo (vem da ste nekateri že pisali o tem), kako je mnenje je bolje iti k ličarju/kleparju, kjer se s tem tudi profi ukvarjajo ali carglass?
    • Viš, tako je ko bežno poznaš zgodovine in jemlješ MSM informacije kot suho zlato.   V Ukrajini so tako leta 2004 (oranžna revolucija) kot leta 2014 (euromaidanska revolucija) izvedli puča in so nasilno spremenili odločitev prebivalstva na volitvah. Da je pri tem bogato pomagala CIA pač ni nobena skrivnost, ker da se ljudje odločijo za prorusko na volitvah potem pa z nasilno revolucijo izvedejo spremembo oblasti ter nastavijo prozahodno oblast v katero celo sprejmejo neonacije. Mogoče tale pogovor med Victorio "Fuck the EU" Nuland in ameriškim ambasadorjem v UA Geoffreyem Pyattom pove največ kdo je vodil odločitve v Ukrajini. Aja tudi Joe Biden takrat še kot podpredsednik ZDA je imel prste zraven. Zanimivo ane, kolk enega ameriškega interesa v državi, ki meji na Russijo. Ukraine crisis: Transcript of leaked Nuland-Pyatt call WWW.BBC.COM A transcript of the alleged conversation between Assistant Secretary of State Victoria Nuland and the US ambassador to Ukraine, Geoffrey...   Nič ni Rusija izgubila, izgubila je demokracija v Ukrajini, če je amerika uspela pomagat izvesti državni udar. Vse ostalo, kar se je kasneje dogajalo je bila le posledica teh pučev. Kar se pa ekonomskeg oziroma trg je pa izgubila Ukrajina več saj se je pri uvedbi sporazuma z EU, Rusija pa je ukinila tistega, ki ga je imela z UA, češ, na dveh stolčkih oportunistično pa že ne boste sedeli. Zakaj, ker bi Ukrajina postala prostotrgovinski vmesnik med EU in Rusijo in veselo služila s preprodajo med njima.    
    • kater model in v kaki dimenziji (WINTER SPORT 5?)
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.