Z M A J Napisano 11. april, 2019 Prijavi Napisano 11. april, 2019 Da se razumeva; ti niti slucajno ne privoscim karkoli neprijetnega, kot ne komu drugemu (sicer je to najbrz precej nenavadno za Slovenca, hehe). Pa srecno voznjo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 11. april, 2019 Prijavi Napisano 11. april, 2019 Ej...pa probaj peljat k na?emu mojstru Pelkotu..da pogleda.ko si kaj okoli prestolnice in gre? v Medvode -spodnja Sinica.lp 1 Citiraj
Slivka Napisano 11. april, 2019 Prijavi Napisano 11. april, 2019 Z BTjko praviloma ne zapu??am planote, tako da je najve?, kar se praviloma vozi, do Mosta na So?i, Kanala, Nove Gorice, Ajdov??ine in Idrije. Kaj dlje gremo z BTjko samo, ?e je potrebno opraviti kak "izredni prevoz". Za potovanja imamo pa avto. Mislim pa, da bo kmalu jasno, kaj je, ker imam ob?utek, da izgublja mo? - kjer je prej ?lo s tretjo, gre zdaj komaj z drugo... Citiraj
uklopko Napisano 11. april, 2019 Prijavi Napisano 11. april, 2019 Naj zdr?i ?e malo....1.maj in kresovi se bojo kmalu pri?gali...... 1 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Slivka Napisano 16. april, 2019 Prijavi Napisano 16. april, 2019 V?eraj spet pri enem majstru.Priklopi na tester, vse v redu.Se usedemo v avto, po petdesetih metrih mo?akar ?e obra?a in nazaj v delavnico.Spet na tester, spet vse v redu.V prostem teku ni problema, pod obremenitvijo vse narobe.In mi za?ne, da so mogo?e ?obe in bi probali zamenjati.Meni je kar zadonelo v glavi. In sem mu lepo razlo?il, da na mojem avtu se ne bo u?il. ?e so ?obe, naj jih naro?i in zamenja. ?e bo potem v redu, mu pla?am, ?e ne bo, mu pa ne pla?am. Ker ugibam lahko tudi sam - pa bistveno ceneje.Potem je za?el ugotavljati, da mogo?e bi pa lahko bila tudi ?rpalka za nafto, ki pod majhnimi obrati dovaja dovolj, pod veliko obremenitvijo pa se kaj spremeni in so motnje. Nato je pri?el do turbota, ki pod majhnimi obrati ne dela, zato je takrat vse v redu, pod velikimi pa za?ne delati kak?ne neumnosti, zato takrat nastopijo te?ave. Na koncu je priznal, da nima pojma, kaj bi lahko bilo. Na Primorskem je pregovor, da tisto, kar te ni? ne stane, v?asih te lahko najve? ko?ta. Zato bo o?itno najbolj?e, ?e se poskusim odpraviti v BTC na poobla??en servis. Zna biti, da bo ?e najceneje... Citiraj
dpicul Napisano 16. april, 2019 Prijavi Napisano 16. april, 2019 ali se pripelje? kaj skozi Gorico, rad bi ob?util to ?udo Citiraj
goldhorn Napisano 16. april, 2019 Prijavi Napisano 16. april, 2019 Zato bo o?itno najbolj?e, ?e se poskusim odpraviti v BTC na poobla??en servis. Zna biti, da bo ?e najceneje... Ima? v Biljah mojstra Mirana, ki je prej delal na poobla??enem Mazda servisu v Kromberku. 1 Citiraj
Scr3am Napisano 16. april, 2019 Prijavi Napisano 16. april, 2019 Najceneje si pozabil v narekovaje dat. Citiraj
Slivka Napisano 16. april, 2019 Prijavi Napisano 16. april, 2019 ali se pripelje? kaj skozi Gorico, rad bi ob?util to ?udo Kot sva ugotovila po SMSih, si danes ?e "u?el". BTjko bo zdaj nekaj dni imela ?ena, da bo vozila otroke v ?olo in nazaj (po teh hribih je to tako). Jaz bom v dolini s petko. Bom pa najverjetneje z BTjko v dolini spet v ponedeljek. Ozna?i v koledarju... Citiraj
