Slivka Napisano 8. september, 2022 Prijavi Napisano 8. september, 2022 (urejeno) dne 6. 9. 2022 ob 21:18 je Bini napisal: Joj,boga BTjka.....😭🥴 EJ, STARI, ČAKAJ MALO! BOGA BTJKA? A jaz pa nisem bogi? Delam od jutra do večera, na plačila čakam po dve leti, karkoli hočem prodat mi zbijajo ceno do minusa, karkoli hočem kupit je 1000 evrov (če ni ravno štruca kruha), vsi se obnašajo kot da mi denar na vrtu raste,... A jaz pa nisem bogi? BTjka je izdelek iz železa in plastike. Ko bo stara 15 let, bo čakala na razgradnjo, pa ali zgonjena kot iz prve bojne vrste ali pa ohranjena kot nova. A se ti tudi kramp in lopata smilita? Zato jih pa je tako, da bi vsi radi službe, delal ne bi pa nobeden: vsem se orodje smili... Boga BTjka... Ma bogi ti, če te dobim... Popravljeno 8. september, 2022 od Slivka 2 1 Citiraj
Bini Napisano 8. september, 2022 Prijavi Napisano 8. september, 2022 pred 2 minutama je Slivka napisal: EJ, STARI, ČAKAJ MALO! BOGA BTJKA? A jaz pa nisem bogi? Delam od jutra do vecera, na placila cakam po dve leti, karkoli hočem prodat mi zbijajo ceno do minusa, karkoli hočem kupit je 1000 evrov (če ni ravno štruca kruha), vsi se obnašajo kot da mi denar na vrtu raste,... A jaz pa nisem bogi? BTjka je izdelek iz železa in plastike. Ko bo stara 15 let, bo čakala na razgradnjo, pa ali zgonjena kot iz prve bojne vrste ali pa ohranjena kot nova. A se ti tudi kramp in lopata smilita? Zato jih pa je tako, da bi vsi radi službe, delal ne bi pa nobeden: vsem se orodje smili... Boga BTjka... Ma bogi ti, če te dobim... Je to hec al bom moral po 20letih onovit črni pas....🤔 pred 27 minutami je DonFelipe napisal: Za-te ja, če ne dojameš čemu je to vozilo namenjeno in kaj je njegov smisel ter čar. Čez luži je tudi razlika tako kot z SUV-i ; imaš prave in šminkerske pickup-e Si bil ti včeraj z ADRIA prikolico na Trojanah? A si me videl? Citiraj
Slivka Napisano 8. september, 2022 Prijavi Napisano 8. september, 2022 pred 2 minutama je Bini napisal: Je to hec al bom moral po 20letih onovit črni pas....🤔 Ma zarad mene imaš lahko sivodrlajsast pas. Jaz imam pa rdeče-črno Jonseredko pa železno lopato z lesenim ročajem pa... A, eto, jaz imam pa črne vile za gnoj. In jih ni treba obnavljati, so še čisto v redu! 1 Citiraj
Bini Napisano 8. september, 2022 Prijavi Napisano 8. september, 2022 pred 2 minutama je Slivka napisal: Ma zarad mene imaš lahko sivodrlajsast pas. Jaz imam pa rdeče-črno Jonseredko pa železno lopato z lesenim ročajem pa... A, eto, jaz imam pa črne vile za gnoj. In jih ni treba obnavljati, so še čisto v redu! Danes si pa res dobre volje......😉👍 Citiraj
Tilen5 Napisano 5. oktober, 2022 Prijavi Napisano 5. oktober, 2022 Kak senzorček, boš menjal pa bo peljalo naprej. Men se je tudi prižgala nedolgo nazaj. Citiraj
Bini Napisano 5. oktober, 2022 Prijavi Napisano 5. oktober, 2022 dne 8. 9. 2022 ob 10:54 je Slivka napisal: To sem jaz vedno... Vedno....? 🤔🙈 Citiraj
