Skoči na vsebino

mazda bt 50

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Da se razumeva; ti niti slucajno ne privoscim karkoli neprijetnega, kot ne komu drugemu (sicer je to najbrz precej nenavadno za Slovenca, hehe).

Pa srecno voznjo! :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ej...pa probaj peljat k na?emu mojstru Pelkotu..da pogleda.ko si kaj okoli prestolnice in gre? v Medvode -spodnja Sinica.lp

Napisano

Z BTjko praviloma ne zapu??am planote, tako da je najve?, kar se praviloma vozi, do Mosta na So?i, Kanala, Nove Gorice, Ajdov??ine in Idrije. Kaj dlje gremo z BTjko samo, ?e je potrebno opraviti kak "izredni prevoz". Za potovanja imamo pa avto.

Mislim pa, da bo kmalu jasno, kaj je, ker imam ob?utek, da izgublja mo? - kjer je prej ?lo s tretjo, gre zdaj komaj z drugo...

Napisano

Naj zdr?i ?e malo....1.maj in kresovi se bojo kmalu pri?gali......

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

V?eraj spet pri enem majstru.

Priklopi na tester, vse v redu.

Se usedemo v avto, po petdesetih metrih mo?akar ?e obra?a in nazaj v delavnico.

Spet na tester, spet vse v redu.

V prostem teku ni problema, pod obremenitvijo vse narobe.

In mi za?ne, da so mogo?e ?obe in bi probali zamenjati.

Meni je kar zadonelo v glavi. In sem mu lepo razlo?il, da na mojem avtu se ne bo u?il. ?e so ?obe, naj jih naro?i in zamenja. ?e bo potem v redu, mu pla?am, ?e ne bo, mu pa ne pla?am. Ker ugibam lahko tudi sam - pa bistveno ceneje.

Potem je za?el ugotavljati, da mogo?e bi pa lahko bila tudi ?rpalka za nafto, ki pod majhnimi obrati dovaja dovolj, pod veliko obremenitvijo pa se kaj spremeni in so motnje. Nato je pri?el do turbota, ki pod majhnimi obrati ne dela, zato je takrat vse v redu, pod velikimi pa za?ne delati kak?ne neumnosti, zato takrat nastopijo te?ave. Na koncu je priznal, da nima pojma, kaj bi lahko bilo.

Na Primorskem je pregovor, da tisto, kar te ni? ne stane, v?asih te lahko najve? ko?ta. Zato bo o?itno najbolj?e, ?e se poskusim odpraviti v BTC na poobla??en servis. Zna biti, da bo ?e najceneje...

Napisano

Zato bo o?itno najbolj?e, ?e se poskusim odpraviti v BTC na poobla??en servis. Zna biti, da bo ?e najceneje...

Ima? v Biljah mojstra Mirana, ki je prej delal na poobla??enem Mazda servisu v Kromberku.

Napisano

ali se pripelje? kaj skozi Gorico, rad bi ob?util to ?udo ;)

Kot sva ugotovila po SMSih, si danes ?e "u?el".

BTjko bo zdaj nekaj dni imela ?ena, da bo vozila otroke v ?olo in nazaj (po teh hribih je to tako). Jaz bom v dolini s petko. Bom pa najverjetneje z BTjko v dolini spet v ponedeljek. 

Ozna?i v koledarju... :P

• 3 tedne kasneje...
  • 4 tedne kasneje...
Napisano

Videl posnetek crash testa za Mazdo BT-50...

Mislim, da bom ?e malo manj pogumen, kot sem bil do sedaj in da bom ?e malo bolj previdno vozil, kot sem do sedaj...

Napisano

Se je zgodilo, da je morala BTjka postati ?portnik...

Od Lokovca do po?te v Ajdov??ini 32 minut...

sramezljiv

Pred po?to ni bilo stvari, ki se je ne bi vohalo: gume, zavore, motorno olje, usrane gate,...

• 2 tedna kasneje...
  • 2 meseca kasneje...
Napisano

Danes z BTjko prevozil 445 km brez da bi enkrat samkrat vsaj za pol metra zapeljal na makadam. Upam, da nisem ?esa preforsiral. Dobro, motor je delal na tistih svojih 1800 obratih na minuto, tako da motorju gotovo ni hudega. Ne vem pa, kako so jo odnesli menjalnik, kardan, diferencial, kolesni le?aji,...? Kako so morali trpet amortizerji, ko ni bilo nobenega makadama?

Za dodatek je bila velika ve?ina teh vo?enj po avtocesti (okoli 360 km - v enem dnevu ve? avtoceste kot leta 2017 in 2018 skupaj). Upam, da avtu to ni kaj preve? ?kodilo...

