Skoči na vsebino

mazda bt 50

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ne, ne bo original, ker originalni pooblaščeni uradni Mazdin servis v osmih dneh sploh ni sporočil, kolikšna je cena.

Tako sem dobil od konkurence. 52€ za 76 gramov težki semering. To pomeni, da je 1 gram konkurenčne gume dražji od 1 grama čistega naložbenega srebra Zlatarne Celje... Kaj bi šele bilo, če bi dobil original, bi se kosal že z zlatom...

Kakorkoli, zdaj se BTjka spet vrti.

Napisano

BTjka se je pa danes izkazala: kljub pripeti počitniški prikolici sem prehiteval vse po vrsti.

Razne limuzine, karavani, SUVi, kombiji in celo dva avtodoma z dolgo medosno razdaljo, sprednjim pogonom, pod obremenitvijo, v hrib gor, ko je na cesti 3 cm mokrega snega enostavno niso kombinacije, da bi se hvalili... Sploh, če so noter kakšni majhni motorčki, ki imajo moč samo, kadar so pod takimi obrati, da kar žvižgajo - kar pa na sluzasti cesti ni priporočljivo... Verig pa večina nima. Nekaj tistih, ki verige imajo, jih imajo "za policaja" in sploh ne pašejo gor. Večina tistih, ki imajo ustrezne verige, sploh ne zna verig montirati. Tistih nekaj, ki imajo ustrezne verige in jih znajo montirati, pa zdaj prihaja za nami... Mi smo pa ta čas že ukampirali, povečerjali, se umili in se spravili v postelje (otroci že spijo).

• 4 tedne kasneje...
Napisano (urejeno)

To je bilo posneto včeraj, 16.3. okoli 11ih na glavni cesti Ajdovščina - Čepovan, odsek Predmeja - Lokve. Snemano z mobitelom, pa je malo narobe obrnjeno, a mi ni uspelo popravit - nekateri se na štirikolesni pogon, reduktorje in vitlo spoznamo boljše kot na računalnike...

Popravljeno od Slivka
Pozabil dodati posnetek
Napisano

Tudi glasba velikega maestra Ennia Moricconeja v ozadju paše odlično zraven.

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 12 urami je Slivka napisal:

To je bilo posneto včeraj, 16.3. okoli 11ih na glavni cesti Ajdovščina - Čepovan, odsek Predmeja - Lokve. Snemano z mobitelom, pa je malo narobe obrnjeno, a mi ni uspelo popravit - nekateri se na štirikolesni pogon, reduktorje in vitlo spoznamo boljše kot na računalnike...

Ja, glasbena podlaga za film"drzni, umazani, zli" res paše zravn😂. Drzen si, umazan tudi, če sklepam, da se voziš po drva, za zadnje pa ženo vprašaj.... 🙊🙈

Popravljeno od Bini
  • 2 tedna kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
Napisano

Ker ne pridem do starega kanala, sem naredil novega. In sem naložil nov posnetek. "Kamerman" je bil tokrat zelo mlad, zato posnetki niso dobri, vendar se vidi, kakšen poskus je bil in kaj bo naslednja nadgradnja naše Mazge...

Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Ker ne pridem do starega kanala, sem naredil novega. In sem naložil nov posnetek. "Kamerman" je bil tokrat zelo mlad, zato posnetki niso dobri, vendar se vidi, kakšen poskus je bil in kaj bo naslednja nadgradnja naše Mazge...

Ob ogledu tega posnetka se spomnim kako je nekdo modroval o varnosti v temi koesarski nosilci , tukaj na posnetku pa počne ravno vse nasprotno. Najbrž je ful varno po terenu vozit osebe na prikolici ......drugi v vrsti.

Napisano
Pred eno uro je robertk6 napisal:

Ob ogledu tega posnetka se spomnim kako je nekdo modroval o varnosti v temi koesarski nosilci , tukaj na posnetku pa počne ravno vse nasprotno. Najbrž je ful varno po terenu vozit osebe na prikolici ......drugi v vrsti.

..... to je podeželje in tu so drugačna pravila..... 👍

Važno, da je delo uspešno narejeno, vedno pa lahko gre kaj narobe.... 😉

Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

..... to je podeželje in tu so drugačna pravila..... 👍

Važno, da je delo uspešno narejeno, vedno pa lahko gre kaj narobe.... 😉

Resno???? Povej to osebi ko pade iz prikolice in se poškoduje . Eh saj ti ni nič to je pa ja podeželje tu so drugačna pravila.....

Napisano
pred 2 urama je robertk6 napisal:

Resno???? Povej to osebi ko pade iz prikolice in se poškoduje . Eh saj ti ni nič to je pa ja podeželje tu so drugačna pravila.....

Bejž no,si sploh gdaj plezal na drevo.....???🤔😊

Napisano
pred 57 minutami je Bini napisal:

Bejž no,si sploh gdaj plezal na drevo.....???🤔😊

Dobra primerjava res neverjetn si ..... drugače pa sem ja verjetno večkrat kot si ti drevo videl.

Napisano
pred 12 urami je robertk6 napisal:

Saj ima gurtno okoli noge privezano, da ko pripeljem s hitrostjo 115 km/h (s prikolico je omejitev 100 km/h, ampak itak se vozi na "zgornji meji", da te policaj ne "masira") po pašniku, ne pade ven. Če pa že pade, pa pri taki hitrosti odleti do leskovega grma in pristane na mehko. Tako da ni težav in je za varnost zadosti poskrbljeno...

Kaj več pa ne bom komentiral, da ne bo preveč modrosti - ker je že avto moder, pa druga prikolica tudi...