DonFelipe Napisano 5. oktober, 2022 Prijavi Napisano 5. oktober, 2022 Poznano. Omenjeni primer sem imel na Daewoo Leganza in sva ugotovila da je bil zanič oziroma iztrošen senzor pretoka zraka. Zadeva je bila poceni in sem jo naredil hkrati ob rednem servisu. Lahko bi bil tudi zanič katalizator in podobne zadeve. Upam da boš prišel poceni skozi. Citiraj
Slivka Napisano 8. oktober, 2022 Prijavi Napisano 8. oktober, 2022 Kot se je prižgala, tako se je ugasnila. Pa še niti z lopato ji nisem zagrozil. Upam, da bo tako tudi ostalo... Citiraj
DonFelipe Napisano 8. oktober, 2022 Prijavi Napisano 8. oktober, 2022 Lahko je tudi samo stik. A si kaj gledal varovalke? Citiraj
DonFelipe Napisano 11. oktober, 2022 Prijavi Napisano 11. oktober, 2022 Si probal ugotoviti vzrok? Citiraj
Slivka Napisano 10. december, 2022 Prijavi Napisano 10. december, 2022 Pri vseh lučkah komaj opazil, da spet sveti ena preveč... 1 Citiraj
Bini Napisano 10. december, 2022 Prijavi Napisano 10. december, 2022 pred 4 urami je Slivka napisal: Pri vseh lučkah komaj opazil, da spet sveti ena preveč... Začelo se je...... 1 1 Citiraj
Alex Napisano 10. december, 2022 Prijavi Napisano 10. december, 2022 pred 2 urama je Bini napisal: Začelo se je...... Najbrž kaj z dpf filtrom. 😊 Citiraj
mazdaman Napisano 10. december, 2022 Prijavi Napisano 10. december, 2022 On ga BT se nima pomoje Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
DonFelipe Napisano 10. december, 2022 Prijavi Napisano 10. december, 2022 Lahko pa kaj z izpušnimi plini ali elektronskim vbrizgom Citiraj
Gregster Napisano 11. december, 2022 Prijavi Napisano 11. december, 2022 dne 10. 12. 2022 ob 10:23 je Slivka napisal: Pri vseh lučkah komaj opazil, da spet sveti ena preveč... Ta za dolge luči😁? Citiraj
DonFelipe Napisano 11. december, 2022 Prijavi Napisano 11. december, 2022 pred 2 urama je Gregster napisal: Ta za dolge luči😁? Ja tista modra je da so vklopljene dolge luči. A ABS deluje ? Citiraj
Slivka Napisano 11. december, 2022 Prijavi Napisano 11. december, 2022 dne 10. 12. 2022 ob 14:37 je Bini napisal: Začelo se je...... Končalo tudi. In to me malo jezi. Če zdaj pripeljem avto na servis, nimajo kaj ugotoviti, ker vse dela... 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 11. december, 2022 Prijavi Napisano 11. december, 2022 To ti je pa poševnooki. A so ti pobrisali napake in resetirali ter naložili novi program v kompu? Citiraj
Slivka Napisano 21. december, 2022 Prijavi Napisano 21. december, 2022 Preklete rumene lučke! Če ne gori levo spodaj, gori pa desno spodaj... 3 Citiraj
Bini Napisano 21. december, 2022 Prijavi Napisano 21. december, 2022 pred 25 minutami je Slivka napisal: Preklete rumene lučke! Če ne gori levo spodaj, gori pa desno spodaj... Čista "jeba"..... 🤏😟🥴 Citiraj
MazdaBoy Napisano 21. december, 2022 Prijavi Napisano 21. december, 2022 pred 2 urama je Slivka napisal: Preklete rumene lučke! Če ne gori levo spodaj, gori pa desno spodaj... Pa to je za jezo 😞 A že kliče po novem al še ni cajt 😊 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 21. december, 2022 Prijavi Napisano 21. december, 2022 A si tudi žarnice v armaturi menjal ? 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.