Slivka Napisano 22. april, 2019 Prijavi Napisano 22. april, 2019 Zdaj pa to?no vem, kaj je narobe. Smo iskali na napa?nem koncu. Zanima me le, koliko ?asa bo trajalo, da zberem rezervne dele... Citiraj
Slivka Napisano 22. april, 2019 Prijavi Napisano 22. april, 2019 Kardan, ?tiri kri?a kardana in glavni le?aj na kardanu. Skratka, vse od menjalnika do zadnjega diferenciala. Citiraj
Slivka Napisano 3. junij, 2019 Prijavi Napisano 3. junij, 2019 Videl posnetek crash testa za Mazdo BT-50... Mislim, da bom ?e malo manj pogumen, kot sem bil do sedaj in da bom ?e malo bolj previdno vozil, kot sem do sedaj... Citiraj
Slivka Napisano 10. junij, 2019 Prijavi Napisano 10. junij, 2019 Se je zgodilo, da je morala BTjka postati ?portnik... Od Lokovca do po?te v Ajdov??ini 32 minut... Pred po?to ni bilo stvari, ki se je ne bi vohalo: gume, zavore, motorno olje, usrane gate,... 3 Citiraj
Slivka Napisano 6. september, 2019 Prijavi Napisano 6. september, 2019 Danes z BTjko prevozil 445 km brez da bi enkrat samkrat vsaj za pol metra zapeljal na makadam. Upam, da nisem ?esa preforsiral. Dobro, motor je delal na tistih svojih 1800 obratih na minuto, tako da motorju gotovo ni hudega. Ne vem pa, kako so jo odnesli menjalnik, kardan, diferencial, kolesni le?aji,...? Kako so morali trpet amortizerji, ko ni bilo nobenega makadama? Za dodatek je bila velika ve?ina teh vo?enj po avtocesti (okoli 360 km - v enem dnevu ve? avtoceste kot leta 2017 in 2018 skupaj). Upam, da avtu to ni kaj preve? ?kodilo... Citiraj
Slivka Napisano 24. november, 2019 Prijavi Napisano 24. november, 2019 Pranje podvozja... 3 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. junij, 2020 Prijavi Napisano 7. junij, 2020 Mi je kozel prebil ograjo in pobegnil proti sosedovemu vrtu, ampak ga je sosed še pravočasno obrnil nazaj. Tako ni preostalo drugega kot naložiti agregat in varilni aparat v keson in na pašnik. Ker pa je bila mokra trava, se je pot nazaj zataknila. Še dobro, da je vitlo gor, ker drugače bi prav tam čakali poletje... https://www.youtube.com/watch?v=00s4LSspNiU 1 Citiraj
Z M A J Napisano 7. junij, 2020 Prijavi Napisano 7. junij, 2020 Bo kozel dočakal kozlovsko sodbo? (slej ko prej, hehe). 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 7. junij, 2020 Prijavi Napisano 7. junij, 2020 Za razliko od tiste v Višnji Gori je kozlovska sodba pri nas nekako precej bolj dokončna... 1 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 17. junij, 2020 Prijavi Napisano 17. junij, 2020 Nova Mazda BT-50 za zdaj samo za Avstralce WWW.AVTOMANIJA.COM Japonci so v sodelovanju z Isuzujem razvili popolnoma novo generacijo poltovornjaka BT-50. 1 Citiraj
Slivka Napisano 17. junij, 2020 Prijavi Napisano 17. junij, 2020 Premalo podatkov in premalo poznanega za kakšen resen komentar. Vsekakor me pa malo moti avtomatski menjalnik. Saj ti menjalniki zmorejo veliko, res je, ampak če je pa dolgo na robu zmogljivosti, se pa lahko pregreje. Zdaj je pa odvisno, kaj to potegne za seboj. Živi bili pa videli... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.