• Všeč 3
  • Haha 1
  • Ljubim 1
  • 2 tedna kasneje...
Napisano

Saj zato ima malega na drugi prikolici, da pade samo na tla ne pod kolesa

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

• 4 tedne kasneje...
Napisano
pred 4 minutami je DonFelipe napisal:

Dobro si to rešil z rdečimi krpicami.

To je zato, da ne obriše v zaveso.

33112_1.png

Napisano
pred 3 urami je mazdaman napisal:

parkirana pred pisarno

Ja. ROLU ima parkirišče na soncu in preden sem vse zvezal in ustrezno označil je bil prekurjen kot pečica. Zato sem odpeljal nazaj v službo pred pisarno, ki je v kleti, da se je avto malo shladil, jaz pa popil par kozarcev vode. No, danes pa naprej:

IMG_20220615_154617891.jpg

Napisano
pred 11 minutami je Slivka napisal:

Ja. ROLU ima parkirišče na soncu in preden sem vse zvezal in ustrezno označil je bil prekurjen kot pečica. Zato sem odpeljal nazaj v službo pred pisarno, ki je v kleti, da se je avto malo shladil, jaz pa popil par kozarcev vode. No, danes pa naprej:

IMG_20220615_154617891.jpg

pošteno. kok si mel v avtu?  650kg al je blo 2x 650?

Napisano

V avtu? V katerem avtu? Če misliš tistega kesonarja na zadnji sliki, je bila v njem standardna evro-paleta. na njen je v vsaki vrsti 8 vreč cementa. Vsaka vreča ima 25 kg. Na prikolici je bila pa "polovična porcija".

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Poglej si kolko piva imajo avstrijci v povratni steklenici. Zdaj so celo uvedli malo 0.33 steklenico. Ker pri njih imajo vse pivovarne isto steklenico.   Poglej si Nemčijo. V Berlinu so pubeci pili. Steklenice od piva  večinoma povratne, so odložili pri košu. Ker so šli v klub. Mimo je prišel klošar in jih veselo pobasal. Moraš na par dopustov v Nemčijo in boš videl kaj pomeni urejen sistem. Hrvati nimajo najboljše. Ker zafrkavajo ob vračilu. Včasih imajo čudne ure in ne delajo isto kot trgovina in podobno.   Jaz sem nehal Donat kupovat odkar je v plastenki. Raje magnezij v prahu. Izogibam se pijačam v plastiki, ker imajo hormonske motilce. To pa ne pomeni, da je kdaj ne kupim.
    • Te še niso taki kramponi, prej sem imel še hujše.   Če češ, da se v snegu kam premakne, mora imeti profil. Tiste, ta gladke, so za to, da jih žgeš...
    • Poglej, kak je to pri sosedih lepo porihtano. Nikjer plastenke in steklenice. Če slučajno kdo v koš za smeti vrže le to, jo drug vzame ven in nese v trgovino. 7 centov je povratna embalaža. Tisti, ki želi mu je lahko to dodaten vir zaslužka. Jaz sem za to, da se uvede tako, kot je na Hrvaškem. To je MOJE mnenje. 
    • To pa pišeš, kot da te boli da ga nimajo Ameri? Sej ne vem, če je treba razlagat zakaj Afriške države iščejo povezave raje s Kitajsko, Rusijo, Turčijo, Iranom kot pa z bivšimi imperialističnimi državami, ki še vedno vedno razmišljajo o Afriki kot koloniji. Ameri tudi, verjetno jim k priljubljenosti ne pomagajo tudi delanje pučov v Libiji, Tuniziji, Egiptu....   Človekove pravice pa v Afriki kršijo domala vsi, ki se tam znajdejo, še največ pa Afričani sami. Ampak, da je to tam tako ima pa zadeva dolgo brado. Tako, da danes razlagat kdo je boljši in kdo slabši zunanji partner za Afričane je bolj tko tko...
    • Napačna primerjava.   Sosed se poroči s tvojo sestro. Potem en dan popiva s svojimi prijateljčki, se vrne domov in pijan nabunka tvojo sestro. TI popizdiš in mu zagroziš, da ga boš nalomil, če bo to spet naredil. Ker si karateist in izvedenec v borilnih veščinah se te sosed ustraši in podpiše ter overovi sporazum, da bo s tvojo sestro lepo ravnal... celo 2x, ker mu je prvič mal ušlo izpod nadzora. Nakar njegovi pivski bratci ga nagovarjajo, da ga bodo skupaj natrenirali v borilnih veščinah in da mu bodo pomagali, če mu boš naslednjič spet težil.   Pol ti tko malo ene 8 let psihično, včasih s kakšno focko maltretira tvojo sestro še naprej. Skos mu prigovarjaš naj neha in kličeš policijo za ukrepanje a en od njegovih pivskih kolegov je policaj in zavrača tvoje prijave. Pol pa ga enkrat spet pijejo in ko se vrne pijan domov zagrozi tvoji sestri, da jo bo prebunkal na polno. Sestra te pokliče in teb je dost sranje ter uletiš v njegovo bajto da zaščitiš sestro. Tam so pa že njegovi pivski bratci, ki držijo sosedu štango, da naj te kar na gobec in če ga boš nazaj, da ga bodo sprejeli v svojo borilno bratovščino in da te bodo s skupnimi močmi nalomili.   Tkole bolj avtentično zgleda prikaz tvoje zgodbe s sosedom. A si mel pravico priti v sosedovo bajto brez dovoljenja in povabila... NE. A si mel pravico in dolžnost zaščititi sestro, DA.    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.