• 2 meseca kasneje...
  • 6 mesecev kasneje...
Napisano

Mi je kozel prebil ograjo in pobegnil proti sosedovemu vrtu, ampak ga je sosed še pravočasno obrnil nazaj. Tako ni preostalo drugega kot naložiti agregat in varilni aparat v keson in na pašnik. Ker pa je bila mokra trava, se je pot nazaj zataknila. Še dobro, da je vitlo gor, ker drugače bi prav tam čakali poletje...

https://www.youtube.com/watch?v=00s4LSspNiU

Napisano

Bo kozel dočakal kozlovsko sodbo? (slej ko prej, hehe).

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Premalo podatkov in premalo poznanega za kakšen resen komentar. Vsekakor me pa malo moti avtomatski menjalnik. Saj ti menjalniki zmorejo veliko, res je, ampak če je pa dolgo na robu zmogljivosti, se pa lahko pregreje. Zdaj je pa odvisno, kaj to potegne za seboj.

Živi bili pa videli...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Poglej si kolko piva imajo avstrijci v povratni steklenici. Zdaj so celo uvedli malo 0.33 steklenico. Ker pri njih imajo vse pivovarne isto steklenico.   Poglej si Nemčijo. V Berlinu so pubeci pili. Steklenice od piva  večinoma povratne, so odložili pri košu. Ker so šli v klub. Mimo je prišel klošar in jih veselo pobasal. Moraš na par dopustov v Nemčijo in boš videl kaj pomeni urejen sistem. Hrvati nimajo najboljše. Ker zafrkavajo ob vračilu. Včasih imajo čudne ure in ne delajo isto kot trgovina in podobno.   Jaz sem nehal Donat kupovat odkar je v plastenki. Raje magnezij v prahu. Izogibam se pijačam v plastiki, ker imajo hormonske motilce. To pa ne pomeni, da je kdaj ne kupim.
    • Te še niso taki kramponi, prej sem imel še hujše.   Če češ, da se v snegu kam premakne, mora imeti profil. Tiste, ta gladke, so za to, da jih žgeš...
    • Poglej, kak je to pri sosedih lepo porihtano. Nikjer plastenke in steklenice. Če slučajno kdo v koš za smeti vrže le to, jo drug vzame ven in nese v trgovino. 7 centov je povratna embalaža. Tisti, ki želi mu je lahko to dodaten vir zaslužka. Jaz sem za to, da se uvede tako, kot je na Hrvaškem. To je MOJE mnenje. 
    • To pa pišeš, kot da te boli da ga nimajo Ameri? Sej ne vem, če je treba razlagat zakaj Afriške države iščejo povezave raje s Kitajsko, Rusijo, Turčijo, Iranom kot pa z bivšimi imperialističnimi državami, ki še vedno vedno razmišljajo o Afriki kot koloniji. Ameri tudi, verjetno jim k priljubljenosti ne pomagajo tudi delanje pučov v Libiji, Tuniziji, Egiptu....   Človekove pravice pa v Afriki kršijo domala vsi, ki se tam znajdejo, še največ pa Afričani sami. Ampak, da je to tam tako ima pa zadeva dolgo brado. Tako, da danes razlagat kdo je boljši in kdo slabši zunanji partner za Afričane je bolj tko tko...
    • Napačna primerjava.   Sosed se poroči s tvojo sestro. Potem en dan popiva s svojimi prijateljčki, se vrne domov in pijan nabunka tvojo sestro. TI popizdiš in mu zagroziš, da ga boš nalomil, če bo to spet naredil. Ker si karateist in izvedenec v borilnih veščinah se te sosed ustraši in podpiše ter overovi sporazum, da bo s tvojo sestro lepo ravnal... celo 2x, ker mu je prvič mal ušlo izpod nadzora. Nakar njegovi pivski bratci ga nagovarjajo, da ga bodo skupaj natrenirali v borilnih veščinah in da mu bodo pomagali, če mu boš naslednjič spet težil.   Pol ti tko malo ene 8 let psihično, včasih s kakšno focko maltretira tvojo sestro še naprej. Skos mu prigovarjaš naj neha in kličeš policijo za ukrepanje a en od njegovih pivskih kolegov je policaj in zavrača tvoje prijave. Pol pa ga enkrat spet pijejo in ko se vrne pijan domov zagrozi tvoji sestri, da jo bo prebunkal na polno. Sestra te pokliče in teb je dost sranje ter uletiš v njegovo bajto da zaščitiš sestro. Tam so pa že njegovi pivski bratci, ki držijo sosedu štango, da naj te kar na gobec in če ga boš nazaj, da ga bodo sprejeli v svojo borilno bratovščino in da te bodo s skupnimi močmi nalomili.   Tkole bolj avtentično zgleda prikaz tvoje zgodbe s sosedom. A si mel pravico priti v sosedovo bajto brez dovoljenja in povabila... NE. A si mel pravico in dolžnost zaščititi sestro, DA.    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.